Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

papildināts LAČ: "Latgale" Rīgā uzvar "Prizmu", "Metalurgs 2" iemet 13 ripas

Jānis Pārums

Šodien Latvijas hokeja čempionāta spēlē pie panākuma tika Daugavpils hokeja klubs "Latgale", kas izbraukumā sīvā cīņā ar 2:1 pieveica hokeja skolas "Rīga/Prizma" hokejistus.

Spēles astotajā minūtē rīdziniekus vadībā izvirzīja Daniels Riekstiņš un minimālu vadību "Rīga/Prizma" hokejisti saglabāja gandrīz līdz spēles vidum. Tomēr 27.minūtē Sandis Virkstenis panāca izlīdzinājumu, bet nepilnas desmit minūtes līdz pamatlaika beigām Renārs Zeltiņš nodrošināja uzvaru "Latgalei" – 2:1. Jāpiebilst, ka visi vārti tika gūti vairākumā.

Četrās savstarpējās spēlēs komandas uzvaras dalījušas uz pusēm, bet kopumā čempionātā labāk veicies rīdziniekiem, kas ar 40 punktiem ir septītie, kamēr "Latgale" ar 29 – vien devītā 10 komandu konkurencē. Pārliecinoši līdere ir "Ozolnieki/Monarch" (85), pārliecinoša pastarīte – "Rīga/LSPA" (3).

Pamatīgu pērienu šodien dabūja "Rīga/LSPA", kas savā laukumā ar 1:13 cieta sagrāvi pret "Liepājas metalurgs 2". Liepājnieku sastāvā ar 5 (3+2) rezultativitātes punktiem izcēlās Ģirts Jansons, bet 4 (1+3) punkti Paulam Hodzko. "Metalurgi" līgas pastarīti šosezon nav žēlojusi. Iepriekšējās spēlēs "Rīga/LSPA" tika sagrauta ar 9:1, 10:2 un 12:1.

Izmantotie resursi:
lhf.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-03-03 16:23, pirms 12 gadiem
Prizma pēc iemestā gola nolēma, viss uzvara rokā, a nekā nebija, treneri nespeja čaļus savākt un motivēt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja