Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:905, Did:0, useCase: 3

Anim uzvaras vārti, Šreibere iekļūst kausa ceturtdaļfinālā

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Anim uzvaras vārti, Šreibere iekļūst kausa ceturtdaļfinālā
Daniels Anis (#33)
Foto: fotowagen.ch

Spilgtu maču Šveices spēcīgākajā florbola līgā aizvadījis Daniels Anis, gūstot divus vārtus, tostarp uzvaru nesošos. Vācijas kausa ceturtdaļfinālā iekļuvis Natālijas Šreiberes klubs, bet Šveicē un Igaunijā ar rezultatīvu sniegumu atzīmējušies Oskars Bergmanis un Pēteris Freimanis.

Anim uzvaras vārtu guvums Šveices NLA

Ārpus Latvijas izlases palikušais Daniels Anis turpina aizvadīt lielisku sezonu Šveices NLA florbola čempionātā, kārtējā spēlē atzīmējoties ar diviem vārtu guvumiem, no kuriem viens bija uzvaru nesošais deviņas minūtes pirms cīņas beigām. Latvieša pārstāvētais “UHC Uster” viesos nerezultatīvā spēlē ar 4:3 (1:1, 1:2, 2:0) apspēlēja “HC Rychenberg Winterthur”. Mača 11.minūtē latvietis atklāja spēles rezultātu, bet 51.minūtē uzstādīja cīņas beigu rezultātu. Šīs sezonas 12 spēlēs Anis atzīmējies ar 12 (7+5) punktiem, bet komanda turpina cīņu par iekļūšanu izslēgšanas turnīrā.

Freimaņa rezultativitāte neglābj no zaudējuma

Igaunijas spēcīgākajā florbola līgā zaudējumu piedzīvojis Pētera Freimaņa pārstāvētais “Jogeva SK Tahe/Olivia”, kas savās mājās līdzīgā spēlē ar rezultātu 6:7 (3:0, 1:3, 2:3, 0:1) piekāpās “Eesti Maaulikool” komandai, lai gan jau 11.minūtē pēc Freimaņa vārtu guvuma rezultāts bija 3:0 Jogevas labā. Turpinājumā viesi soli pa solim tuvojās rezultātā, izlīdzinājumu panākot 35 sekundes pirms pamatlaika beigām, bet papildlaika pēdējā minūtē arī nodrošināja uzvaru. Freimanis šajā spēlē tika pie diviem vārtu guvumiem un vienas piespēles. Pēc šī zaudējuma Jogevas komanda atkāpusies uz otro vietu tabulā. Freimanis piecās spēlēs iekrājis 13 (7+6) punktus, esot čempionāta septītais rezultatīvākais florbolists.

Šreibere sasniedz Vācijas kausa ceturtdaļfinālu

Pie retas uzvaras Vācijas florbola laukumos izdevies tikt vārtsardzes Natālijas Šreiberes pārstāvētajam “SG Stern Munchen/Sportfreunde Pucheim”, kas kausa astotdaļfinālā nerezultatīvā spēlē viesos ar 3:1 (2:1, 1:0, 0:0) apspēlēja “TSG Erlensee” vienību. Šreibere visu maču sargāja savas komandas vārtus. Komandai paveicies arī ar izlozi, jo par vietu pusfinālā jāspēkojas ar Bundeslīgas otro vājāko komandu “SSF Dragons Bonn”, kurām pirmā apļa spēlē piekāpās vien ar 5:6 papildlaikā.

Bergmanis piespēlē izlaistā uzvarā

Šveices florbola čempionāta 1.divīzijā sāpīgu zaudējumu vieniem no principiālākajiem konkurentiem “Olten Zofingen” piedzīvojis Oskara Bergmaņa pārstāvētais “SV Waldenburg Eagles”, , savās mājās zaudējot ar 3:4 (0:0, 1:1, 2:2, 0:1) papildlaikā. Neveiksme vēl jo sāpīgāka šķiet tādēļ, ka deviņas minūtes pirms pamatlaika beigām “ērgļi” bija vadībā ar 3:1, bet izlīdzinājumu viesi panāca pusotru minūti pirms pamatlaika beigām. Bergmanis ar rezultatīvu piespēli asistēja cīņas 48.minūtē, tobrīd ļaujot laukuma saimniekiem panākt 3:1 vadību. Komanda tabulā saglabā astoto vietu, bet Bergmanis 12 spēlēs iespējis 5 (1+4) punktus.

Šmits nespēlē, komanda viesos uzvar līderus

Lielisku formu Šveices NLB čempionātā turpina demonstrēt Kevina Šmita pārstāvētais “Kloten-Dietlikon Jets”, kas kārtējā spēlē viesos ar 9:8 (2:2, 4:3, 3:3) pieveica kādreizējo Andra Rajecka pārstāvēto “Floorball Thurgau”, kas pašlaik atrodas turnīra tabulas galvgalī. Kevins Šmits šim mačam gan nebija pieteikts, bet viņa pārstāvētais “Jets”, kas vēl nesen cīnījās par iekļūšanu labāko komandu astotniekā, pēc šī panākuma pakāpies jau uz trešo pozīciju kopvērtējumā.