Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651), Fid:2965, Did:0, useCase: 3

Urugvajas treneris izstāšanos no PK saista ar pendeli pret Portugāli

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Urugvajas treneris izstāšanos no PK saista ar pendeli pret Portugāli
Urugvajas galvenais treneris Djēgo Alonso. Foto: Reuters/Scanpix

Urugvajas izlases galvenais treneris Djēgo Alonso neiekļūšanā FIFA Pasaules kausa futbolā astotdaļfinālā vainoja tiesnešu piešķirto 11 metru soda sitienu uz viņa vadītās izlases vārtiem mačā pret Portugāli.

Vakar no Pasaules kausa futbolā izstājās Urugvaja. Tai nepietika ar 2:0 uzvaru pār Ganu, jo citā spēlē Dienvidkoreja ar 2:1 apspēlēja Portugāli un vārtu starpības dēļ tika uz astotdaļfinālu.

Urugvajas galvenais treneris Djēgo Alonso pēc spēles neiekļūšanā astotdaļfinālā vainoja tiesneša lēmumu spēlē pret Portugāli. ''Mēs izstājāmies nozīmētā 11 metru soda sitiena dēļ pret Portugāli. Tas nav neizšķirta dēļ pret Dienvidkoreju. Neizstājāmies tās spēles dēļ. Vairs nepiedalāmies turnīrā, jo kompensācijas laikā tika uz mūsu vārtiem piešķirta pendele, kas, pēc FIFA vārdiem, nebija nozīmēta pareizi.''

Urugvajas galvenais treneris runā par epizodi grupas otrajā spēlē pret Portugāli, kurā Urugvaja piedzīvoja zaudējumu ar 0:2. Vēl pirms 90. minūtes rezultāts bija 0:1, taču tad uz tās vārtiem tika nozīmēts 11 metru soda sitiens. To piešķīra, jo aizsargs Hosē Marija Himenss kritienā nospēlēja ar roku savā soda laukumā. Sākotnēji Irānas tiesnesis nenozīmēja pendeli, taču lēmumu mainīja pēc video atkārtojuma noskatīšanās.

Kad Dienvidkoreja pret Portugāli iesita uzvaras nesošos otros vārtus, Urugvajai bija jāiesit trešie pret Ganu, lai spētu kvalificēties astotdaļfinālam. To gan neizdevās paveikt. ''Mums bija vairākas izdevības, taču nepratām tās izmantot. Emocionālā puse arī bija nozīmīga, taču mēs cīnījāmies līdz galam, lai kvalificētos tālāk. Mums bija kādas piecas izdevības pēdējo minūšu laikā,'' par spēles beigām stāstīja treneris.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/soccer/uruguay...

Noderīgas saites:

PK 2022 jaunumi
Kalendārs un rezultāti
Turnīra tabulas
"William Hill" prognožu spēle

Kur skatīties spēles?

“Forum Cinemas” sadarbībā ar “WilliamHill TV” piedāvā ekskluzīvu iespēju skatīties PK futbolā uz lielā kino ekrāna k/t “Kino Citadele” tiešraidē ar oriģinālo skaņu no stadiona – ļaujot apmeklētājiem pilnībā iejusties stadiona atmosfērā.

PK futbolā lielākajos sporta bāros Latvijā O'Learys Akropolē Rīga un Riga Plaza. Vairāk kā 70 TV ekrāni, boulings, biljards, virtuālās realitātes un sporta simulatori!

  -3 [+] [-]

, 2022-12-03 09:42, pirms gada
Hahaha, sākās.... nu neprot zaudēt šitie karstgalvji

  -1 [+] [-]

, 2022-12-03 09:51, pirms gada
Vispirms jau jāvaino pašiem sevi, ka nemēģināja vairāk uzbrukt pirms tam, lai ātrāk gūtu tos trešos vārtus. Šveice malači, visu spēli bija aktīvi un cīnījās par uzvaru, nevis paļāvās uz to, ka varbūt neizšķirts derēs, gan jau Brazīlija nezaudēs... Arī Vācijai vajadzēja spēlēt ar domu no paša sākuma, ka vajag 8:0.

  -3 [+] [-]

, 2022-12-03 10:11, pirms gada
Urugvaja ir tiešām pre.. komanda visu laik čikst un raud,, paši nejēdz neko izdarīt pret Korejiešiem un vainīga pendele pret Portugāle.
Nebūtu pirmajā spēlē tas 0-0 ar Koreju varētu sapņot par tikšanu, tagad paši sev bedri izraka...

     [+] [-]

, 2022-12-03 10:11, pirms gada
Nedzirdu ka Vācija, Beļģija ņergstētu ka tas un tas ir vainīgs, paši vien vainīgi ka netika no grupas...

  -1 [+] [-]

, 2022-12-03 10:51, pirms gada
Komanda viniem laba,bet treneris varetu atklati pateikt ,ka savas ricibas del netikam talak,jo nomainiju uzbrucejus kuriem spele labi vedas.Un neliku komandai uzbrukt,bet cereju,ka ar diviem vartiem pietiks.

     [+] [-]

, 2022-12-03 15:53, pirms gada
ņemot vērā, kādas pendeles ir piešķirtas šajā čempionātā...
Urugvajai vajadzēja tikt pie 2 pendelēm pret Ganu...

     [+] [-]

, 2022-12-03 16:22, pirms gada
Urugvaja māk tikai raudāt un savā nekompetencē vainot citus. Tāpēc Urugvaja nekad futbolā neko neizcīna. Urugvajas futbola izlase ir ļoti spēcīga, bet pilna ar mīkstajiem. Paši nospēlē slikti un vaino tiesnešus. Urugvaja galīgi neprot zaudēt.

     [+] [-]

, 2022-12-04 01:12, pirms gada
Vai, vai, mazie krāpnieki noraudājušies