Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Morozovs: "Dubaijas KHL komandas parādīšanās atkarīga no šodienas spēles"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Morozovs: "Dubaijas KHL komandas parādīšanās atkarīga no šodienas spēles"
Dubaijas Sporta padomes ģenerālsekretārs Saids Harebs (centrā). Foto: KHL

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) prezidents Aleksejs Morozovs norāda, ka ir svarīgi, lai šodienas spēle patiktu Apvienoto Arābu Emirātu sporta cienītājiem. AAE metropolē Dubaijā notiek KHL mačs starp Boba Hārtlija trenēto čempionvienību Omskas "Avangard" un Tatarstānas hokeja flagmani Kazaņas "Ak Bars".

KHL vēlas paplašināties arī uz Tuvajiem Austrumiem. "Kas attiecas uz Dubaijas [iespējamo] komandu KHL, viss būs atkarīgs no šodienas spēles - vai mēs iepatiksimies vietējai publikai," informē Aleksejs Morozovs. "Tas ir stratēģiski svarīgi. AAE līdzjutējus vēlamies iepazīstināt ar īstu hokeju. Gribam, lai mūsu komandas parādītu skaistu spēli, piesaistot cilvēkus pievērsties šim sporta veidam. Šis ir perspektīvs reģions, kas var attīstīties hokeja virzienā. Šodienas spēle ir sensacionāls notikums."

Arēnas ģenerālmenedžerim patīk runas par KHL kluba izveidošanu Dubaijā. "Te ir ļoti ērta arēna, ar ko komandas apmierinātas," atklāj līgas prezidents. "Bija problēmas ar ledu, bet risināšanā tika piesaistītās daudzas starptautiskas kompānijas. "Coca-Cola Arena" ir multifunkcionāla halle, taču tur ledus uzliešanai bija vajadzīgas septiņas dienas. Nebija ledus liešanas mašīnu, tās nācās vest no citas vietas. Ledus bija pilnībā gatavs tikai vakar."

Omskas "Avangard" padomes priekšsēdētājs Aleksandrs Krilovs: "Tika izvirzīts uzdevums visu nosegt ar sponsoru naudu. Ļoti ilgi viss tika apsvērts, jo bija skaidrs, ka aizvadīt tādu maču Dubaijā būs diezgan dārgi. Tāpēc pasākuma ietvaros parādījās arī divi ledus šovi, lai atpelnītu izdevumus. Dubaijā tika aizvadītas daudzas biznesa tikšanās, tam visam jādod rezultāts nākotnē. Sanāca tā, ka KHL neiztērēja naudu."

Izmantotie resursi:
sport-express.ru
allhockey.ru
tass.u

  +7 [+] [-]

, 2021-12-03 16:26, pirms 2 gadiem
Dubai Mighty Camels

     [+] [-]

, 2021-12-03 16:35, pirms 2 gadiem
Nu nez vai bija labākais variants...maz golus met un maz laiž iekšā. Vajadzēja Maskavas Dinamo un Traktoru sūtīt, tie vismaz met padsmit golus pa abiem!
Slēpts komentārs: Geiropa

  +3 [+] [-]

, 2021-12-03 17:10, pirms 2 gadiem
pernambucan0 rakstīja: Nu nez vai bija labākais variants...maz golus met un maz laiž iekšā. Vajadzēja Maskavas Dinamo un Traktoru sūtīt, tie vismaz met padsmit golus pa abiem!
Pēc tādas loģikas būtu bijis jāsūta, kādus no līderiem, piemēram, SKA un, kādu pastarīti - Admiral,, Kunlun, Rīgu. Būtu liela iespēja sagādāt golu šovu (ja paveicās abpusēju, piemēram, ja ir Rīgas lielā diena) un atrādīt pāris potenciālās KHL/pasaules hokeja nākotnes zvaigznes ar Mičkovu priekšgalā.

Šeit visdrīzāk līga izgāja uz loģiskāka soļa - reprezentāciju veic pašreizējais čempions (Avangard) un līgas titulētākā komanda (turklāt, no reģiona ar līdzīgu reliģiju, kā TA, kas kamieļmīļiem noteikti arī ir bonusiņš) Ak Bars.

