Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Malkinam uzvaras vārti pret "Devils", Kunicam trauma

Rolands Eliņš

Malkinam uzvaras vārti pret "Devils", Kunicam trauma
Jevgeņijs Malkins cīņā ar Jaromīru Jāgru
Foto: AP/Scanpix

Veiksmīgi NHL sezonu uzsākusī Nešvilas "Predators" šonakt cietusi zaudējumu pret vienu no Austrumu konferences pastarītēm Karolīnas "Hurricanes", bet Pitsburgas "Penguins" guvusi sauso uzvaru pār "Devils" (1:0) un savainojuma dēļ uz vairākām nedēļām palikusi bez Krisa Kunica.

Nešvilas "Predators" Karolīnā ieradās kā Centrālās divīzijas līdere, kamēr "Hurricanes" bija guvusi teju divreiz mazāk punktu un atradās Austrumu konferences lejasdaļā, atpaliekot arī no Bufalo "Sabres". Atšķirīgās vietas turnīra tabulā gan netraucēja Karolīnai pirmajai izvirzīties vadībā, bet trešā perioda pašā ievadā arī dubultot pārsvaru. Abu vārtu guvumos piedalījās (1+1) Džefs Skiners.

"Predators" vienus vārtus 56. minūtē atguva un kopumā uzbruka vairāk, taču Kema Vorda veiksmīgā spēle vārtos palīdzēja uzvaru gūt Karolīnai (2:1).

Nepārspēts šonakt palika Džonatans Kviks, kurš palīdzēja "Kings" ar 2:0 pieveikt Bostonas "Bruins". Viņš atvairīja 31 pretinieku metienu pa vārtiem, bet divas rezultatīvas piespēles Anže Kopitara rēķinā. Sausā spēle arī Pitsburgas vārtsargam Markam Andrē Flerī, bet uzvaras vārtus "Penguins" rindās guva Jevgeņijs Malkins trešā perioda ievadā.

Malkins gan paspēja izcelties arī ar 16 soda minūtēm, taču "Penguins" komandai daudz nepatīkamākas ziņas ir Krisa Kunica savainojums. Viņš šodienas spēlē nepiedalījās kājas traumas dēļ, un komandas treneris Maiks Džonstons norādījis, ka Kunics (23 spēlēs 9+11) nespēlēs dažas nedēļas. Savainoto spēlētāju sarakstā Pitsburga bijusi spiesta iekļaut arī Krisu Letangu.

Kamēr līgas vadošās komandas šonakt ar rezultativitāti piebremzēja, "hat-trick" guvis kanādiešu debitants Džošs Džoriss. Viņš sameta trīs ripas Arizonas "Coyotes" vārtos un palīdzēja "Falmes" uzvarēt ar 5:2. Sezonas 19 spēlēs viņam 12 punkti (8+4).

NHL spēļu rezultāti

KomandasRez.KomandasRez.
Islanders-Senators2:3 PPenguins-Devils1:0
Capitals-Canucks3:4Hurricanes-Predators2:1
Sabres-Lightning2:1 PMMaple Leafs-Stars5:3
Red Wings-Panthers3:4Flames-Coyotes5:2
Sharks-Flyers2:1Kings-Bruins2:0

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-12-03 09:48, pirms 9 gadiem
Flerī 5 sausā spēle

Bet nu kaut kā pingvīniem atkal savainotie pa jaunam sarodas, atlabst vecie Megna,Benet, Maata. Nāk klāt citi Letangs, kunics, Gocs,

     [+] [-]

, 2014-12-03 17:18, pirms 9 gadiem
Pie šīs sezonas pārsteigumiem jāpiemin Isles un Kalgari. Noteikti pozitīvā ziņā.
Par Edmontonu vispār negribās runāt, tā spēlēt ir jāmāk.Brīnos, ka Kacs vēl tajā visā nav iejaucies.
Bortucco tomēr tiek izsaukts uz noklausīšanos..., interesanti kā būtu, ja cietējs nebūtu bijis Jāgrs.
Avečkins un Krosbijs nu jau 2 spēles bez punktiem, tiesa gan, SC spēlējis, nebūdams īsti vesels.