Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Dončičs: ''Bija ļoti grūti. Pēdējo reizi pieci pret pieci spēlēju pirms četrām nedēļām''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Dončičs: ''Bija ļoti grūti. Pēdējo reizi pieci pret pieci spēlēju pirms četrām nedēļām''
Luka Dončičs. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Dalasas ''Mavericks'' līderis Luka Dončičs pēc atgriešanās spēles, kurā slovēnis guva 14 punktus, atdeva desmit rezultatīvās piespēles un izcīnīja deviņas atlēkušās bumbas, pauda, ka spēlēt bijis ļoti grūti.

Naktī uz pirmdienu pirmo reizi kopš 10. decembra Dalasas ''Mavericks'' sastāvā atgriezās līderis Luka Dončičs, kurš nespēlēja sākotnēji gūtās potītes traumas dēļ, bet vēlāk tika ievietots arī Covid-19 drošības protokolā. Uzvaru pār Oklahomsitijas ''Thunder'' slovēnis kaldināja ar gandrīz sasniegtu ''triple-double'' - 14 punktiem, desmit rezultatīvām piespēlēm un deviņām atlēkušajām bumbām. No Covid-19 protokola atgriezās arī Tims Hārdevejs un Maksimiliāns Klēbers, kas trenerim ļāva atpūtināt Kristapu Porziņģi.

''Bija ļoti grūti. Pēdējo reizi pieci pret pieci spēlēju pirms aptuveni četrām nedēļām. Trenējāmies tikai individuāli, tāpēc izjūtas bija dīvainas. Esmu gan priecīgs,'' pēc spēles atzina Dončičs, kurš laukumā pavadīja 31 minūti. ''Nebiju pārliecināts, vai mani metieni iekritīs grozā vai nē. Vienā no metieniem jutos lieliski, taču tas neskāra pat groza stīpu. Bumbas izjūta gan atgriezīsies dažu spēļu laikā. Sajūta bija dīvaina, taču esmu priecīgs par atgriešanos,'' turpināja pēdējo gadu ''Mavericks'' līderis.

''Viņš gandrīz sasniedza ''triple-double''. Domāju, ka viņš centās sajust spēli, taču Luka ar piespēlēm atrada labās pozīcijas komandas biedrus. Viņš cīnījās par atlēkušajām bumbām. Jā, pieļāva septiņas kļūdas, taču tas bija izjūtu trūkuma dēļ. Laika gaitā tā uzlabosies,'' slovēņa pirmo spēli pēc pārtraukuma vērtēja galvenais treneris Džeisons Kids.

Jau naktī uz otrdienu ''Mavericks'' turpinās sezonu, savā laukumā uzņemot Nikolu Jokiču un Denveras ''Nuggets''. Komandas jau spēkojušās divas reizes, uzvaras tām dalot uz pusēm. Ar 18 uzvarām 36 spēlēs Dalasa joprojām ir astotie Rietumos, no sestajā vietā esošās Losandželosas ''Clippers'' atpaliekot par vienu uzvaru.

Izmantotie resursi:
https://www.mavs.com/mavs-stop-thun...

  +2 [+] [-]

, 2022-01-03 12:15, pirms 2 gadiem
Kas ir 4 nedēļas? Klays Thompsons, KP6 un citi, kuri guvuši smagās traumas nav spēlējuši ilgāk par 1 sezonu, bet šeit čīkst par 4 nedēļam.

  -4 [+] [-]

, 2022-01-03 12:22, pirms 2 gadiem
Kad Luka ir laukumā tad par uzaru nemaz pat nav jauztraucas. Luka ir sinonīms vārdam uzvara.

     [+] [-]

, 2022-01-03 12:29, pirms 2 gadiem
Luka MVP rakstīja: Kad Luka ir laukumā tad par uzaru nemaz pat nav jauztraucas. Luka ir sinonīms vārdam uzvara.
un kāds sinonīms ir KP?

  -3 [+] [-]

, 2022-01-03 12:33, pirms 2 gadiem
KP- Kārtejais Papisiens

  +1 [+] [-]

, 2022-01-03 13:22, pirms 2 gadiem
Forši, ka saņēmās. Domāju, ka iziet laukumā bija vēl grūtāk kā misijā Afganistānā. Molodčiks. Sila!

     [+] [-]

, 2022-01-03 13:55, pirms 2 gadiem
KevinDurant#35 rakstīja: Kas ir 4 nedēļas? Klays Thompsons, KP6 un citi, kuri guvuši smagās traumas nav spēlējuši ilgāk par 1 sezonu, bet šeit čīkst par 4 nedēļam.
Izlasi rakstu!! Tur ir rakstīts, kad pat treniņos nav spēlējuši 5on5, tas pats Tompsons ar komandu jau trenējas 2-3 mēnešus pirms atgriešanās 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

  +1 [+] [-]

, 2022-01-03 14:21, pirms 2 gadiem
Kjenga2 rakstīja: Izlasi rakstu!! Tur ir rakstīts, kad pat treniņos nav spēlējuši 5on5, tas pats Tompsons ar komandu jau trenējas 2-3 mēnešus pirms atgriešanās 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️
Tā jau nav mana problēma, ka komanda sūta viņu laukuma, ja nav spēlējis 5v5. Nav ko sasteigt procesu, jo komanda var arī bez viņa cīnīties.

     [+] [-]

, 2022-01-03 18:34, pirms 2 gadiem
Atbilde Luka MVP.
Nezinu, kurā valodā LUKA ir uzvara.
Bet to, ka Jūsu cienītā vārda komanda spēles beigas neprot nospēlēt...It sevišķi pateicoties Jūsu nominētajam MVP! Bumboties un ... ?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2022-01-03 21:04, pirms 2 gadiem
KevinDurant#35 rakstīja: Tā jau nav mana problēma, ka komanda sūta viņu laukuma, ja nav spēlējis 5v5. Nav ko sasteigt procesu, jo komanda var arī bez viņa cīnīties.
Bez viņa ir grūti. Es nesaprotu, to heitu tik tiešām, kā mazam bērnam visur jābāž? Ka pat nevar rakstu izlasīt un jēdzīgu loģisko domāšanu ieslēgt?