  +2 [+] [-]

, 2021-12-03 17:14, pirms 2 gadiem
Geiropa rakstīja: Super lieliska ziņa.
Domāju arābi uztaisīs ļoti spēcīgu klubu, naudiņas viņiem pietiek. Nebrīnos ka šis klubs spēs piesaistīt arī kādu labu NHL vīru.
Lai izdodas..
Lai piesaistītu labu NHL vīru, arābiem būtu jāmaksā aploksnē.. Ar algu griestiem 12 miljoni, tu piesaistīsi tos 1-2 labos vīrus un pārējā komanda būs amatieri.

  +2 [+] [-]

, 2021-12-03 17:21, pirms 2 gadiem
Geralt of Rivia rakstīja: Lai piesaistītu labu NHL vīru, arābiem būtu jāmaksā aploksnē.. Ar algu griestiem 12 miljoni, tu piesaistīsi tos 1-2 labos vīrus un pārējā komanda būs amatieri.
Skatoties kas ir "labs NHL vīrs". Ja kāds savas labākās sezonas sen aizvadījis populārs slidotājs, kuram NHL maksā tikai minimumus, tad, varbūt, arī var kaut ko piesaistīt ar Dubaiju kā ne to sliktāko dzīvošanas vietu.

  +3 [+] [-]

, 2021-12-03 17:31, pirms 2 gadiem
vēl viena graboša komanda bez vīzijas, mērķiem un sistēmas ir tieši tas kas nepieciešams krievu līgai! galvenais , ka forša vieta kur patusēt !

rēka nāk par tiem krieviem, pašiem hokeja centri kas pieražojuši n-tos izlases un pasaules spīdekļus grimst un pūst, bet vajag komandeli Dubajā

  -4 [+] [-]

, 2021-12-03 18:43, pirms 2 gadiem
Zaipi tu esi standarta latvietis, un dēļ tādiem kā tu Latvija arī viena no nabadzīgākajām valstīm pasaulē.
Kā saka, kāda valdība tāda tauta. Trūkst vārdu.
Kas tur slikts ja arābiem būtu sava komanda, ne jau tur arābi spēlēs, bet gan krievi un kanādieši, zviedri, somi utt.. Vieta ideāla, finansiālajā jomā vispār super, ieguvēji būs gan hokejisti, gan pati līga. kāpēc gan neizmantot šādu iespēju. Arābu miļjardieri ir visur un kāpēc ne arī KHL un hokejā!?

  -4 [+] [-]

, 2021-12-03 18:47, pirms 2 gadiem
Jums latviešiem viss ir slikti. Krievi baro slikti, krievi attīsta Latvijas hokeju un ne tikai, arī slikti. Bez tādiem krieviem mums nebūtu nekā, bet jums šaurpierītēm to nesaprast..
Lūk apskataties kas tagad notiek ar ekonomiku Latvijā, pateicoties Eiropas sankciju atbalstam pret kaimiņiem.. cenas augs visam un augs vēl.. Idiotu zeme.. Drīz krievi apgriezīs gāzi pavisam, tad apsprāgsim kā mušas un diezvai saimnieki jo rietumiem palīdzēs..

  +2 [+] [-]

, 2021-12-03 19:35, pirms 2 gadiem
Saīds tik populārs, ka visi viņu atpazīst uz bildes.

  -1 [+] [-]

, 2021-12-03 20:05, pirms 2 gadiem
Amerikāņiem vajadzētu domāt kā nepieļaut krievu maigās varas ietekmi šajā reģionā,jo Trampa laikā ASV attiecības ar šo reģionu tika iedragātas.Un rakstīt kā te viens,ka Latvija ir viena no nabadzīgākajām valstīm pasaulē var tiekai āmurgalva.

