Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Sabres" uz 5-6 nedēļām paliek bez NHL rezultatīvākā debitanta

Rolands Eliņš

"Sabres" uz 5-6 nedēļām paliek bez NHL rezultatīvākā debitanta
Komandas biedri palīdz Viktoram Ūlofsonam atstāt laukumu. Foto: Zumapress.com

Zemgus Girgensona komandas biedrs Viktors Ūlofsons gada sākumā saņēma patīkamas ziņas – viņš tika atzīts par līgas labāko debitantu decembrī. Šodien Ūlofsonu sagaidījusi daudz sliktāka ziņa – vakarnakts spēlē gūtās traumas dēļ viņš nevarēs spēlēt vairāk nekā mēnesi.

Viktors Ūlofsons guva traumu vakardienas spēlē pret „Oilers”, pirms tam paspējot nopelnīt rezultatīvu piespēli. Viņš neveiksmīgi aizķērās aiz ledus un nokrita „Sabres” uzbrukuma laikā, un šodien komanda pavēstījusi, ka Ūlofsonam nāksies izlaist 5-6 nedēļas.

24 gadus vecais zviedru uzbrucējs Ūlofsons savā pirmajā pilnajā NHL sezonā bijis spožs „Sabres” atklājums un izcēlies ar 35 punktiem 42 spēlēs, ieskaitot deviņus vārtu guvumus vairākumā. Ūlofsons divreiz izpelnījies līgas mēneša labākā debitanta balvu, ieskaitot par savu sniegumu decembrī.

Ūlofsons ir visas līgas rezultatīvākais rūkijs un otrs rezultatīvākais „Sabres” hokejists. Bufalo komanda vienu triecienu jau saņēma pirms dažām dienām, kad tika paziņots par cita vadošā uzbrucēja Džefa Skinera nespēlēšanu traumas dēļ 3-4 nedēļas.

Girgensona pārstāvētā komanda pēc lieliskā sezonas sākuma ir atkāpusies uz 11. vietu Austrumu konferencē un no „play-off” zonas atpaliek par sešiem punktiem.

"Sabres" jau iepriekšējo spēli aizvadīja ar 11 uzbrucējiem, bet tagad no AHL izsaukusi uz Skotu Vilsonu (6+8 22 AHL spēlēs).

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/SabresPR/status...

  -2 [+] [-]

, 2020-01-03 20:36, pirms 4 gadiem
gribēju atrast Viktoru Ulafsonu elitprospecktā,protams nekas nesanāca!!!
...sportacentra pajoliņi!!!

  +3 [+] [-]

, 2020-01-03 20:53, pirms 4 gadiem
terex rakstīja: gribēju atrast Viktoru Ulafsonu elitprospecktā,protams nekas nesanāca!!!
...sportacentra pajoliņi!!!
Ja baigi grib tad tā nav problēma, kaut vai ieejot Sabres lapā un paskatoties rūsteri un pēc tā var atrast elitē jebkuru hokejistu!

No tavas puses tā ir tikai piep,išanās!

  +4 [+] [-]

, 2020-01-03 21:15, pirms 4 gadiem
terex rakstīja: gribēju atrast Viktoru Ulafsonu elitprospecktā,protams nekas nesanāca!!!
...sportacentra pajoliņi!!!
Bail pat iedomāties kas sākas, ja tu sāc meklēt Marku Šaiflī vai kādu Klodu Žirū.

     [+] [-]

, 2020-01-04 17:04, pirms 4 gadiem
sandis444444 rakstīja: Ja baigi grib tad tā nav problēma, kaut vai ieejot Sabres lapā un paskatoties rūsteri un pēc tā var atrast elitē jebkuru hokejistu!

No tavas puses tā ir tikai piep,išanās!
Taisnība jau ir, ja meklē tad var atrast, bet nu vismaz iekavās varētu paierakstīt nelatviskotu vārdu uzvārdu. Savādāk ir nācies lasīt un domāt, ar sportacentra tulkošanu, kas tie par cilvēkiem vispār..par ko tiek rakstīts vispār.