Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2921, Did:0, useCase: 3

De Breine: "Tas ir brīnums, ka ar tādu traumu vispār varēju spēlēt"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

De Breine: "Tas ir brīnums, ka ar tādu traumu vispār varēju spēlēt"
Marko Verati un Kevins De Breine. Foto: Reuters/Scanpix

Piektdienas vakarā Eiropas čempionāts futbolā beidzās Beļģijas izlasei, kas astotdaļfinālā piekāpās Itālijas priekšā. Kevins De Breine pēc neveiksmes atklāja, ka laukumā devies ar plīsušām potītes saitēm.

"Man personīgi pēdējās četras piecas nedēļas bijušas savādas. Pēc turnīra jo īpaši gribu pateikties mūsu medpersonālam. Bija brīnums, ka vispār varēju iziet laukumā, jo man bija traumēta potīte. Sarautas saites. Taču jutu atbildības sajūtu pārstāvēt savu valsti. Žēl, ka nevarēju izdarīt vairāk," pēc izstāšanās pauda Kevins De Breine. Beļģijas līderis traumā iedzīvojās astotdaļfinālā pret Portugāli, kad tika nomainīts. Pret Portugāli traumu guva arī Edens Azārs.

30 gadus vecajam pussargam sezonas izskaņā savainojumu frontē bijušas vairākas problēmas. De Breine kopā ar "Manchester City" pirmo reizi sasniedza Čempionu līgas finālu, tomēr guva galvas traumu un nevarēja turpināt spēli. Par uzvarētāju kļuva Londonas "Chelsea".

"Mums klājās grūti, jo bija vairākas traumas. Cīnījāmies līdz galam. Itālija pirmajā puslaikā bija labāka par mums, bet otrajā mēs izveidojām vairāk momentu. Varējām panākt 2:2, bet neizdevās. Zaudējām augsta līmeņa komandai. Centīsimies uzvarēt nākamajā turnīrā – Pasaules kausā," teice De Breine. "Tagad galvenais ir atgūt veselību. Pēdējos gados bijis pārāk daudz problēmu ar traumām, bet vienmēr esmu centies atdot visu komandas labā."

Skaties Euro 2020 tiešraides Go3, TV6 un 3+

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/soccer/belgium...

     [+] [-]

, 2021-07-03 16:39, pirms 3 gadiem
de Bruyne- audio latv. komentētāji pārsvarā lieto - bruine, rakstiski vairākās valodās- breine, trasnleiterī franču izruna- skan apm. kā briņ, holandiešu/ flāmu val.- braine/ tādi pīrāgi- te SC Agrim S. jāpieslēdzas !

     [+] [-]

, 2021-07-03 16:51, pirms 3 gadiem
Vienkāršāk brūnais nav ko sarežģīt!

     [+] [-]

, 2021-07-03 21:02, pirms 3 gadiem
Būtu viña vietā pamatsastāvā vesals spēlētājs, kurš varētu spēlēt uz 100%, varbut beljgji butu pusfinālā.