Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1600, Did:0, useCase: 3

Bekenbauers: "Visu cieņu Noieram, bet pret Franciju labāk lai paliek vārtos"

Bekenbauers: "Visu cieņu Noieram, bet pret Franciju labāk lai paliek vārtos"
Manuels Noiers (pa labi)
Foto: AP/Scanpix

Leģendārais Vācijas futbola aizsargs, treneris un funkcionārs Francs Bekenbauers atzinis, ka izlases vārtsarga Manuela Noiera spēle pret Alžīriju brīžiem bijusi pārāk riskanta. Tāpat Bekenbauers aizstāvēja Joakima Lēva izvēlētās metodes un piebilda, ka vācieši vairs neatkārtos kļūdu, nenovērtējot savu nākamo pretinieku.

Vācijas futbola leģenda Francs Bekenbauers komentēja Manuela Noiera sniegumu mačā pret Alžīriju, pievēršot uzmanību biežajām epizodēm, kad vārtsargs pameta vārtus, lai palīdzētu aizsardzībai: "Jā, Noiers dažās situācijās glāba Vāciju tā, kā to būtu darījis laukuma spēlētājs. Tomēr tajā pašā laikā viņš nebija piesardzīgs. Divreiz Noieram paveicās tikt pie bumbas vienā laikā ar uzbrucēju. Ja vārtsargs būtu nokavējis, viņš tiktu noraidīts. Visu cieņu viņa sniegumam, tomēr mačā pret Franciju vēlētos, lai Noiers paliek vārtos. Ja Hummelss atkal būs vesels, aizsardzība būs stabilāka."

Bekenbauers arī izteica atbalstu Vācijas izlases trenera Joakima Lēva izvēlētājām metodēm, piemēram, Filipa Lāma likšanai laukuma centrā: "Mums būtu jāpriecājas, ka Vācijai ir tik daudzpusīgs spēlētājs kā Lāms. Viņam nav līdzīga. Viņa kā pussarga darbība spēlē pret Alžīriju mani pilnībā pārliecināja. Viena lieta gan ir skaidra – bez viņa aizsardzībā labajā malā ir lielākas problēmas."

"Lēvam nevajadzētu runāt ar cilvēkiem ārpus izlases nometnes. Neesmu dzirdējis, ka Vācijas izlases vadītājs Pasaules kausa laikā uzklausītu laikrakstu viedokli vai pieņemtu padomus no ārpuses," piebilda Bekenbauers.

"Francija būs mūsu līdz šim spēcīgākā pretiniece. Didjē Dešāns ir pārvērtis šo komandu par pārliecinātu spēku. Zemapziņā mēs nenovērtējām ASV un Alžīriju, bet pret Franciju tas neatkārtosies," sacīja Vācijas futbola leģenda.

Izmantotie resursi:
Goal.com

 +16 [+] [-]

, 2014-07-02 11:47, pirms 10 gadiem
Ja Noiers nebūtu izskrējis no vārtiem, tad Alžīrija izietu kādas 5 reizes 1 vs 1. Un tad pārmestu Noieram, kāpēc neizgāji no vārtiem? Vācijai paveicies ar Noieru.

  -1 [+] [-]

, 2014-07-02 11:52, pirms 10 gadiem
Bekenbauers zina, ko runā. Ne velti viņš ir futbola leģenda.

     [+] [-]

, 2014-07-02 11:56, pirms 10 gadiem
Vai es esmu vienīgais, bet esmu pamanījis, ka visas vecās futbola leģandus nemitīgi kaut kādu bezsakaru runā un komentē...pie tam daži no viņiem pat piedalās svarīgu lēmumu pieņemšanā...

laikam jau sekas ir tam ka ar bumbu dabon pa galvu vairākas reizes dienā!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-07-02 12:09, pirms 10 gadiem
bekijs vecs un nesaprot ko runaa...Vaacija buutu zaudejusi stabili taja speele.ja Noiers speleetu maa kaut maads viduveejsh argentiiniesu vaartusargs kurs tikai plata rokas un nekustaas.

     [+] [-]

, 2014-07-02 12:56, pirms 10 gadiem
Bekenbauers pats kādreiz bija pirmais libero - tas tāds aizsargs, kurš centra aizsargiem aiz muguras un satīra viņa kļùdas - tas tolaik kļuva par modes bļāvienu un visa pasaule sāka spēlēt shēmu ar libero - tīrītāju, kamēr pretinieki neatrada pretspēli ...un libero mode beidzās...
Tagad Noiers faktiski izpilda Bekenbauera libero darbu - satīra aizsargu mēslus...bet kļūdas protams ir iespējamas! Kurš satīrīs pēc Noiera?
Vàrtu stabs? Šaubos..

  +2 [+] [-]

, 2014-07-02 13:18, pirms 10 gadiem
dakots rakstīja: Bekenbauers pats kādreiz bija pirmais libero - tas tāds aizsargs, kurš centra aizsargiem aiz muguras un satīra viņa kļùdas - tas tolaik kļuva par modes bļāvienu un visa pasaule sāka spēlēt shēmu ar libero - tīrītāju, kamēr pretinieki neatrada pretspēli ...un libero mode beidzās...
Tagad Noiers faktiski izpilda Bekenbauera libero darbu - satīra aizsargu mēslus...bet kļūdas protams ir iespējamas! Kurš satīrīs pēc Noiera?
Vàrtu stabs? Šaubos..
Līnijtiesnesis ar aizmuguri

  +2 [+] [-]

, 2014-07-02 13:58, pirms 10 gadiem
Noiers lielisks, uzbrūkošais vārtsargs

     [+] [-]

, 2014-07-02 15:05, pirms 10 gadiem
Mr.Eksperts rakstīja: Ka Šuvēzda teiktu "virsrakstā pirms lai tak komats jaieliek"
Šajā gadījumā gan nav jāliek...
Savas valodas gramatiku kaut nedaudz jāzina.