Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

De Breine pēc sešu nedēļu pauzes atsācis trenēties ar "Manchester City"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

De Breine pēc sešu nedēļu pauzes atsācis trenēties ar "Manchester City"
Kevins de Breine . Foto: Reuters/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas čempiones "Manchester City" centrālā ass Kevins de Breine, kurš ceļgala savainojuma dēļ izlaidis sešas nedēļas, atsācis trenēties krietni pirms prognozētā laika.

Pagājušajā sezonā "Manchester City" pārliecinoši triumfēja Premjerlīgā, kā arī izcīnīja līgas kausu, un par komandas labāko futbolistu tika atzīts Kevins de Breine, kurš guva 12 vārtus un izdarīja 21 rezultatīvu piespēli. Pussargs vasarā pārstāvēja Beļģijas izlasi Pasaules kausā, palīdzot izcīnīt trešo vietu, kas bija labākais sasniegums valstsvienības vēsturē.

Tomēr jaunajā sezonā de Breine laukumā devies tikai vienā spēlē, nākot uz maiņu uzvarā pret Londonas "Chelsea". Pēcāk viņš treniņā savainoja labā ceļgala saites, un trauma bija nopietna – tika prognozēts, ka nāksies izlaist trīs mēnešus. Protams, "Manchester City" tas bija smags trieciens.

Taču de Breine no savainojuma atlabst ātrāk nekā prognozēts – viņš treniņos atgriezies pēc sešu nedēļu prombūtnes. Komandai paredzēta spēle Čempionu līgā izbraukumā pret "Hoffenheim", un kapteinis Vensāns Kompanī pirms mača norādīja, ka de Breine treniņos ir viens no labākajiem spēlētājiem, kas nepārprotami ir pozitīva ziņa.

"Ir grūti paskaidrot, cik svarīgs spēlētājs ir Kevins un cik ļoti viņš mums pietrūcis. Viņš ir viens no labākajiem pussargiem pasaulē, un ar viņu laukumā gūstam vairāk vārtu," teica Kompanī. "Par laimi mums ir spēlētāji, kuri gatavi aizpildīt tukšumu." Ne velti "City" ir Premjerlīgas līdere, neuzvarot tikai vienā mačā.

Svētdien gaidāma liela spēle – viesos jāspēkojas ar "Liverpool", kas arīdzan nav uzvarējusi tikai vienā spēlē. Pagājušajā sezonā tieši Liverpūle pārtrauca topošo čempionu mēģinājumu sezonu pabeigt bez zaudējumiem, tāpēc mačs solās būt ļoti aizraujošs.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

     [+] [-]

, 2018-10-02 21:55, pirms 6 gadiem
De Breine...

     [+] [-]

, 2018-10-03 07:48, pirms 6 gadiem
Fuj, kādas sliktas ziņas!
Labi, labi... Veselību Kevinam!