Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Video: "Mogo-RTU/Rockets" uzvar sērijas izšķirošajā mačā

Egils Broks
Egils Broks
Par ELVI florbola līgas vīriešiem otro finālisti kļuvusi komanda "Mogo-RTU/Rockets", kas šovakar savā laukumā pusfināla sērijas septītajā mačā ar 11:4 sakāva nepiekāpīgos "Lielvārdes" florbolistus. Finālspēlē, kas 11.aprīlī notiks Jelgavā, Zemgales Olimpiskajā centrā, "Mogo-RTU/Rockets" krustos nūjas ar pašreizējo čempioni "Cēsu alu/Lekringu".
Vērtējums:

  -3 [+] [-]

, 2015-04-05 09:35, pirms 9 gadiem
Pilnīgi varēja redzēt, ka RTU bija uzpirkuši tiesnešus . kā tiesneši ap viņiem tur čubinājās un daudzās vietās kur patiešām bija noraidījumi tiesneši tos ITKĀ neuzskatīja par sodiem... manuprāt ļoti negodīga spēle... ar šādu rīcību vajadzētu RTU diskvalificēt. 😒

  +5 [+] [-]

, 2015-04-05 10:28, pirms 9 gadiem
Neraudi susuriņ!!!
Saprastu ja uzvaretu ar +2 varētu vēll tiesnešus piesaukt .......bet šī ir sagrāve!

     [+] [-]

, 2015-04-05 10:40, pirms 9 gadiem
Fuiii rakstīja: Neraudi susuriņ!!!
Saprastu ja uzvaretu ar +2 varētu vēll tiesnešus piesaukt .......bet šī ir sagrāve!
nu vispār tāds rezultāts nebūtu, ja nebūtu to uzpirkto tiesnešu. tur pusei no rtu komandas vajadzēja noraidījumus par nesportisku uzvedību . kā nr. #33 vienkārši penāca pie vienas Lielvārdes līdzjutējas un sāka viņai sejā bāzt un gorīt savu pakaļu ...

  +1 [+] [-]

, 2015-04-05 11:43, pirms 9 gadiem
Smieklīgi tavi pamatojumi....
Nekas Lielvārde dabūs koka medaļu un varēsi lepoties!!!

  -1 [+] [-]

, 2015-04-05 11:58, pirms 9 gadiem
Pilnigi piekritu!kad nesportiska uzvediba un vispar tiesnesi sitas visas speles vairak vai mazak rtu piedeva! tada sajuta kad tikai cetri tiesnesi pa visu florbola ligu!

  +1 [+] [-]

, 2015-04-05 12:05, pirms 9 gadiem
Beidziet čīkstēt, pelnīti paņēma

     [+] [-]

, 2015-04-05 12:33, pirms 9 gadiem
Janchukinshh rakstīja: Beidziet čīkstēt, pelnīti paņēma
tas nebija pelnīti , tas bija ar negodīgu uzpirkšanu.

  +5 [+] [-]

, 2015-04-05 18:48, pirms 9 gadiem
kā, parasti, gadu gaitā,nekas nav mainījies, kā Lievārde zaudē, tā, tiesneši vainīgi.

  +1 [+] [-]

, 2015-04-05 18:51, pirms 9 gadiem
neitrāli... rakstīja: nu vispār tāds rezultāts nebūtu, ja nebūtu to uzpirkto tiesnešu. tur pusei no rtu komandas vajadzēja noraidījumus par nesportisku uzvedību . kā nr. #33 vienkārši penāca pie vienas Lielvārdes līdzjutējas un sāka viņai sejā bāzt un gorīt savu pakaļu ...
zināma Lielvārdes līdzjutēju "kulturālā"uzvedība....tur ne tikai spēlētāju no līdzsvara izsitīs, bet pats debesu tēvs uguni spļaus... tā, ka mutes ciet un mācieties zaudēt.

  +1 [+] [-]

, 2015-04-06 00:05, pirms 9 gadiem
Uz haļavām un pretinieku neveiksmēm mūžīgi neizbrauksi! Te tas ļoti labi pierādās! Par tiesnešiem nevajag! Lielvārde pati lielā mērā pateicoties tiesnešiem vsp tika pusfinālā!

     [+] [-]

, 2015-04-06 12:24, pirms 9 gadiem
keykey rakstīja: Uz haļavām un pretinieku neveiksmēm mūžīgi neizbrauksi! Te tas ļoti labi pierādās! Par tiesnešiem nevajag! Lielvārde pati lielā mērā pateicoties tiesnešiem vsp tika pusfinālā!
Visās 1/4 fināla spēlēs Lielvārde pārliecinoši vinēja. Nekādu uzvaru tiesnešu dēļ atšķirībā no pēdējās 1/2 fināla spēles, kur tiesneši tiesāja par labu RTU.

     [+] [-]

, 2015-04-06 13:11, pirms 9 gadiem
Piektajā spēlē, kad Blinds aizmeta vārtus pa gaisu viss bija OK. Bet par to, ka Salcevic aizmet ķiveri 2min. Tas normāli??!!