  +1 [+] [-]

, 2021-12-03 22:03, pirms 2 gadiem
Geiropa rakstīja: Zaipi tu esi standarta latvietis, un dēļ tādiem kā tu Latvija arī viena no nabadzīgākajām valstīm pasaulē.
Kā saka, kāda valdība tāda tauta. Trūkst vārdu.
Kas tur slikts ja arābiem būtu sava komanda, ne jau tur arābi spēlēs, bet gan krievi un kanādieši, zviedri, somi utt.. Vieta ideāla, finansiālajā jomā vispār super, ieguvēji būs gan hokejisti, gan pati līga. kāpēc gan neizmantot šādu iespēju. Arābu miļjardieri ir visur un kāpēc ne arī KHL un hokejā!?
Ko līga iegūs no šādas komandas? Ja viss notiek legāli - ievēro algu griestus utt ar 12 miljoniem nekādu supermonstru komandu nenovāksi, nedabūsi uz Arābiju lielās zvaigznes. Tā būs kunluņa stila komanda, kurā varbūt uzspēlēs, kāds veterāns ex-zvaigzne. Toties kā sadārdzināsies pārceļojumi pārējai līgai - to jau neesi iedomājies? Ja KHL netrūkst komandas, kas tagad knapi velk galus kopā - tās noteikti grib vēl vienu, pietiekami sarežģītu un lieku līkumu taisīt?
Pozitīvais - krievi varēs lekties, ka arābiem mācīja hoķi spēlēt un plezīroties "burā"

Un ja mums latviešiem ir tik slikti un mēs esam tik slikti - tak tinies prom no šejienes. No lv portāliem un no lv kā tādas.

     [+] [-]

, 2021-12-03 23:07, pirms 2 gadiem
Jbn ti koņ! Es tak to zināju jau pirms n gadiem!

     [+] [-]

, 2021-12-04 06:47, pirms 2 gadiem
Geralt of Rivia rakstīja: Pēc tādas loģikas būtu bijis jāsūta, kādus no līderiem, piemēram, SKA un, kādu pastarīti - Admiral,, Kunlun, Rīgu. Būtu liela iespēja sagādāt golu šovu (ja paveicās abpusēju, piemēram, ja ir Rīgas lielā diena) un atrādīt pāris potenciālās KHL/pasaules hokeja nākotnes zvaigznes ar Mičkovu priekšgalā.

Šeit visdrīzāk līga izgāja uz loģiskāka soļa - reprezentāciju veic pašreizējais čempions (Avangard) un līgas titulētākā komanda (turklāt, no reģiona ar līdzīgu reliģiju, kā TA, kas kamieļmīļiem noteikti arī ir bonusiņš) Ak Bars.
Šīs, kā krievi paši sauc- "vystavočnyje igry" īstenībā ir riktīgs plezīra pasākums par KHL piesaistīto gazprom naudu visiem KHL pietuvinātajiem un biroja darbiniekiem. Biju uz šādu pasākumu Šveicē, kad Rīga pret CSKA grabināja. Tad nu varu pastāstīt, ka simtiem krievu atlidoja kārtīgi patusēt , uzslēpot Davosas kalnos un tusińš bija uz goda, viss par Gazprom naudu. Vai parādijās kāds Šveices klubs KHL? Protams, ka nē!
Tagad atkal galamērkis decembra mēnesim lielisks- kāpēc gan kādu nedēłu nepatusēt pa Dubaju??? Energoresusu cenas to atlauj, komandējums, Tev vēl piemaksā... Tā tās lietas notiek!
Nu nebūs Dubajas klubs, visticamāk KHL, ja vien kādi krievi, kuri grib pārcelties padzīvot Dubajā par to sańemot kārtīgu algu, to nesabīdīs. Arābiem tas hokejs pie vienas vietas. Nu labi, Dubaja ir metropole, bagātu cilvēku no visas pasaules tur netrūkst, varbūt spiediens uz to, ka tie nāks uz hokeju, kā NBA vai NHL, piemēram, Losandželosā vai Lasvegasā, kur tas skaitās bezmaz prestiža lieta

     [+] [-]

, 2021-12-04 06:50, pirms 2 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Skatoties kas ir "labs NHL vīrs". Ja kāds savas labākās sezonas sen aizvadījis populārs slidotājs, kuram NHL maksā tikai minimumus, tad, varbūt, arī var kaut ko piesaistīt ar Dubaiju kā ne to sliktāko dzīvošanas vietu.
Pilnīgi precīzi!!!
Tur ar 35-gadīgiem NHL stāriem mierīgi labu blici nolasītu

     [+] [-]

, 2021-12-04 11:59, pirms 2 gadiem
khl nav sporta sacensības, bet biznesa projekts, kā jau viss Krievijā money uber alles