Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Hatatem divi vārti, ''Celtic'' uzvar pirmajā ''Old Firm'' derbijā kopš 2019. gada

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Hatatem divi vārti, ''Celtic'' uzvar pirmajā ''Old Firm'' derbijā kopš 2019. gada
Glāzgovas ''Celtic'' futbolisti. Foto: Imago Images/Scanpix

Šovakar Skotijas ''Premiership'' futbola čempionātā Glāzgovas ''Celtic'' pirmo reizi 787 dienu laikā apspēlēja ''Rangers'' - 3:0. Divus vārtus uzvarētāju labā guva japāņu pussargs Reo Hatate.

• Spēles piektajā minūtē Reo Hatate tika pie bumbas uz soda laukuma robežas un izpildīja tālšāvienu, kas atrada ceļu vārtos - 1:0. Tas pats japānis pirmā puslaika izskaņā, 42. minūtē izpildīja vēl vienu tālsitienu, atkārtoti pārspējot Alanu Makgregoru un panākot 2:0. Divas minūtes vēlāk Hatate izpildīja centrējumu, pie kura pirmais, apsteidzot aizsargu, bija izraēlietis Liels Abada, gūstot trešos vārtus - 3:0.

• Otrajā puslaikā Glāzgovas ''Rangers'' aktīvi uzbruka un metās atspēlēties, bet ''Celtic'' pārliecinoši darbojās aizsardzībā, izcīnot uzvaru.

• ''Celtic'' futbolisti izcīnīja pirmo uzvaru ''Old Firm'' derbijā kopš 2019. gada 8. decembra.

• Skotijas ''Premiership'' līdere ar 57 punktiem 24 spēlēs ir tieši ''Celtic'', bet otro vietu ieņem ''Rangers'', tikpat mačos izcīnot par punktu mazāk.

     [+] [-]

, 2022-02-03 07:59, pirms 2 gadiem
Šito prieku vakar noskatījos. Setanta Sports rādīja. Prieks par "ķeltiem" un diezgan liels pārsteigums par Rangers nespēju. Jebkurā gadījumā - mača MVP bija Rangers vārtusargs, lai rezultāts nebūtu vēl nepieklājīgāks!

     [+] [-]

, 2022-02-03 09:26, pirms 2 gadiem
Šis gan bija vareni! Bij laiciņš pagājis kopš pēdējās uzvaras derbijā!

     [+] [-]

, 2022-02-03 14:09, pirms 2 gadiem
Vnk super.. Bralis ir Rangers fans, un es kkā sanacis k par celtic esmu šī uzvara man var atnest 200€ , ja vien celtic uzvar chempī… ko teiksi Ragnar… Rangers galīgi nekādi… vienigi GK pavilka lai nebutu 5:0 6:0. Ķelti izskatījas galvas tiesu pārāki..