Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Brīdis, kad apzināta bumbas apturēšana ar roku netiek sodīta

Emils Ozerinskis

Brīdis, kad apzināta bumbas apturēšana ar roku netiek sodīta
Vtālijs Jagodinskis. Foto: Karolina Mazira/Spartaks

Pirmdien "Optibet" Virslīgas mačā starp Jūrmalas "Spartaku" un turnīra vicelīderi RFS netrūka arī amizantu momentu. Spēles pamatlaika izskaņā, kad RFS metās atspēlēties no vienu vārtu deficīta, lai izrautu vismaz punktu, laukumā parādījās divas bumbas. Spēles tiesnesis Artūrs Vītoliņš pats uzņēmās bumbas izsišanu ārpus laukuma, taču RFS aizsargs Vitālijs Jagodinskis bumbu apturēja ar roku. Tā kā incidentā iesaistītā bumba netika uzskatīta par tobrīd galveno spēles rīku, tad Vītoliņš aizsargu par apzinātu spēli ar roku nesodīja.

Citu smieklīgu epizodi pirmajā puslaikā veica "Spartaka" malējais aizsargs Badra Kamarā, kurš mēģināja parādīt dribla brīnumus, bet pats sapinās savās kājās, veicot noteikumu pārkāpumu pret bumbu pārtvērušo Robertu Savaļnieku un saņemot brīdinājumu.