Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

VTB līgas rekordists Kalpepers atgriežas "Krasny Oktyabr"

Andrejs Siliņš

VTB līgas rekordists Kalpepers atgriežas "Krasny Oktyabr"
Rendijs Kalpepers
Foto: bcredoctober.com

VTB Vienotās līgas un ULEB Eiropas kausa kluba Volgogradas "Krasny Oktyabr" vadība vienojusies par amerikāņu aizsarga Rendija Kalpepera atgriešanos komandā. Kalpepers ir VTB līgas rekordists vienā spēlē gūtajos punktos.

25 gadus vecais Kalpepers profesionāļa karjeru sāka 2011. gadā ukraiņu "Ferro-ZNTU" vienībā, kur nospēlēja divas sezonas, kļūstot par rezultatīvāko čempionāta spēlētāju abās sezonās. Pagājušā gada vasarā Kalpepers parakstīja līgumu uz diviem gadiem ar VTB līgas debitanti "Krasny Oktyabr".

Desmit mačos Kalpepers vidēji guva 26 punktus, izcīnīja 4,6 atlēkušās bumbas un atdeva 2,5 rezultatīvas piespēles. 2013. gada 14. oktobrī Kalpepers uzstādīja līgas rekordu, ar 41 gūto punktu palīdzot uzveikt Minskas "Tsmoki" komandu (113:112).

182 centimetrus garais un 75 kilogramus smagais Kalpepers guva savainojumu un martā tika atbrīvots, bet vēlāk nospēlēja divus mačus Libānas čempionātā. Vasarā Kalpepers parakstīja līgumu ar ķīniešu "Northeast Tigers". Tomēr basketbolists tika atbrīvots vēl pirms sezonas sākuma un atkal kļuva par brīvo aģentu.

Tagad Kalpepers atgriezies Volgogradā, parakstot līgumu ar klubu līdz sezonas beigām.

Kalpepers būs jau astotais (!) amerikāņu spēlētājs "Krasny Oktyabr" vienībā, kas nesen par galveno treneri līdz sezonas beigām nolīga vāciešu speciālistu Dirku Bauermanu.

VTB līgā komanda izcīnījusi vienu uzvaru (Rīgā pār VEF) četrās spēlēs, savukārt Eiropas kausā viens panākums trijos mačos. Rītvakar Maskavā "Krasny Oktyabr" tiksies ar CSKA, bet trešdien mājās uzņems Belgradas "Partizan".

  +1 [+] [-]

, 2014-11-02 14:19, pirms 10 gadiem
Uzbrukums tāds,ka varētu drosi spelet Eiroliga,bet aizsardziba un komandas izpratne uz apallas nulles,, Bet 1-1 Eiropa noteikti viens no labakajiem

     [+] [-]

, 2014-11-03 12:50, pirms 10 gadiem
tipisks strītbolists šī vārda labākajā nozīmē. katrā ziņā, ja komandai ir problēmas ar uzbrukumu un punktu gūšanu un ir vajadzīgs spēlētājs, kurš met pa 20+ ačiem spēlē, šis frukts ir tieši laikā. savukārt komandā, kura spēlē uz sadarbībām vai no aizsardzības, šis čalis ir pilnīgi nelietderīgs.