  +1 [+] [-]

, 2015-04-06 15:04, pirms 9 gadiem
Ja tā godīgi, es florbola fans no malas, jeb Cēsu Alus/Lekrings fans, noskatoties video un palasot Jūsu komentārus, saprotu, ka katrs aizstāv savu komandu. Par tiesnešiem neko nezinu, pašu spēli neredzēju, tikai šos momentus. Skatoties tos, izskatās, ka liels zaudējuma faktors bija Lielvārdes vārtusargs. Viņš jau ceturtos ielaida ļoti dīvaini. Uzskatu, ka diezgan daudzās situācijās varočiks varēja labāk nostāvēt un tomēr pavilkt spēli.

  +1 [+] [-]

, 2015-04-06 17:06, pirms 9 gadiem
Lielvārde kā vienmēr meklē vainīgos.....paši zīmuļi jau noteikti nav pie vainas....spēlēt vajag nevis čīkstēt kā meitenēm!!!

     [+] [-]

, 2015-04-07 11:14, pirms 9 gadiem
Visu cieņu Lielvārdes faniem, bet turpinat labāk atbalstīt savu komandu nevis noriet pretinieku, kurš šoreiz bija pārāks par Jūsu komandu, patīk Jums tas vai nē. Uzpirkšana, čīkstēšana -tenkošana, riebjās lasīt. Ja paši nēesat nekad bijuši profesionāļi, pusprofesionāļi vai vienkārši amatieri sportā, tad labāk paklusējiet. Un pirms aizskart no tribīnēm ikvienu sportistu, kurš cīnās sevis izvēlētajā sporta veidā, ar kādām tiesībām ? Jums pašiem laikam pilns komplekts ar kompleksiem un tā laikam vienīgā vieta, kurā var izbļaustīt savu žūlti, apskataties apkārt kas Jums tur sēž, Jūsu bērni, kuri pārmanto Jūsu negatīvo ļaunumu. Skatīties pretīgi no malas, ka viņi tik pat ar sarkanajiem ģīmjiem bļauj kaut ko, ko paši nesaprot. Tas viss diemžēl atstāj uz florbolu ļoti negatīvu iespaidu, ja vēlamies attīstīt florbolu, tad arī fanošanas kultūrai jāaug līdzi.

     [+] [-]

, 2015-04-08 23:20, pirms 9 gadiem
fanats1987 rakstīja: Visu cieņu Lielvārdes faniem, bet turpinat labāk atbalstīt savu komandu nevis noriet pretinieku, kurš šoreiz bija pārāks par Jūsu komandu, patīk Jums tas vai nē. Uzpirkšana, čīkstēšana -tenkošana, riebjās lasīt. Ja paši nēesat nekad bijuši profesionāļi, pusprofesionāļi vai vienkārši amatieri sportā, tad labāk paklusējiet. Un pirms aizskart no tribīnēm ikvienu sportistu, kurš cīnās sevis izvēlētajā sporta veidā, ar kādām tiesībām ? Jums pašiem laikam pilns komplekts ar kompleksiem un tā laikam vienīgā vieta, kurā var izbļaustīt savu žūlti, apskataties apkārt kas Jums tur sēž, Jūsu bērni, kuri pārmanto Jūsu negatīvo ļaunumu. Skatīties pretīgi no malas, ka viņi tik pat ar sarkanajiem ģīmjiem bļauj kaut ko, ko paši nesaprot. Tas viss diemžēl atstāj uz florbolu ļoti negatīvu iespaidu, ja vēlamies attīstīt florbolu, tad arī fanošanas kultūrai jāaug līdzi.
piedod atvaino , bet es neesmu Lielvārdes fans, bet gan FK Rīga fans . es biju ieradies uz to spēli , un ļoti labi varēja redzēt kā tiesneši čubinājās un pļāpāja ar RTU . tad kad kaut ko minimālu (soda ziņā) izdarīja Lielvārde , tad uzreiz bija sods , bet kad RTU , tad jau protams nekas nebija . tev tiešām tas neliekas kaut kā aizdomīgi ? un vēl RTU izturēšanā pret faniem tiešām bija nepieļaujama , un atbildod uz kastasir komentāru , Lielvārdes fani neko tādu nav izdarījuši , lai notiktu tā kā tu saki .

     [+] [-]

, 2015-04-10 23:47, pirms 9 gadiem
neitrāli... rakstīja: piedod atvaino , bet es neesmu Lielvārdes fans, bet gan FK Rīga fans . es biju ieradies uz to spēli , un ļoti labi varēja redzēt kā tiesneši čubinājās un pļāpāja ar RTU . tad kad kaut ko minimālu (soda ziņā) izdarīja Lielvārde , tad uzreiz bija sods , bet kad RTU , tad jau protams nekas nebija . tev tiešām tas neliekas kaut kā aizdomīgi ? un vēl RTU izturēšanā pret faniem tiešām bija nepieļaujama , un atbildod uz kastasir komentāru , Lielvārdes fani neko tādu nav izdarījuši , lai notiktu tā kā tu saki .
lai arī tikai kādus 4 gadus aktīvi sekoju līdzi florbolam(110% Lielvārde), nedauz aizdomīgi sāk likties, ka tiesneši nemainās, un tiešām liekas, ka LV ir tikai 4, kuri tad arī tiek kombinēti, turklāt 2 no viņiem jau ir atzīmējušies ar atstādināšanām un citiem tamlīdzīgiem izlēcieniem!