Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

ELVI līgas Jaunais gads sāksies Rīgā un Liepājā

Ritvars Raits
Ritvars Raits

ELVI līgas Jaunais gads sāksies Rīgā un Liepājā
Foto: floorball.lv

Jaunais gads ELVI florbola līgā vīriešiem sāksies Rīgā ar maču starp "Mogo-RTU/Rockets" un "Ulbroku/FS Masters", un Liepājā ar spēli starp FK "Kurši" un Stalbes "Pārgauju". Liepājnieku un stalbiešu dueli TV tiešraidē translēs Sportacentrs.com.

ELVI FLORBOLA LĪGA VĪRIEŠIEM

Pulksten 16:00 "Mogo-RTU/Rockets" – "Bauska" (O.Kalpaka psk., Rīgā)

Rīgas "Mogo-RTU/Rockets" (4.) 15 spēlēs izcīnījusi 28 punktus. Iepriekšējā mačā studenti viesos piedzīvoja smagu sakāvi, ar 4:10 atzīstot FBK "Valmiera/ViA" pārākumu. Rezultatīvākais komandā un septītais labākais visā līgā ar 33 (21+12) punktiem ir Gvido Lauga. Rīgas un Ulbrokas komandu pirmā apļa duelī ar 7:5 uzvarēja "Mogo-RTU/Rockets".
"Ulbroka/FS Masters" (6.) 15 spēlēs tikusi pie 25 punktiem. Veco gadu ulbrokieši noslēdza ar uzvaru pagarinājumā savā laukumā pār Liepājas "Kuršiem" – 4:3. Rezultatīvākais komandā un astotais labākais visā līgā ir Kaspars Šķēls, kuram 32 (20+12) punkti. Ulbrokas komandas vārtsargs Ivars Dišereits ar 83.80% atvairītu metienu ir ceturtais labākais līgā.

Pulksten 17:00 FK "Kurši" – SK "Pārgauja" (Liepājas OC)

Liepājas FK "Kurši" (8.) 14 spēlēs tikusi pie 18 punktiem. Iepriekšējā mačā liepājnieki viesos papildlaikā ar 3:4 piekāvās "Ulbrokai/FS Masters". Rezultatīvākais Liepājas komandā ar 23 (12+11) punktiem ir Ričards Dēvits. Turnīra pirmajā aplī, kad Liepājas komanda viesojās Stalbē, uzvaru ar 10:9 svinēja "Kurši".
Stalbes SK "Pārgauja" (11.) 15 spēles tikusi pie 13 punktiem. Pagājušā gada pēdējā mačā stalbieši viesojās pie turnīra līderes "Lielvārdes", kur piedzīvoja sagrāvi ar 2:11. Rezultatīvākais Stalbes komandā ar 29 (15+14) punktiem ir Olafs Zvīnis.
Spēles tiešraide: ŠEIT

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...