Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Pirmajā finālspēlē laukumā varētu atgriezties trīs "Warriors" spēlētāji

Rolands Eliņš

Pirmajā finālspēlē laukumā varētu atgriezties trīs "Warriors" spēlētāji
Oto Porters. Foto: AFP/Scanpix

Naktī uz piektdienu tiks aizvadīta NBA finālsērijas pirmā spēle, un Goldensteitas "Warriors" galvenais treneris Stīvs Kers atzīmēja, ka šobrīd uz jautājuma zīmes ir Gerija Peitona, Andrē Igudalas un Oto Portera dalība tajā.

Stīvs Kers medijiem norādīja, ka vakardien visi trīs minētie spēlētāji piedalījās komandas treniņā, taču tas vēl nenozīmē, ka viņi būs sastāvā arī finālsērijas pirmajā spēlē, kas varētu tikt izlemts īsi pirms tās sākuma. "Warriors" sēriju pret Bostonu sāks savā laukumā.

Oto Porters izlaida Rietumu konferences fināla pēdējās divas spēles pret Dalasas "Mavericks". Viņš izslēgšanas spēlēs sniedzis "Warriors" svarīgu pienesumu, vidēji mačā nospēlējot 20.7 minūtes un gūstot 5.5 punktus, kā arī savācot 4.1 atlēkušo bumbu.

Andrē Igudala ar savainojumiem cīnās lielāko daļu šīs sezonas, un 38 gadus vecais spēlētājs droši vien daudz laika laukumā nepavadīs arī tad, ja būs pilnībā gatavs spēlei. Šosezon "play-off" viņš pagaidām piedalījies tikai trīs spēlēs, vidēji 14 minūtēs gūstot 1.3 punktus, taču Igudala ir spējīgs uzņemties līdera lomu starp rotācijas spēlētājiem. Regulārajā sezonā viņš vidēji 19.5 minūtēs guva 4.0 punktus un veica 3.7 rezultatīvas piespēles, kas bija ceturtais labākais rādītājs komandā.

"Mans galvenais mērķis ir pabeigt sezonu, stāvot uz abām kājām," teica Igudala. "Ja tas izdosies, būšu priecīgs. Šis bijis interesants gads ar visiem savainojumiem un pārbaudījumiem manam ķermenim. Guvu sapratni, ka varu ietekmēt komandas sniegumu dažādos veidos. Ceru, ka finālsērijā varēšu to darīt, arī atrodoties laukumā."

Savukārt Gerijs Peitons nav spēlējis kopš sērijas pret Memfisu, kad pēc asas pretinieka Dillona Bruksa rīcības cieta elkoņa lūzumu. Tas notika pirms mēneša, un pēc vakardienas treniņa Peitons medijiem norādīja, ka jūtas gatavs atgriezties.

29 gadus vecais aizsargs Peitons izslēgšanas spēlēs 15.9 minūtēs iemetis 6.1 punktu.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2022-06-02 10:07, pirms 2 gadiem
Gaidām chubaki komentārus par nesavtīgo Igiju, kruīzu, 18+ un kārtējo titulu!