Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

Silavam 19 punkti, Pērnava pagarinājumā piekāpjas Tamperei

Silavam 19 punkti, Pērnava pagarinājumā piekāpjas Tamperei
Sandis Silavs
Foto: Siim Semiskar/ERR SPORT

Baltijas Basketbola līgā (BBL) šodien tika aizvadītas divas spēles. Vienā no tām Sandis Silavs guva 19 punktus, bet viņa pārstāvētais klubs "Parnu" ar 87:92 pagarinājumā zaudēja Tamperes "Pyrinto".

Pērnavas un Tamperes klubu cīņai ar 40 minūtēm nepietika. Pirms ceturtās ceturtdaļas "Parnu" bija vadībā ar +8 (65:57), taču "Pyrinto" ierobežoja viesu uzbrukumu līdz 14 punktiem un prata nodrošināt pagarinājumu. Papildlaikā mājinieki izrādījās pārāki – Tamperes basketbolisti uzvarēja ar 92:87.

Viesu sastāvā rezultatīvākais ar 19 punktiem bija Sandis Silavs. 42 minūšu un 46 sekunžu laikā Silavs iemeta četrus no septiņiem tālmetieniem, trīs no četriem divpunktu metieniem un vienu soda metienu (no diviem). Latviešu aizsarga rēķinā arī četras atlēkušās bumbas, trīs rezultatīvas piespēles, trīs kļūdas, viena pārtvertā bumba un trīs piezīmes.

Citā mačā Maskavas "Dynamo" ar 66:64 uzvarēja Raplas "Tyco". Deviņi dažādi Maskavas kluba spēlētāji guva 5-11 punktus, bet Raplas sastāvā ar 21 punktu izcēlās Ernests Ezerskis. 20 punktus un sešas atlēkušās bumbas pievienoja Raits Kērless.

Rīt tiks aizvadītas piecas spēles. Laukumā dosies arī trīs Latvijas komandas. "Barons/LDz" izbraukumā sacentīsies ar "Pieno Zvaigzdes", bet "Jēkabpils" uzņems "Valmieru".

Izmantotie resursi:
Baltic Basketball League

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja