Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Ogrēnieši uzvar Jūrmalu un turpina cīņu par četrinieku

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Ogrēnieši uzvar Jūrmalu un turpina cīņu par četrinieku
Andris Pozņaks (HK Ogre)
Foto: Ritvars Raits

Svarīgu uzvaru par iekļūšānu Rīgas atklātā čempionāta četriniekā izcīnīja "HK Ogre" handbolisti, kas ar 26:22 (12:13) savā laukumā pieveica "Jūrmalas Sports" vienību.

Jūrmalnieku sastāvā slimības dēļ iztrūka tās uzbrukuma līderis Edvīns Latkovskis, kas iepriekšējās piecās spēlēs bija guvis 39 vārtus. Lai arī pēc pirmā puslaika minimāls pārsvars bija "Jūrmalas Sports" (13:12), pēc pārtraukuma "HK Ogre" handbolisti pēc galvenā trenera Andra Molotanova vārdiem "noticēja sev", realizēja vairākus pusātros uzbrukumus, veiksmīgi nospēlēja ar līnijas spēlētājiem, vārtos sekmīgi darbojās Sandis Mikāls un izcīnīja svarīgu uzvaru ar 26:22.

Rezultatīvākais uzvarētājam ar astoņiem vārtiem bija Andris Pozņaks, bet piecas reizes precīzs bija Jānis Avotiņš. Viesiem deviņus vārtus guva Raitis Ence, bet četrus - Gints Korzāns.

Jau rītdien "HK Ogre" handbolisti plkst. 19:50 ASK sporta zālē tiksies ar "ASK/LU" vienību. Lai 6. oktobrī spēlētu turnīra mazajā finālā ogrēniešiem ir nepieciešama uzvara, bet "ASK/LU" vienībai jāizcīna uzvar ar vismaz 30 vārtu pārsvaru. Pretējā gadījumā par bronzu ar "Jūrmalas Sports" vienību sacentīsies "RTU" handbolisti.

Rīgas čempionāts.
3. oktobris.
HK Ogre - Jūrmalas Sports 26:22 (12:13)

Ogre: Pozņaks 8, Avotiņš 5, Dravnieks, Mancurovs un Želna 3, Lablaiks 2, Gērmanis un Ulmis 1.
Jūrmalas Sports: Ence 9, G.Korzāns 4, Gulbis, E.Korzāns, Ķuze un Rudēvics 2, Narme 1.

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv

     [+] [-]

, 2012-10-04 01:18, pirms 12 gadiem
Un ko vēl treneris Molotanovs teica? Nevēlos ticēt, ka visa saruna sastāvēja no "Noticēja sev". Kur Ogrei Straume?