Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Regbija klubs "Livonia" aicina jaunus spēlētgribētājus

Juris Miņins
Juris Miņins

Regbija klubs "Livonia" aicina jaunus spēlētgribētājus
"Garkalne/Livonia"
Foto: Romualds Vambuts

Aizvadītās sezonas Latvijas vicečempioni regbijā, "Garkalnes/Livonia", aicina visus interesentus pievienoties klubam treniņos, lai jau tuvākajā nākotnē pārstāvētu vienības krāsas dažādos turnīros.

Lai arī vēl pavisam svaigas ir 2015. gada Latvijas regbija čempionāta fināla atmiņas, 2013., 2014. gada Latvijas čempionvienība "Garkalne/Livonia" jau 3. novembrī atsāks treniņus un gatavošanos jaunajai sezonai, lai atgrieztos čempionu godā.

Kā viens no galvenajiem uzdevumiem šajā starpsezonā ir arī jaunu spēlētāju piesaiste, tāpēc Garkalnes klubs aicina ikvienu spēlētgribētāju pievienoties "Livonia" komandas treniņiem, kas norisināsies Olimpiskajā sporta centrā, Rīgā, Grostonas ielā 6b.

Lai pieteiktos treniņiem, ir jāaizpilda kluba mājaslapā pieejamā pieteikuma anketa, norādot personas datus un sniedzot īsu aprakstu par savām iepriekšējām gaitām sportā. Anketa pieejama šeit: Livonia Rugby - Pieteikties .

Tāpat klubs aicina pievienoties ne tikai lielos vīrus, bet arī bērnus, jauniešus un arī meitenes, jo "Livonia" attīsta savu darbību arī šajā virzienā, popularizējot gan regbiju kā sporta veidu atsevišķi, gan sportisku un aktīvi dzīvesveidu jauniešu vidū kopumā.

Regbija klubs "Livonia" ir dibināts 2007. gadā un šajā laikā ir divas reizes kļuvis par Latvijas čempioniem klasiskajā regbijā, kā arī bijuši vairākkārtēji valsts čempioni regbijā-7, jeb olimpiskajā regbijā.

Regbija klubs "Livonia" aicina

Izmantotie resursi:
Livonia Rugby - Regbija Klubs Livonia