Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Ostapenko un Makheila iekļūst Vimbldonas 2. kārtā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Ostapenko un Makheila iekļūst Vimbldonas 2. kārtā
Aļona Ostapenko un Kristīna Makheila
Foto: Christopher Levy

Aļona Ostapenko Vimbldonā pirmoreiz iekļuva "Grand Slam" dubultspēļu 2. kārtā, to paveicot kopā ar amerikānieti Kristīnu Makheilu.

Latvijas un ASV komanda 1. kārtas mačā ar rezultātu 3:6, 6:3, 6:1 pieveica Ļudmilu Kičenoku un Varvaru Lepčenko (Ukraina/ASV). Iekļūšana 2. kārtā dod 130 reitinga punktus un 7125 mārciņu prēmiju. Nākamās pretinieces būs ar 13. numuru izliktās Vanja Kinga un Alla Kudrjavceva (ASV/Krievija). Kinga ir 2010. gada Vimbldonas čempione, togad gan šeit, gan "US Open" uzvarot kopā ar Jaroslavu Švedovu.

Ostapenko un Makheila šodienas veiksmīgo maču sāka ar breiku, bet turpinājumā zaudēja četrus geimus pēc kārtas. Iespēju atspēlēties netrūka, taču septītajā geimā neizdevās izmantot četras breikbumbas, ieskaitot trīs pēc kārtas (0:40). 2. setā bija tikai viena breikbumba, kuru astotajā geimā ieguva Ostapenko un Makheila. Breiks iegūts, pateicoties Lepčenko kļūdai, ar "forehand" sitot pāri gala līnija.

Aļona ar pārinieci 3. setā dominēja ļoti izteikti. Jau pirmajā geimā iegūts "sausais" breiks, kas noformēts ar Ostapenko apvedošo sitienu pa līniju. Ostapenko otrajā geimā pēc "forehand" kļūdas pati atspēlēja breikbumbu. Ostapenko un Makheila pēdējā setā vienīgo geimu zaudēja uzņemšanā, kad viņām pie rezultāta 4:0 bija divas breikbumbas. Abas tenisistes pa reizei iesita tīklā, palīdzot pretiniecēm tikt pie goda geima.

Ostapenko sezonas pirmajos divos "Grand Slam" turnīros spēlēja kopā ar Kazahstānas tenisisti Jūliju Putincevu, gan Austrālijā, gan Francijā zaudējot jau 1. kārtā. Ostapenko līdz šodienai 2016. gadā bija zaudējusi visus četrus mačus dubultspēļu sacensībās.

  -1 [+] [-]

, 2016-07-02 21:28, pirms 8 gadiem
Tas priecē,bet bet bet....Makheila jaunnedēļ Francijā ITF100000 ir pieteikusies.Potenciāls turnīra 1 numurs.Kad paredzēts 2 kārtas mačs Vimbldonā?

     [+] [-]

, 2016-07-02 22:27, pirms 8 gadiem
rīt Aļonai pirmās jauktā dubultspēle