Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

"Valencia" pēc diviem lieliem zaudējumiem atlaiž Pelegrīno

Agris Suveizda

"Valencia" pēc diviem lieliem zaudējumiem atlaiž Pelegrīno
Maurisio Pelegrīno
Foto: AP/Scanpix

Spānijas futbola klubs "Valencia" paziņojis par galvenā trenera Maurisio Pelegrīno atstādināšanu no amata. Kluba vadība nebija apmierināta ar komandas sniegumu un rezultātiem, un vakardienas zaudējums ar 2:5 Maurisio Pelegrīno izrādījās pēdējais mačs pie "Valencia" stūres.

"Valencia" nesen nodrošināja iekļūšanu UEFA Čempionu līgas astotdaļfinālā un turpina dalību arī Karaļa kausa izcīņā, taču Spānijas čempionātā Sikspārņi spēlē slikti un turnīra tabulā ieņem tikai 12.vietu. Spānijas čempionātā "Valencia" 14 spēlēs ir 18 punkti, un, lai arī Čempionu līgas zona ir tikai četru punktu attālumā, pēdējās divas spēles klubam izvērtušās gaužām neveiksmīgas. Vispirms tika ciesta sakāve Malagā (0:4), bet vakar "Valencia" savas publikas priekšā ar 2:5 kapitulēja "Real Sociedad".

Līdz ar to kādreizējais "Valencia" aizsargs Pelegrīno klubā noturējās vien 21 maču. Viņa vadībā "Valencia" izcīnījusi 10 uzvaras, četrreiz spēlējusi neizšķirti un piedzīvojusi septiņus zaudējumus. Lai arī izbraukumā izdevās iegūt punktu pret Madrides "Real" (1:1), spēles pretinieka laukumā bijusi viena no lielākajām problēmām - "La Liga" septiņos mačos gūti tikai divi vārti un izcīnīti tikai divi punkti. Jāatzīmē, ka darbu zaudējis arī Unajs Emerijs, kuru Pelegrīno nomainīja starpsezonā un kurš pārcēlās uz Maskavas "Spartak". "Valencia" sporta direktors preses konferencē sacīja, ka Pelegrīno aizstājējs pagaidām nav zināms.

Izmantotie resursi:
Football Espana - Primera Liga news, fixtures,...

     [+] [-]

, 2012-12-02 14:23, pirms 12 gadiem
Sen bij laiks
Vajag pieredzejushu treneri vietaa