Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Nets" pret "Bulls": kura vienība izdzīvos sērijas 7.mačā?

"Nets" pret "Bulls": kura vienība izdzīvos sērijas 7.mačā?
Derons Viljamss (centrā) "Bulls" spēlētāju ielenkumā
Foto: AFP

Šonakt plkst. 3.00 pēc Latvijas laika Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīrā Bruklinā tiks aizvadīta pēdējā pirmās kārtas spēle, kurā spēkosies "Nets" un Čikāgas "Bulls" vienības. Pēc sešiem sērijas mačiem rezultāts ir neizšķirts 3:3, tādēļ neveiksme šajā mačā zaudējušajai komandai nozīmēs došanos atvaļinājumā.

Aizvadītajā sestdienā pēc triju papildlaiku trillerī gūtās uzvaras Čikāgas "Bulls" nonāca uzvaras attālumā no "play-off" turnīra 2.kārtas, taču, pateicoties Bruklinas "Nets" basketbolistu pašaizliedzīgajai cīņai aizvadītajos divos sērijas mačos, nu sērija ir nonākusi līdz izšķirošajai - 7. spēlei, kurā mums būs iespēja vērot spēkošanos uz "dzīvību un nāvi".

"Atalgojums par to, kā mēs spēlējām regulārajā sezonā, ir šī - septītā - spēle, kura notiks mūsu laukumā. Tādēļ esmu ļoti pārliecināts, ka mūsu spēlētāji izmantos to [laukuma priekšrocību], kā iespēju, un ka viņi turpinās darīt to, ko darījuši visu gadu," piektdien izteicās "Nets" pagaidu galvenais treneris Pīdžejs Karlesimo.

"Nets" vienības laukumā 35 gadu laikā, kad tā bāzējās Ņūdžersijā, ne reizi netika aizvadīta "play-off" sērijas 7.spēle. Komandas vēsturē vienīgā septītā spēle tika aizvadīta Detroitā 2004.gadā, un toreiz "Nets" cieta neveiksmi. Savukārt šogad "Nets" faniem uzspīdējusi īpaša veiksme, jo jau pirmajā sezonā, kuru komanda aizvada tās jaunajās "mājās" Bruklinā, viņiem būs iespēja atbalstīt savu komandu sērijas septītajā mačā.

Ja "Nets" izcīnīs panākumu gaidāmajā mačā, tā kļūs par devīto komandu līgas vēsturē, kas sērijas laikā atspēlējusies no 1-3 deficīta un spējusi gūt uzvaru.

Čikāgas "Bulls" treneru kolektīva galvenais uzdevums ir tikt skaidrībā ar to, cik daudz veselu spēlētāju pirms sērijas izšķirošās cīņas būs viņu rīcībā. Kirks Hainrihs gūžas traumas dēļ izlaidis pēdējās divas spēles, bet Luols Dengs ir tik nopietni sasirdzis, ka aizvadīto nakti viņam nācās pavadīt slimnīcā meningīta izraisīto komplikāciju dēļ. Ceturtdienas mačā ne tikai ar pretiniekiem, bet arī gripas simptomiem nācās cīnīties gan Neitam Robinsonam, gan Tāžam Gibsonam.

"Mēs esam cīnījušies ar tām [traumām] visu sezonu. Mums visu sezonu ir bijis jāaizvada spēles, kurās nevar palīdzēt visi komandas spēlētāji. Mēs esam zaudējuši vairāk puišu sērijas laikā," izteicās "Bulls" galvenais treneris Toms Tibodo.

Daži "Nets" spēlētāji ir pieredzējuši karjeras laikā "play-off" sērijas septīto spēli, savukārt par tiem, kuri to nav pieredzējuši, "Nets" treneris Karlesimo nesatraucas: "Mēs nerunājam par smadzeņu operāciju, mēs runājam par basketbola spēli."

Par sliktu "Bulls" vienībai pirms gaidāmās spēles runā statistika - komandas vēsturē tā ir sasniegusi bilanci 0-6 sērijas septītajos mačos, kuri aizvadīti izbraukumā. To, vai neveiksmīgā tradīcija tiks lauzta, pārliecināsies jau šonakt.

NBA play-off turnīrs

1. kārta2.kārta 3. kārta 3. kārta 2.kārta 1.kārta
4:0 4:2
Austrumu pusfinālsRietumu pusfināls
3:32:4
Austrumu finālsNBA finālsRietumu fināls
4:24:0
Austrumu pusfinālsRietumu pusfināls
4:22:4

Izmantotie resursi:
nba.com

Kura vienība izcīnīs uzvaru gaidāmajā mačā?

  • 30

  • 41


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-05-04 20:20, pirms 11 gadiem
Bulls!

     [+] [-]

, 2013-05-04 20:22, pirms 11 gadiem
Bulls!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-05-04 20:30, pirms 11 gadiem
Es esmu Bulls fans un ticu, ka arī bez Denga šodien uzvarēs

     [+] [-]

, 2013-05-04 20:32, pirms 11 gadiem
Es ceru,ka Bulls uzvarees!Kaut kaa shii komanda liekas simpaatiskaaka!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2013-05-04 20:34, pirms 11 gadiem
Domāju, ka uzvarēs NETS, bet cerētu uz Bulls, kaut bez Rouza komanda galīgi neizisa interesi, pie tam vel Dengs nespēlē. Būšu par viņiem lai interesantāk būtu MIA.

  -1 [+] [-]

, 2013-05-04 21:27, pirms 11 gadiem
SC atkal guļ, NBA paziņojuši, ka rīt officiāli tiks pasludināts reg. sezonas MVP - un tas būs LBJ. Nu ko, monstrs tiešām 4 MVP. Pelnījis pilnīgi noteikti bija.

  +2 [+] [-]

, 2013-05-04 21:50, pirms 11 gadiem
One Man Show! rakstīja: SC atkal guļ, NBA paziņojuši, ka rīt officiāli tiks pasludināts reg. sezonas MVP - un tas būs LBJ. Nu ko, monstrs tiešām 4 MVP. Pelnījis pilnīgi noteikti bija.
Itka jau pelnijis, bet tomer gribejas citu MVP redzet, nesimpatize ne Dzeimss, ne Heat..

  -1 [+] [-]

, 2013-05-04 22:03, pirms 11 gadiem
Buļļi protams.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-05-05 08:48, pirms 11 gadiem
Dobleens rakstīja: Vēl jo vairāk gaidu Bulls spēli, jo tika uzlikti 20ls, uzvaras gadijumā ap 60ls ienāks. ^^
Apsveicu ar labu ienākumu