Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Latvijas U16 izlase tiek tālāk, sestdien svarīga spēle pret Turciju

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Latvijas U16 izlase tiek tālāk, sestdien svarīga spēle pret Turciju
Laura Grabe
Foto: www.basket.ee

Latvijas U16 sieviešu basketbola izlase nākamajās četrās spēlēs turpinās cīņu par iekļūšanu Eiropas čempionāta ceturtdaļfinālā. Tas noskaidrojās piektdienas, 2. augusta, vakarā pēc Turcijas uzvaras pār Zviedriju ar rezultātu 68:61.

B grupas kopvērtējums

#KomandaU-ZAttiecībaP
1Krievija2-0166:834
2Turcija1-1112:1373
3Latvija1-1104:1463
4Zviedrija0-2117:1332

Krievijas uzvara pār Latviju un Zviedrijas neveiksme pret Turciju atrisināja galveno intrigu B grupā. Krievija, Turcija un Latvija iekļuva nākamajā kārtā, kamēr zviedrietēm vairs nav izredžu pakāpties augstāk par ceturto vietu apakšgrupā. Pat uzvara pār Krieviju neļautu apsteigt Latviju vai Turciju, jo savstarpējās spēlēs zaudēts ar 0-2, kamēr latvietēm un turcietēm iekrāts pa vienām panākumam.

Pirmā vietu grupā nodrošinājušas Krievijas kadetes, kuras cīņu nākamajā kārtā sāks ar četriem punktiem (uzvara pār Zviedriju punktu krājumu nākamajai nedēļai nepapildinās). Latvijai un Turcijai E grupas ieskaitē punktu pagaidām nav, tāpēc sestdienas spēle abām komandām būs ļoti svarīga.

Zviedrija izspēlēs vienu apli pret A, C, un D grupu vājakajām komandam, bet nākamajā piektdienā, atkarībā no ieņemtās vietas, gandarījuma ceturtdaļfinālā tiksies ar vienu no četrām vienībām (E5, E6, F5, F6), kas neiekļūs labāko astoņniekā. Zviedrietes nevar tikt augstāk par devīto vietu.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja