Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Šovakar LAČ finālsērijas otrais cēliens

Jānis Celmiņš

Šovakar LAČ finālsērijas otrais cēliens
"Ozolnieki-Monarch" ar Viktoru Ignatjevu priekšgalā
Foto: Aigars Prūsis

Latvijas Atklātajā čempionātā (LAČ) hokejā startējusi finālsērija. Pirmā spēle tika aizvadīta jau vakar un tajā „Liepājas metalurgs 2” ar rezultātu 6:1 pārliecinoši apspēlēja „Ozolnieku Monarch” vienību. Šovakar pulksten 19.30 Piņķos, „Inbox.lv” ledus hallē sērijas otrais mačs.

"Monarhi" triumfēja regulārajā turnīrā, 36 spēlēs savācot 91 punktu, bet liepājnieki ar 75 punktiem ieņēma 3. vietu, kā rezultātā "play off" bija jāsāk jau no ceturtdaļfināla. Regulārajā turnīrā abas komandas bija tikušās četras reizes, uzvaras dalot uz pusēm. Liepājnieku sastāvs gan pirms izšķirošajām pavasara cīņā pastiprināts ar lielāko daļu pirmās komandas spēlētāju un vakar metalurgiem izdevās uzvarēt arī viesos. Lai arī mača rezultātu atklāja monarhi, „Liepājas Metalurgs 2” atbildēja ar sešiem gūtiem bezatbildes vārtiem un svinēja uzvaru ar 6:1.

Laika atpūtai nav daudz, sērijas otrais mačs jau šovakar Piņķos un redzēsim vai „Ozolnieku Monarch” komandai būs izdevies kaut ko mainīt savā spēlē. Jāņem vērā, ka regulārā čempionāta uzvarētāju sastāvs ir ļoti pieredzējis, tāpēc atjaunošanās procesam nepieciešams krietni ilgāks laiks. Kā to spēs izmantot liepājnieki, atbildi radīsim jau šovakar.

Finālsērija ilgs līdz kādas komandas četrām uzvarām. Otrā sērijas mača sākums šovakar pulksten 19.30, tiešraide LTV7 kanālā.

Finālsērijas rezultatīvākie spēlētāji:

Vārds un UzvārdsKomandaVārti + piespēlesPunkti
Jānis StraupeLiepājas Metalurgs 22+13
Mārtiņš GiptersLiepājas Metalurgs 22+02
Pauls HodzkoLiepājas Metalurgs 20+22

Finālsērijas kalendārs

DatumsLaiksVietaSpēleRez.
03.04.19:30PiņķiOzolnieki-Monarch – Metalurgs 21:6
04.04.19:30PiņķiOzolnieki-Monarch – Metalurgs 2
09.04.17:00LiepājaMetalurgs 2 - Ozolnieki-Monarch
10.04.19:30LiepājaMetalurgs 2 - Ozolnieki-Monarch
12.04. *19:30PiņķiOzolnieki-Monarch – Metalurgs 2
14.04. *17:00LiepājaMetalurgs 2 - Ozolnieki-Monarch
16.04. *19:30PiņķiOzolnieki-Monarch – Metalurgs 2
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2012-04-04 15:25, pirms 12 gadiem
kaut esu par LM2 bet gribētos redzēt kaut kādu pretestību no
Monarhiem
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2012-04-04 16:48, pirms 12 gadiem
Volx rakstīja: Viiri sanjemaas savadak tiesham LTV neradis vispar hokeju jo jebkada sporta vajag intrigu lai tas butu radams(pardodams). Savadak izskatas ka iznakushi pazimeties ar faktu , ka nokljuvushi TV!
Jus tak varat labak , es zinu!
Tev viņiem kārtīga stružka ir jānodod! 1:6 pakāst LM... ko tādu pat es negaidiju!

     [+] [-]

, 2012-04-04 16:51, pirms 12 gadiem
Olniekiem vajadzētu atteikties tālāk spēlēt, lai nepiedzīvotu kaunu Vai tiešām viņi domā ka var apspēlēt Lm. Vecie alus vēderi taču knapi slido pa laukumu.

