Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

LBL2: "Valmiera Glass/ViA" turpina uzvarēt, "Jelgava" sagādā pirmo zaudējumu Limbažiem

Andrejs Siliņš

LBL2: "Valmiera Glass/ViA" turpina uzvarēt, "Jelgava" sagādā pirmo zaudējumu Limbažiem
Varis Krūmiņš
Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Piektdien Latvijas Basketbola līgas (LBL) otrajā divīzijā norisinājās divas spēles: "Valmiera Glass/ViA" ar 87:74 viesos apspēlēja RTU, izcīnot ceturto uzvaru četrās spēlēs, savukārt "Jelgava/BJSS" ar 101:75 viesos sakāva "OC Limbažus", sagādājot tiem pirmo zaudējumu sezonā.

Valmierieši sezonu sākuši ar perfektu bilanci un šovakar to tikai uzlaboja, jo Rīgā ar 87:74 apspēlēja RTU komandu. Uzvarētāju labā Jānis Engers guva 15 punktus un izcīnīja sešas atlēkušās bumbas, bet pat 12 punktiem sameta Reinis Ermansons un Toms Kohanovs. Mājinieku labā 22 punkti un sešas bumbas Eduardam Grabovskim.

Savukārt A grupas cīņā vicelīdere "Jelgava/BJSS" viesojās Limbažos un jau pirmajā ceturtdaļā ielika drošus pamatus uzvarai visā mačā. Spēles beigu rezultāts - 101:75. Limbažu komandai, kas šovakar spēlēja astoņu vīru sastāvā, tas bija pirmais zaudējums jaunajā sezonā, kamēr jelgavniekiem piektais panākums septiņos mačos.

Uzvarētāju labā Edgars Krūmiņš guva 28 punktus, atdeva piecas piespēles un izcīnīja četras bumbas. Ronalds Elksnis pievienoja 13 punktus, septiņas bumbas un četras piespēles. Savukārt Limbažu komandas rindās ar 20 punktiem izcēlās Inguss Immers, bet pa 17 iemeta Kaspars Veide un Rolands Brenčs.

LBL2 regulārā sezona, 4. novembris

GrupaSpēleRezultāts
A grupaOC Limbaži - Jelgava/BJSS75:101
B grupaRTU - Valmiera Glass/ViA74:87