Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Pavelskim vārti 1000. spēlē, Kuzņecovam un Elleram 1+1 "Capitals" uzvarā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Pavelskim vārti 1000. spēlē, Kuzņecovam un Elleram 1+1 "Capitals" uzvarā
Džo Pavelskis. Foto: Jerome Miron/USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienvadībā atgriezusies Vašingtonas "Capitals", kas izbraukumā, pateicoties 22 gadus vecā krievu vārtsarga Iļjas Samsonova 38 atvairītajiem metieniem, ar 4:3 pieveica Karolīnas "Hurricanes". Savukārt septīto neveiksmi pēdējās astoņās spēlēs piedzīvoja turnīra pastarīte Detroitas "Red Wings", kas viesos ar 1:4 kapitulēja Dalasas "Stars" priekšā.

"Hurricanes" un "Capitals" savā starpā viesuļvētru mājvietā Ralejā pēdējoreiz bija tikušās nesenajā 29. decembrī. Toreiz ar 6:4 panākumu izcīnīja Karolīnas vienība. Šonakt pirmajā periodā krietni jaudīgāk spēlēja tieši mājinieki, izdarot par 11 metieniem vairāk (18:7). Tomēr lielisks viesu vārtos bija Samsonovs, kura sniegums pēc pārtraukuma iedvesmoja "Capitals" komandu doties uz priekšu, Ričardam Panīkam un Jevgeņijam Kuzņecovam otrajā periodā panākot 2:0 viesu labā.

Mača noslēdzošā nogriežņa 39. sekundē Džordans Stāls pietuvināja "Hurricanes" līdz 1:2, taču drīz vien mājinieku izredzes ar precīziem metieniem sagrāva Lāršs Ellers un Jakubs Vrāna - 4:1 "Capitals". Turpinājumā gan "Hurricanes" realizēja divus skaitliskos vairākumus pēc kārtas, izceļoties Teivo Terevainenam un Raienam Dzingelam (3:4), taču tas bija arī viss.

Dalasas "Stars" uzbrucējs Džo Pavelskis savā 1000. spēlē NHL ar gūtiem vārtiem palīdzēja komandai izcīnīt ceturto uzvaru pēc kārtas spēlē, kurā dalasieši būtu atguvušies no vismaz vienu vārtu deficīta. "Red Wings" vadībā izvirzījās spēles ceturtajā minūtē pēc Dilana Larkina metiena, savukārt neizšķirtu "Stars" panāca 12. minūtē, kad ātro pretuzbrukumu mazākumā ar rezultatīvu metienu noslēdza soms Rūpe Hincs.

Pavelskis rezultatīvi izcēlās otrā perioda 12. minūtē, tobrīd panākot 3:1 "Stars" labā. Dalasas vienība ar 42 spēlēs izcīnītiem 52 punktiem pakāpusies uz Rietumu konferences trešo vietu.

     [+] [-]

, 2020-01-04 09:41, pirms 4 gadiem
Pavelskim 1000. spēle bija pret Pantērām 20. Decembrī....

     [+] [-]

, 2020-01-04 09:42, pirms 4 gadiem