     [+] [-]

, 2012-04-04 16:55, pirms 12 gadiem
Labi ka LM nesāka spēlēt ar pilnu jaudu ,tad Olnieki būtu palikuši uz ledus,un spēle beigusies ar divciparu skaitli.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2012-04-04 17:45, pirms 12 gadiem
Intrigu jau gribās ,bet tomēr par LM jauniešiem.

  -1 [+] [-]

, 2012-04-04 18:35, pirms 12 gadiem
Metāllūžņu uzvaru pirmajā spēlē var izskaidrot ar iesācēju veiksmi un to, ka arī doktordesa reizi gadā izšauj. Atlikušajās spēlēs Monarhi/Vilki/Niks visu sakārtos un nokārtos kā vajag. Par leģendu uzvaru.

     [+] [-]

, 2012-04-04 18:47, pirms 12 gadiem
Volx rakstīja: Domaju ko taadu neviens arpus Liepajas negaidija. Zembergam dels prognozeja Twiteri 4:2 serijaa Monarhu labaa
Tavējie nebūs jau pa ātru sākuši svinēt uzvaru LAČ ar visām no tā izrietošām sekām...? Rezultāts arī kā reiz bija tāds it kā Volki uz lielām paģirām būtu spēlējuši...

  +2 [+] [-]

, 2012-04-04 19:04, pirms 12 gadiem
Būsim reālisti, Liepājas Metalurgs spēlē Latvijas hokeja čempionāta finālā ar savu otro sastāvu no kaujas sastāva komandai pievienojušies TIKAI 6 HOKEJISTI +A Kuzmenkovs, tie ir J Kalniņš, M Gipters, J Straupe, G Skvorcovs, A Mickevičš, B Zabis. E Siksna un K Liepiņš Baltkrievijas čempionātā bija LM 4 maiņa un laukumā tika epizodiski. Finālā LM spēlē tie paši spēlētāji, kas visu laiku regulārajā turnīrā.
UN TAGAD VISIEM TIEM KAS IR IEDOMĀJUŠIES, KA LM SPĒLĒ AR LABĀKAJIEM SPĒLĒTĀJIEM ES JUMS NOSAUKŠU TOS SPĒLĒTĀJUS, KAS LM NEPALĪDZ FINĀLSPĒLĒS PRET MONARHIEM: E Brancis, P Verenis, V Feldmanis, L Bajaruns, T Zeltiņš, S Voronins, R Birziņš, N Alisauskas, E Kalns, M Diļevka, R Demiters un R Tubelis. Ja LM spēlētu ar tādu sastāvu kādu Baltkrievijas atklātajā čempionātā kāds tad būtu rezultāti visās spēlēs 20-0.

  -2 [+] [-]

