Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Girgensonam -1, "Sabres" nespēj gūt vārtus un piedzīvo trešo zaudējumu pēc kārtas

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Girgensonam -1, "Sabres" nespēj gūt vārtus un piedzīvo trešo zaudējumu pēc kārtas
Zemgus Girgensons
Foto: Sipa USA/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas regulārās sezonas cīņā Bufalo "Sabres" nespēja gūt vārtus un piedzīvoja trešo zaudējumu pēc kārtas, ar 0:1 piekāpjoties Sentluisas "Blues", kas vienīgo ripu iemeta sešas minūtes pirms beigām. Tobrīd laukumā atradās arī Zemgus Girgensons.

Zemgus Girgensons spēlēja laukuma saimnieku trešajā uzbrucēju virknējumā kopā ar Evanu Rodrigesu un Džeisonu Pominvilu. Latvietis laukumā pavadīja 11 minūtes un 56 sekundes, nespēlējot ne vairākumā, ne mazākumā. Girgensons izdarīja un arī bloķēja vienu metienu, veica trīs spēka paņēmienus, nopelnīja noraidījumu par klupināšanu un bija uz ledus, kad pretinieki guva vienīgos vārtus, maču pabeidzot ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

Sentluisas "Blues" vienīgos vārtus guva sešas minūtes pirms pamatlaika beigām, ar precīzu metienu no zilās līnijas izceļoties aizsargam Karlam Gunarsonam, kuram talkā nāca arī vārtu pārliktnis. Zviedram tas bija piektais vārtu guvums sezonā. Pols Štjastnijs iemetienā pieveica Raienu O'Railiju un nogādāja ripu līdz Gunarsonam, kuram daudz laika domāt nebija – turpat blakus atradās Rodrigess. Aizsargs izdarīja asu plaukstas metienu, trāpot perfekti virs Bufalo "Sabres" vārtsarga Robina Lēnera pleca. Tobrīd laukumā atradās arī Girgensons, tomēr viņa uzdevums bija otra aizsarga pieskatīšana. Negatīvs lietderības koeficients, tomēr ielaistajos vārtos latvieša vainas nebija.

Pēc nonākšanas iedzinējos laukuma saimniekiem bija vairākas iespējas izglābties, tomēr veiksme atkal nebija Bufalo "Sabres" sabiedrotā. 31 sekundi līdz beigām teicama iespēja radās Semam Reinhārtam, kura priekšā bija pustukši vārti, taču Sentluisas "Blues" brīnumainā kārtā izglāba Kārters Hatons – vārtsargs metienu atvairīja ar slidu. 8,3 sekundes pirms beigām O'Railijs uzvarēja iemetienā un nogādāja ripu pie Rasmusa Ristolainena, bet viņa metiens no zilās līnijas atdūrās pret vārtu stabu un aizlidoja stūrī, "Sabres" piedzīvojot trešo zaudējumu pēc kārtas.

Pēc veiksmīgā izbraukuma pa Kanādas rietumiem, kad izdevās izcīnīt trīs uzvaras pēc kārtas, atgriešanās mājās Bufalo "Sabres" nav bijusi veiksmīga – piedzīvoti trīs zaudējumi pēc kārtas. Protams, Sentluisas "Blues" rāda labu sniegumu, uzvarot sešos no pēdējiem astoņiem mačiem un nevienā panākumā neielaižot vairāk par vienu ripu, tomēr "Sabres" sniegums nepārliecina visas sezonas garumā.

Bufalo "Sabres" piedzīvoja ceturto sauso zaudējumu sezonā, un visas spēles aizvadītas mājās. Neveiksmīgs mačs gan vairākumam (nulle no četriem), gan komandas līderim Džekam Aikelam, kurš izdarīja septiņus metienus, piecus no tiem – noslēdzošajā trešdaļā.

  -3 [+] [-]

, 2018-02-04 08:57, pirms 6 gadiem
bufalo vienkarsi nozelojami izskatas.zemgus kopskatā izskatas ka nevelk nhl.

  +2 [+] [-]

, 2018-02-04 10:48, pirms 6 gadiem
nauris noviks rakstīja: bufalo vienkarsi nozelojami izskatas.zemgus kopskatā izskatas ka nevelk nhl.
Ja nevilktu tad diez vai tur spēlētu? Šaubos, vai ar viņu Bufalo kāds baigi auklētos...

  +2 [+] [-]

, 2018-02-04 11:04, pirms 6 gadiem
nauris noviks rakstīja: bufalo vienkarsi nozelojami izskatas.zemgus kopskatā izskatas ka nevelk nhl.
Izskatas, ka tu pats nevelc!
Ja, Zemgum ne parak veiksmiga si spele bijusi - divitis, un tad tas ielaistais gols (kaut gan ja var ticet autoram, vina vainas tur nebija). Bet tadas neveiksmigas speles gadas pat vislielakajiem meistariem. Galvenais tagad pec iespejas atrak vinu aizmirt un gatavoties nakamajam. Un, protams, veiksmi tajas!

  +3 [+] [-]

, 2018-02-04 12:57, pirms 6 gadiem
Tikko noskatījos spēles atkārtojumu. Šajā spēlē Bufalo nav par ko kaunēties, jo bija visumā līdzīga spēle. Nu labi, trešajā periodā vairākas reizes glāba Bufalo vārtsargs un ielaistais gols bija no sērijas "metiens uz vārtu pusi", jo citur nekur to šaibu nebija likt
Savukārt Sentluisai tikai ar brīnumu izdevās paglābties, kad Bufalo vairākumā vispirms pie tukša vārtu stūra uzbrucējs pamanījās trāpīt pa guloša vārtsarga slidu, bet sekundi pirms beigām Ristolainens ar tādu spēku iemauca pa pārlikni, ka vārti sakustējās no vietas. Centimetru zemāk un būtu bijis tāds pat gols kā paši ielaida