Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

"Galatasaray" zvaigžņotais uzbrucējs Ikardi savainots mēnesi pirms došanās uz Rīgu

Agris Suveizda

"Galatasaray" zvaigžņotais uzbrucējs Ikardi savainots mēnesi pirms došanās uz Rīgu
Mauro Ikardi. Foto: AP/Scanpix

Turcijas futbola čempionvienība Stambulas "Galatasaray" vakar jau pirmajā puslaikā guva četrus vārtus un izbraukumā sagrāva "Adana Demirspor" (5:1), taču pirmā puslaika vidū zaudēja savu vadošo uzbrucēju Mauro Ikardi.

Stambulas "Galatasaray" paziņojusi, ka 31 gadu vecajam argentīnietim pārbaudēs slimnīcā ir atklāts muguras muskuļa otrās pakāpes sastiepums. Atlabšanas process jau ir sācies – "Galatasaray" sīkāku informāciju par atlabšanas termiņiem nesniedza, taču turku mediji lēš, ka Ikardi būs jāizlaiž 3-6 nedēļas.

Ja šīs prognozes ir tuvu reālajām aplēsēm, tad pat labākajā gadījumā Ikardi visdrīzāk izlaidīs 22. septembrī gaidāmo derbiju pret "Fenerbahce", bet sliktākajā gadījumā var nespēlēt līdz pat oktobra izlašu pauzei un izlaist arī izbraukuma spēli Eiropas līgā pret RFS, kas Rīgā plānota 3. oktobrī. Eiropas līgu "Galatasaray" sāks 25. septembrī mājās pret Grieķijas čempioni Saloniku PAOK.

Ikardi no Parīzes uz Stambulu pārcēlās pirms diviem gadiem, debijas sezonā 24 spēlēs gūstot 22 vārtus un pēc īres tiekot izpirktam par desmit miljoniem eiro, bet iepriekšējā sezonā viņš ar 25 vārtiem 34 spēlēs kļuva par Turcijas Superlīgas labāko snaiperi, apsteidzot arī Edinu Džeko (21). Abās sezonās "Galatasaray" kļuva par Turcijas čempioni.

2013. gadā Milānas "Inter" argentīnieti no Dženovas "Sampdoria" nopirka par 13 miljoniem eiro. Ikardi A sērijā "Inter" kreklā 188 spēlēs guva 111 vārtus, 2019. gadā pievienojās PSG, kas viņu pēc gada izpirka par 50+10 miljoniem, taču Francijā Ikardi vairs nespīdēja un 64 spēlēs guva 23 vārtus.

"Galatasaray" Superlīgas sezonu sākusi ar trim uzvarām trīs spēlēs, taču pārējos turnīros piedzīvoti trīs zaudējumi – Superkausā 0:5 pret "Besiktas", Čempionu līgas play-off kārtā 2:3, 0:1 pret Bernes "Young Boys". Ikardi sešās spēlēs šosezon ir vieni vārti, tie paši ar pendeli. Ikardi vakar nomainīja belģu uzbrucējs Mišī Bačuajī, kurš savu pendeli nerealizēja, bet pa vārtiem guva turki Kerems Aktirkolu, Barišs Jilmazs un Abildkerims Bardakdži, vieni vārti beļģim Drīsam Mertensam, bet vienus vārtus mājinieki iesita savos.

Izmantotie resursi:
https://www.galatasaray.org/haber/f...

     [+] [-]

, 2024-09-02 16:34, pirms 2 nedēļām
Zēl, gribās iespēju ierēkt, kad viņš sūdzas tiesnesim par to kā Žiga vai Balodis ar viņu izrīkojies .. nu un, protams, skats ar Ikardi pametot laukumu nokārtu galvu pēc nullītes uz tablo pretī Galatasaray vārdam, būtu skaisti

     [+] [-]

, 2024-09-02 18:20, pirms 2 nedēļām
Nekas, Osimhen būs vietā.