Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Zavacks: "VEFā esmu Butauta dēļ"

Zavacks: "VEFā esmu Butauta dēļ"
Foto: fotodiena.lt

Basketbola kluba "VEF Rīga" sastāvā esošais lietuviešu uzbrucējs Donāts Zavacks atklājis, ka jau paspējis veiksmīgi iejusties Latvijas galvaspilsētā, kā arī min komandas galveno treneri Ramūnu Butautu kā vienu no galvenajiem iemesliem, kāpēc viņš pārcēlās uz Rīgas VEF.

Šo sezonu Donāts Zavacks iesāka Vācijas Bundeslīgas kluba "EnBW Ludwigsburg" sastāvā, taču pēc pusotra pavadītā gada nolēma pamainīt vidi un atgriezās Baltijā, parceļoties uz Rīgas VEF vienību. "Piekritu doties uz Rīgu, jo zināju treneri Ramūnu, kurš piezvanīja, sakot, ka vēlas savā komandā mana stila spēlētāju. Pārzinu viņa spēles filozofiju, kurā, manuprāt, veiksmīgi iederos, tāpēc pievienošanās VEFam bija viegls lēmums, zinot to, kādā līmeņa spēles tas piedāvā un to, ka tepat blakus atrodas arī manas mājas," intervijā Rīgas kluba mājaslapā lēmumu pievienoties VEF komandai skaidrojis Zavacks.

32 gadus vecais lietuviešu spēlētājs atzīst, ka veiksmīgi iejuties Rīgā, jo nekādā īpašā pielāgošanās nav bijusi vajadzīga, zinot to, ka viņa mājas Lietuvā atrodas tikai dažu stundu brauciena attālumā. Runājot par uzdevumiem atlikušajā sezonas daļā, Zavacks nosauca čempiontitula iegūšanu Latvijas līgā: "Jāiegūst zelta medaļas. Domāju, ka uz to tiecas arī pārējie komandas spēlētāji."

Tāda iespēja būs gaidāmajā LBL finālā, kas sāksies jau svētdien un kurā "VEF Rīga" otro gadu pēc kārtas tiksies ar "Ventspili". Plašāka intervija ar Zavacku, kurā viņš atklāj daudz ko citu kā, piemēram, to, ka savulaik ASV uzspēlējis kopā ar Lebronu Džeimsu un koledžu laikā spēlējis pret vairākām nākamajām NBA zvaigznēm, lasāma VEF mājaslapā.

Izmantotie resursi:
BASKETBOLA KLUBS | 
VEF RĪGA

  +1 [+] [-]

, 2012-05-02 22:21, pirms 12 gadiem
savulaik ASV uzspēlējis kopā ar Lebronu Džeimsu un koledžu laikā spēlējis pret vairākām nākamajām NBA zvaigznēm.
Es domāju, nepārāk daudzi varētu lielīties, ka pret Džeimsu ir spēlējis protams izņemot NBA, intervija gan jau būs interesanta.

  +1 [+] [-]

, 2012-05-02 22:29, pirms 12 gadiem
Butautam tomēr ir liels pluss, viņš ir autoritāte un spēj piesaistīt labus savus tautiešus, šaubos, vai pie kāda cita speciālista šie leiši nāktu uz vefu. Tie tomēr ir vērtība.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2012-05-02 23:30, pirms 12 gadiem
Ir labs kapātājs. Un 3pt, ja krīt, tad ir monstrs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja