Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

HK "Rīga" nepilnā sastāvā ar 0:6 zaudē Maskavas "Dynamo"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

HK "Rīga" nepilnā sastāvā ar 0:6 zaudē Maskavas "Dynamo"
Foto: Kaspars Volonts, HK Rīga

Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) mačā Valērija Kuļibabas trenētais HK "Rīga" šodien "Arēnā Rīga" piekāpās Maskavas "Dynamo" - 0:6.

Rīgas vienība šoreiz spēlēja nepilnā sastāvā - tika pieteikti septiņi aizsargi un vien deviņi uzbrucēji, jo Covid-19 krīzes dēļ vairāki labākie jaunie spēlētāji devušies palīgā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubam Rīgas "Dinamo", kas šodien Piemaskavā cīnīsies pret Kaspara Daugaviņa pārstāvēto Podoļskas "Vityaz". Atgādinām, ka KHL iepriekšējā mačā tieši HK "Rīga" uzbrucējs Gļebs Prohorenkovs izrāva neizšķirtu pamatlaikā pret Minskas klubu, un pēcspēles metienos uzvarēja Rīgas "Dinamo" (4:3).

Šodienas pirmajā periodā mājinieki trīs reizes spēlēja skaitliskajā vairākumā, bet viesi nenopelnīja nevienu tādu iespēju. Šādos apstākļos maskavieši tomēr vairāk meta pa vārtiem un vienā gadījumā tika atalgoti ar panākumu - pēc uzmetiena no zilās līnijas divi ciemiņi cīnījās vārtu priekšā un galu galā uzvarēja (0:1). Otrā periodā bija vairāk noraidījumu un mazāk metienu. Vidus nogriežņa beigās maskavietis no aizvārtes piespēlēja, pieslēdzās aizsargs un izrādījās precīzs - 0:2. Trešās trešdaļas pirmajās piecās minūtēs viesi sabēra trīs ripas mājinieku vārtos (lielajā vairākumā, vienādos sastāvos un mazākumā) - 0:5. Atlikušajā laikā maskavieši iemeta vēl vienu ripu, līdz ar to nācās piekāpties ar 0:6. Pēdējā periodā mūsējiem beidzās spēki, par to liecina arī metienu attiecība 3 pret 31.

Šis ir trešais zaudējums pēc kārtas un lielākais sezonā. Rīgas vienība saglabā septīto vietu Rietumu konferencē, savukārt Krievijas klubs tur pakāpies uz trešo pozīciju. Rīt šīs komandas spēkosies vēlreiz.

Rīga - Dynamo 0:6 (0:1, 0:1, 0:4)

Vārti: 11:47 Kisakovs (Mahrins, Smirnovs) 0:1, 37:29 Zapoļskis (Čurjukanovs, Djakonovs) 0:2, 40:51 Vaščiļins (vair.) 0:3, 42:07 Kisakovs ( Smirnovs, Mahrins) 0:4, 44:43 Luhovskis (Mahrins, maz.) 0:5, 57:02 Djakonovs (Čerņecovs, Čurjukanovs) 0:6.
Soda minūtes: 26-20
Metieni: 17-52
Vārtsargi: Ēriks Vītols - Maksims Motorigins

Izmantotie resursi:
mhl.khl.ru

     [+] [-]

, 2020-10-03 15:40, pirms 4 gadiem
Kas tad HK Rīga rezervistu nav, ka mājas spēle nepilnā sastāvā jāaizvada?

     [+] [-]

, 2020-10-03 15:54, pirms 4 gadiem
Tiešām, vai tad šodien sestdienā nevarēja dabūt uz īres tiesībām kādu jaunekli no Rīgas vai Pierīgas, pat no Jelgavas varēja paspēt vai liepu pilsētas....
Zemgale tak ir fārmklubs Savicka lolojumam ņemiet no turienes jaunekļus...
A tagad zem kāpurķēdēm tika pamesta novājinātā Hk Rīga...
Kreipānam jautājums:
Kas notiek Latvijas hockejā?
Frakcijas, pozīcijas, opā pozīcijas u. c.
Valdīs Bardaks un beigās nokļūsim tur kur tagad pēc Euro finālturnīrā atrodas Latvijas futbols - D grupā!?!?!?!?!?