Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Karsumam 2+10 minūšu sods, "Spartak" piecās minūtēs gūst četrus vārtus

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Karsumam 2+10 minūšu sods, "Spartak" piecās minūtēs gūst četrus vārtus
Mārtiņš Karsums skaidrojas ar tiesnesi. Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) jaunās sezonas ietvaros pirmo panākumu izdevies izcīnīt Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētajai Maskavas "Spartak", kas izbraukumā mazāk nekā piecu minūšu intervālā spēja atspēlēties un panākt trīs vārtu pārsvaru, beigās ar 5:2 pārspējot Jaroslavļas "Lokomotiv".

"Spartak" uzbrucējs Mārtiņš Karsums divu minūšu sodu nopelnīja otrā perioda ievadā, kad maskavieši atradās iedzinējos ar 0:1. Latvietis uzbruka spēlētājam, kuram tobrīd nebija ripas. Vēlāk Karsums par skaidrošanos izpelnījās arī desmit minūšu disciplinārsodu. Šāds pavērsiens "Spartak" komandu tieši sapurināja, sarkanbaltajiem neilgi pēc mazākuma izturēšanas "Lokomotiv" fanus šokējot ar četriem vārtiem pēc kārtas (4:1).

Noslēdzošo 20 minūšu ievadā Tajs Retijs atdzīvināja iniciatīvu (2:4), tomēr drīz vien Iļja Talalujevs ar saviem otrajiem vārtiem spēlē to atkal nogalināja - 5:2.

Karsums par spīti nopelnītajām 12 soda minūtēm laukumā paguva pavadīt 13:38 minūtes, izdarot trīs metienus pa vārtiem, pielietojot divus spēka paņēmienus, kā arī uzvarot vienā no diviem iemetieniem. Cits "Spartak" pirmās maiņas uzbrucējs Kaspars Daugaviņš 16:42 uz ledus pavadītajās minūtēs veica pa vienam spēka paņēmienam un metienam, kā arī uzvarēja divos no trim iemetieniem.

"Spartak" nākamās pretinieces Maskavas "Dynamo" pieteikumā šovakar nebija iekļauts pagājušajā mačā sadursmē cietušais uzbrucējs Miks Indrašis. "Dynamo" šovakar pēc Tēmu Pulkinena metiena nonāca iedzinējos, taču atguvās un ar 3:2 apspēlēja Minskas "Dinamo".

Vienā no dienas agrākajām spēlēm otro zaudējumu šosezon piedzīvoja Pētera Skudras trenētā Čeļabinskas "Traktor", kas otrajā periodā izlaida divu vārtu pārsvaru un noslēgumā ar 3:4 pagarinājumā atzina Sanktpēterburgas SKA pārākumu. Ar "Gordija Hova hat-trick" izcēlās SKA uzbrucējs Vladimirs Tkačovs, kurš guva vārtus, atdeva rezultatīvu piespēli un otrajā trešdaļā izkāvās ar "Traktor" hokejistu Ruslanu Karļinu.

Ķīnas kluba "Kunlun Red Star" zaudējumu 0:2 mājās pret Ufas "Salavat Yulaev" Šanhajas Universiādes sporta centra tribīnēs noskatījās uzbrucējs Gunārs Skvorcovs. "Salavat Yulaev" tādējādi reabilitējās par vakardien piedzīvoto neveiksmi pēcspēles metienu sērijā ar 3:4. Zīmīgi, ka šodienas mačā ar kopumā četrām soda minūtēm atzīmējās Rīgas "Dinamo" bijušais aizsargs Metjū Majone.

Savu otro uzvaru svinēja ambiciozā Jekaterinburgas "Avtomobilist", kas ar 3:2 pārspēja Podoļskas "Vityaz". Snaipera cienīgu sniegumu turpina rādīt kanādietis Naidžels Douzs, kurš "Vityaz" vārtos iemeta divas ripas, kā arī partnerim Brūksam Meisekam atdeva rezultatīvu piespēli.

Visbeidzot pirmo panākumus izcīnīja Magņitogorskas "Metallurg" un "Sochi", kas attiecīgi ar 3:1 un 3:2 pieveica Čerepovecas "Severstal" un Ņižņekamskas "Neftekhimik".

KHL spēles 4. septembrī

SpēleRez.
Kunlun RS - Salavat Yulaev0:2
Avtomobilist - Vityaz3:2
Metallurg - Severstal4:2
Traktor - SKA3:4 P
Lokomotiv - Spartak2:5
Dinamo R - Torpedo3:0
Dynamo M - Dinamo Mn3:2
Sochi - Neftekhimik3:2

Izmantotie avoti:
https://www.khl.ru/

     [+] [-]

, 2019-09-04 22:20, pirms 5 gadiem
Ķīnas kluba "Kunlun Red Star" zaudējumu 0:2 mājās pret Ufas "Salavat Yulaev" Šanhajas Universiādes sporta centra tribīnēs noskatījās uzbrucējs Gunārs Skvorcovs. "

Vēl šorīt Ķīnas kluba mājas lapā Skvorcova uzvārdu atrast neizdevās.

  +1 [+] [-]

, 2019-09-04 22:49, pirms 5 gadiem
Traktor chempion!!!
😂

     [+] [-]

, 2019-09-05 06:51, pirms 5 gadiem
alguns rakstīja: Ķīnas kluba "Kunlun Red Star" zaudējumu 0:2 mājās pret Ufas "Salavat Yulaev" Šanhajas Universiādes sporta centra tribīnēs noskatījās uzbrucējs Gunārs Skvorcovs. "

Vēl šorīt Ķīnas kluba mājas lapā Skvorcova uzvārdu atrast neizdevās.
smieklīgi, ka spirtacentra kolhoznieki pat par kolhozu neprot uzrakstīt

Skvorcovs nevarēja atrasties Šanhajas tribīnēs divu iemeslu pēc:
1. kunluņu spēlē nenotika Šanhajā, bet Šendzeņā :
https://www.khl.ru/game/851/81800/p...
2. Skvorcovs pieteikts VHL kunlunu fermā :
Высшая хоккейная лига - Игроки : Скворцов Гунарс

p.s. TRTD