Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Mavericks" aizsargs: "Porziņģis ir ļoti priecīgs un visu laiku smaida"

Rolands Eliņš

"Mavericks" aizsargs: "Porziņģis ir ļoti priecīgs un visu laiku smaida"
Hosē Huans Barea un Dirks Novickis. Foto: EPA/Scanpix

Pēc šodienas treniņa sarunā ar Dalasas „Morning News” NBA komandas „Mavericks” spēlētājs Hosē Huans Barea pauda savu prieku par Kristapa Porziņģa pievienošanos sastāvam un izteicās, ka vēlētos redzēt Porziņģi un Luku Dončiču kopā Dalasas komandas rindās nākamajos desmit gados.

„Esmu ļoti priecīgs,” par „Mavericks” un „Knicks” veikto darījumu izteicās Puertoriko basketbolists Hosē Huans Barea, kurš gandrīz visu savu 13 sezonas ilgo NBA karjeru pavadījis Dalasā. „Iespēja iegūt tādu spēlētāju kā Porziņģis klubam ir lieliska. Mēs kopā aizgājām pusdienās un nedaudz parunājām. Viņš izskatās priecīgi noskaņots. Mēs visi tādi esam.”

„Es iepriekš nezināju, ka Porziņģis ir TIK garš,” turpināja Barea. „Viņš ir ļoti entuziastisks par notiekošo un smagi strādā. Viņš visu laiku smaida. Man savukārt prieks par šo pilsētu un mūsu komandas līdzjutējiem. Zinu, ka viņi Porziņģi ātri iemīlēs.”

Barea kopā ar „Mavericks” 2011. gadā kļuva par NBA čempionu, un izslēgšanas spēlēs Barea pamatīgi cieta no „Lakers” centra Endrjū Bainama, kurš tobrīd bija svarīgs Losandželosas spēlētājs.

„Porziņģis man daudz vaicāja par mūsu izcīnīto titulu,” teica Barea. „Arī par to, kad Bainams man iesita. Porziņģis toreiz skatījās spēlēs, viņš man stāstīja. Zināju, ka viņš ir skatījies Dirka spēles, taču forši atklāt, ka viņš skatījies arī mūsu tik vecas spēles. Tiku pārsteigts ar to, taču tas ir lieliski. Ceru uz to un man tā liekas, ka viņi abi – Dončičs un Porziņģis – nākamajos desmit gados būs ļoti aizraujošs duets, kas nesīs klubam daudz laba.”

34 gadus vecais Barea ir viens no jaunajiem Porziņģa komandas biedriem. Barea savā karjerā aizvadījis 802 NBA spēles un vidēji guvis deviņus punktus. Šosezon viņa spēles laiks kļuvis mazāks (19.8 minūtes vidēji spēlē), taču viņš joprojām spēlē rezultatīvi un izcēlies ar 10.9 punktiem vidēji spēlē.

Šovakar paredzēta arī Porziņģa un „Mavericks” vienības preses konference.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/townbrad/status...

  +3 [+] [-]

, 2019-02-04 21:32, pirms 5 gadiem
Lūk kāpēc laimīgs https://twitter.com/YahooSportsNBA/...

     [+] [-]

, 2019-02-04 21:48, pirms 5 gadiem
Cik sapratu no preses konferences tad KP pateica, ka šosezon neplāno atgriezties laukumā