, 2012-04-04 19:23, pirms 12 gadiem
Džerijs5 rakstīja: Būsim reālisti, Liepājas Metalurgs spēlē Latvijas hokeja čempionāta finālā ar savu otro sastāvu no kaujas sastāva komandai pievienojušies TIKAI 6 HOKEJISTI +A Kuzmenkovs, tie ir J Kalniņš, M Gipters, J Straupe, G Skvorcovs, A Mickevičš, B Zabis. E Siksna un K Liepiņš Baltkrievijas čempionātā bija LM 4 maiņa un laukumā tika epizodiski. Finālā LM spēlē tie paši spēlētāji, kas visu laiku regulārajā turnīrā.
UN TAGAD VISIEM TIEM KAS IR IEDOMĀJUŠIES, KA LM SPĒLĒ AR LABĀKAJIEM SPĒLĒTĀJIEM ES JUMS NOSAUKŠU TOS SPĒLĒTĀJUS, KAS LM NEPALĪDZ FINĀLSPĒLĒS PRET MONARHIEM: E Brancis, P Verenis, V Feldmanis, L Bajaruns, T Zeltiņš, S Voronins, R Birziņš, N Alisauskas, E Kalns, M Diļevka, R Demiters un R Tubelis. Ja LM spēlētu ar tādu sastāvu kādu Baltkrievijas atklātajā čempionātā kāds tad būtu rezultāti visās spēlēs 20-0.
Ha. Monarhi/Vilki/Niks tevis nosauktajiem puišeļiem var likt pretī spēlētāju ar NHL pieredzi Viktoru Ignatjevu, vairāku PČ dalībniekus Ābolu, Ciprusu, Ignatoviču, Bogdanovu un Romanovski, LAČ veterānus/leģendas Vilni Vabolu, Māri Drelingu, Jāni Lukaševski, Vitāliju Gureviču. Vārtos stāv bijušais vairākkārtējais Latvijas U izlašu kandidāts Zelčs. Kā arī komandas ģenerālis/treneris - cīņā saucējs ir ne viens cits, kā izcilais stratēģis, taktikas meistars un izcilais Latvijas hokeja pārzinātājs/leģenda, vairākkārtējs LAČ MVP un visu laiku rezultatīvākais LAČ spēlētājs Guntars Paste. Tā kā atkārtošos - Metāllūžņu uzvara pirmajā spēlē bija negadījums, Monarhi/Vilki/Niks savu spēku vēl parādīs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-04-04 19:50, pirms 12 gadiem
Nezinu, man šis Lač liekas interesantāks par visiem KHL un MHL (MHL2 gan nē, tas ir jautrs) .
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-04-05 12:20, pirms 12 gadiem
modriitis rakstīja: Ha. Monarhi/Vilki/Niks tevis nosauktajiem puišeļiem var likt pretī spēlētāju ar NHL pieredzi Viktoru Ignatjevu, vairāku PČ dalībniekus Ābolu, Ciprusu, Ignatoviču, Bogdanovu un Romanovski, LAČ veterānus/leģendas Vilni Vabolu, Māri Drelingu, Jāni Lukaševski, Vitāliju Gureviču. Vārtos stāv bijušais vairākkārtējais Latvijas U izlašu kandidāts Zelčs. Kā arī komandas ģenerālis/treneris - cīņā saucējs ir ne viens cits, kā izcilais stratēģis, taktikas meistars un izcilais Latvijas hokeja pārzinātājs/leģenda, vairākkārtējs LAČ MVP un visu laiku rezultatīvākais LAČ spēlētājs Guntars Paste. Tā kā atkārtošos - Metāllūžņu uzvara pirmajā spēlē bija negadījums, Monarhi/Vilki/Niks savu spēku vēl parādīs.
Speeleetaajs ar NHL pieredzi Ignatjevs Cik speeles vinsh tur nospeeleeja? 1 piespeeli atdeva ? Neaizmirsti ka tas bij 14 gadi atpakalj. Paskaties ka vinsh tagat laukuma uzvedas
Abols-bumbieris. Viss ko vinsh tagat prot ir pirst twitterii, brrinums kaa vinjam kaads no Dinamo shpiileriem nav "nonesis galvu" kaa miil teikt gjeneraalis paste Ak, jaa, ljoti jau nu bumbieriz paspaidiija jaunos pa bortiem mhihi...
Ciprus lai turpina juniorus trennet, un jociigi sanaak te pie monarcha speele, te junioriem trenneris.
par Pasti, klauns visiem klauniem. Rezultatiivaakais? Varbuut tapeec ka neviens tik ilgi nav speeleejis LAC un visi ir izsitushies taalak ? Gan vakar, gan aizvakar pieradija ka ir pilnigi debils un visiem komanda ir po uz vinju Ne pa velti tiesnesis pateica, lai aizver muti vai dabuus sodu Raud kaa meitene uz solinja vislaik.
Pensionaaru klubinjam uz tiem speido trenneriem ir nospljauties, vakar pat izspelejot pedeejo epizodi neviens pat uz trennera pusi nepaskatiijaas kad vinsh meegjinaaja tur kautko teikt.
Ceru tomeer ka pendzhas vienu speeli liepaajaa izvilks, lai vareetu paskatiities peectam kaa Riiga, Liepaajnieki panjem chempi un iereekt par to kaa tusnis artkal spers pudeles pa gaisu un paliks sarkans kaa biete
p.s. ja speeleetaajs var pasuutiit abus trennerus deet un aiziet speeles vidu uz gjeerbtuvi, tad varam secinaat cik ljoti tur kaads njem veeraa trennerus