Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

"Real" jau otro reizi pāris dienās noliedz PSG uzbrucēja pirkšanu par pasaules rekordsummu

Agris Suveizda

"Real" jau otro reizi pāris dienās noliedz PSG uzbrucēja pirkšanu par pasaules rekordsummu
Kilians Mbapē
Foto: Reuters/Scanpix

Spānijas futbola klubs Madrides "Real" savā mājaslapā izplatījis oficiālu paziņojumu, noliedzot medijos izskanējušās baumas par PSG un Francijas izlases uzbrucēja Kiliana Mbapē iegādi.

Franču žurnālists Baptists Ripārs vakar savā Twitter profilā rakstīja, ka viņa rīcībā ir nonākusi ekskluzīva informācija par to, ka Madrides "Real" ir panācis vienošanos par 19 gadus vecā franču talanta Mbapē iegādi un ka pārejas maksa būs 272 miljoni eiro, kas jāsamaksā četrās daļās.

Spānijas klubs šīs ziņas gan kategoriski noliedz: "Vēlamies paziņot, ka tās ir pilnīgi nepatiesas. Madrides "Real" nav izdarījis nekādu piedāvājumu nedz PSG, nedz spēlētājam un nosoda šāda veida informācijas izplatīšanu bez iesaistīto pušu apstiprinājuma par ziņu patiesumu."

Interesanti, ka līdzīga veida paziņojumu Madrides "Real" izplatīja jau pirmdienas vakarā, pilnībā noliedzot Spānijas sabiedriskās televīzijas TVE vēstis par 310 miljonu eiro piedāvājuma izteikšanu PSG par Neimāra iegādi un 45 miljonu eiro lielu algas piedāvājumu brazīlietim.

Mbapē, kuram decembrī apritēs tikai 20 gadi, uz PSG pārcēlās iepriekšējā vasarā. Šo sezonu francūzis Parīzē pavadīja īrē, taču līdz ar kluba palikšanu augstākajā līgā automātiski stājās spēkā līguma punkts par obligātu izpirkuma maksu par 145+35 miljoniem eiro, kas Mbapē transfēru padara par otro dārgāko vēsturē aiz 222 miljoniem eiro par viņa komandas biedru Neimāru. Mbapē 28 spēlēs Francijas čempionātā atzīmējās ar 13 vārtu guvumiem un septiņām rezultatīvām piespēlēm.

Francijas izlasē Mbapē debitēja pagājušā gada martā, bet savā pirmajā lielajā finālturnīrā pagaidām četrās spēlēs guvis trīs vārtus. Valstsvienībā Mbapē aizvadījis 19 mačus un izcēlies ar septiņiem precīziem sitieniem.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/RipartBaptiste/...
https://www.realmadrid.com/en/news/...

Francijas "Ligue 2" klubs zobojas par "Real" paziņojumiem

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-07-04 18:29, pirms 6 gadiem
Kili rakstīja: vispār jau Mbapē ir Monaco īpašums
tikai teoretiski!!!!

     [+] [-]

, 2018-07-04 19:25, pirms 6 gadiem
Kili rakstīja: vispār jau Mbapē ir Monaco īpašums
Šo sezonu francūzis Parīzē pavadīja īrē, taču līdz ar kluba palikšanu augstākajā līgā automātiski stājās spēkā līguma punkts par obligātu izpirkuma maksu par 145+35 miljoniem eiro, kas Mbapē transfēru padara par otro dārgāko vēsturē aiz 222 miljoniem eiro par viņa komandas biedru Neimāru.

     [+] [-]

, 2018-07-04 19:28, pirms 6 gadiem
Saimnieks vairs zīmi neiededzina?

  +1 [+] [-]

, 2018-07-04 22:12, pirms 6 gadiem
Riebjas šitie visie dzeltenie raksti. Pat pa radio (Starm FM) sākuši paļauties uz dzeltenajiem un ziņo, ka Mbappe pāries uz REAL