Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Furnjē kritizē Francijas taktiku, treneris Kolē nosoda Furnjē izteikšanos

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Furnjē kritizē Francijas taktiku, treneris Kolē nosoda Furnjē izteikšanos
Evans Furnjē Vācijas valstsvienības basketbolistu ielenkumā. Foto: FIBA

Viens no Francijas basketbola valstsvienības vadošajiem spēlētājiem Evans Furnjē kritizējis komandas pieturēšanos pie lēna aizsardzības tipa basketbola.

Detroitas "Pistons" aizsargs pēc zaudējuma (71:85) pasaules čempionei Vācijai izteicās: "Mums trūkst sapratnes par to, ka taktiskajā zīmējumā jāvirzās uz priekšu. Mūsdienu basketbolā labākā aizsardzība ir uzbrukums un mēs maksājam lielu cenu par to, ka tam nepielāgojamies. Vairs nav 1990. vai 2000. gadi, kuros cieša aizsardzība bija ceļš uz panākumiem. Nepieciešams līdzsvars dažādās taktikās, spēja pielāgoties spēles ritējumam. Citādāk ir ļoti grūti pret tādām ātrām un plūstošām komandām kā Vācija."

Dienu vēlāk galvenais treneris Vensāns Kolē norādīja uz to, ka "Furnjē viedoklis valstsvienības nometnē nav izplatīts" un, ka " viņš esot vienīgais neapmierinātais". Kolē izteicās: "Pēdējo spēļu rādītāji ataino to, ka komandai ir problēmas ar aizsardzības kvalitāšu noturēšanu. Domāju, ka šādai komandai kā mums nav iespējams sasniegt augstus rezultātus, ja īpašu uzmanību nepievēršam stabilai aizsardzībai."

Francija grupu turnīrā arī apspēlēja (78:66) Brazīliju un pamatlaika pēdējās sekundēs par mata tiesu paglābās no zaudējuma pret Japānu, pēcāk uzvarot (94:90) papildlaikā.

Ceturtdaļfinālā otrdien pulksten 19.00 franči izaicinās vienu no galvenajām medaļu pretendentēm Kanādu.

Kolē Francijas valstsvienību vada jau kopš 2009. gada.

Izmantotie avoti:
https://basketnews.com/news-210070-...

Noderīgas saites:

Olimpisko spēļu jaunumi
Latvijas sportistu starti un rezultāti
SPORTLAND lielā prognožu spēle
K SENUKAI Esi meistars - trāpi skaitli!

  +1 [+] [-]

, 2024-08-04 15:27, pirms mēneša
Batums pec Pasaules kausa muti palaida,tagad shitais ari neapmierinats...Kaut kas skiet ar federaciju tur isti labi nav...

  +1 [+] [-]

, 2024-08-04 15:41, pirms mēneša
popins rakstīja: Batums pec Pasaules kausa muti palaida,tagad shitais ari neapmierinats...Kaut kas skiet ar federaciju tur isti labi nav...
Francijā problēmas visos sporta veidos nav nekāds brīnums. Mentalitāte.

     [+] [-]

, 2024-08-04 15:47, pirms mēneša
Francūži vienmēr ir bijuši čīkstuļi un taktiski vāji, kā sportā, tā militārajā pārvaldē.

  +2 [+] [-]

, 2024-08-04 15:50, pirms mēneša
Bet ko viņš pateica nepareizi? Visu pareizi pateica!

  -1 [+] [-]

, 2024-08-04 16:00, pirms mēneša
Visu pareizi pateica. Vakar skatoties Sudānas un Serbijas spēli ļoti spilgti varēja redzēt run n gun basi. Kamēr Sudāna skrēja kā traki un kaut kas arī krita iekšā, tikmēr viņi bija spēlē. Varēja redzēt,ka serbi vēlējās samazināt tempu,bet nebija variantu to sākumā izdarīt. Beigās jau serbi uzspieda savu spēli,bet nu tas uzbrukuma basis dominē tam jāpiekrīt.

  +1 [+] [-]

, 2024-08-04 16:00, pirms mēneša
hantele rakstīja: Francūži vienmēr ir bijuši čīkstuļi un taktiski vāji, kā sportā, tā militārajā pārvaldē.
Tiesi tpt ka Latviesi
Plata muti, aplauzas un pie zaudejumiem mekle atmaskas!

  -1 [+] [-]

, 2024-08-04 16:40, pirms mēneša
Impērija rakstīja: Visu pareizi pateica. Vakar skatoties Sudānas un Serbijas spēli ļoti spilgti varēja redzēt run n gun basi. Kamēr Sudāna skrēja kā traki un kaut kas arī krita iekšā, tikmēr viņi bija spēlē. Varēja redzēt,ka serbi vēlējās samazināt tempu,bet nebija variantu to sākumā izdarīt. Beigās jau serbi uzspieda savu spēli,bet nu tas uzbrukuma basis dominē tam jāpiekrīt.
Pats saprati, ko uzrakstīji?

     [+] [-]

, 2024-08-04 21:25, pirms mēneša
popins rakstīja: Batums pec Pasaules kausa muti palaida,tagad shitais ari neapmierinats...Kaut kas skiet ar federaciju tur isti labi nav...
Vienkārši Kolē sen laiks pensijā...