Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Dengam pazīmes par meningītu

Andrejs Siliņš

Dengam pazīmes par meningītu
Luols Dengs
Foto: AP/Scanpix

Čikāgas "Bulls" komanda pirms izšķirošās Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) pirmās izslēgšanas spēļu kārtas spēles palikusi bez viena no saviem galvenajiem spēkiem - britu uzbrucējs Luols Dengs ievietots slimnīcā ar pazīmēm par meningītu.

Dengs nepiedalījās jau sestajā sērijas mačā, pirms kura tika nogādāts slimnīcā. Sākotnēji šķita, ka Dengu piemeklējusi tā pati vaina, kas dažus citus, proti, gripas vīruss. Tomēr viss izrādījies krietni nopietnāk. "Karjeras laikā esmu nospēlējis daudz spēļu ar gripu," sacīja Degs.

Pēc slimnīcā veiktās procedūras Dengam sākušās nežēlīgas galvassāpes. "Vakar nevarēju pastaigāt un pat izkāpt no gultas," atcerējās Dengs. "Tiku līdz arēnai, bet mani aizsūtīja mājās. Dienu vēlāk simptomi pasliktinājās." Dengs vēlreiz ievietots slimnīcā, bet jau solījis komandas atbalstītājiem doties uz Ņujorku, lai būtu kopā ar komandu septītajā spēlē, ja ārsti to ļaus.

Dengs aizvadītajā sezonā vidēji mačā guva 16,5 punktus, izcīnīja 6,3 atlēkušās bumbas un atdeva trīs rezultatīvas piespēles. Piecos izslēgšanas mačos Dengam vidēji 13,8 punkti, 7,6 bumbas zem groziem un 3,8 piespēles.

  +4 [+] [-]

, 2013-05-04 16:59, pirms 11 gadiem
Kāda tur došanās uz Ņjuorku? Meningīts ir nopietna lieta, jāizārstē līdz galam nevis jāblandās apkārt. Lai izdidas ātri izveseļoties.

  +2 [+] [-]

, 2013-05-04 19:19, pirms 11 gadiem
Zhel, tiesham zhel Cikagas. Sakuma Hainrihs, tad Noa, tgd. ari Dengs...
Skmuji, ka 2gadu pec kartas zaudes traumu del...