Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

''SMSCredit.lv'' samet 12 ripas ''Rīga/Prizma-2'' vārtos

Krišs Upenieks

''SMSCredit.lv'' samet 12 ripas ''Rīga/Prizma-2'' vārtos
"SMScredit.lv"
Foto: Vladislavs Proškins

Kārtējā super rezultatīvā spēle aizvadīta Latvijas hokeja čempionāta regulārās sezonas turnīrā. Volvo ledus hallē šodien turnīra līdervienība ''SMSCredit.lv'' ar 12:4 sagrāva ''Rīga/Prizma-2'' hokejistus, vēl vairāk nostiprinoties turnīra tabulas pirmajā vietā.

Pirmā perioda sākums bija kluss, bet trešdaļas vidusdaļā viesi guva divus bezatbildes vārtus, sperot pirmo soli pretī uzvarai (2:0). ''Rīga/Prizma-2'' spēja atbildēt ar vienu golu, tomēr pretinieki iemeta vēl divus pretī (4:1). Spēles otrajā trešdaļā mājinieki mača gaitu nespēja mainīt, ''SMSCredit.lv'' spēlēja labāk, panākot jau graujošu 7:2. Atlikušajā spēles daļā nekādu brīnumu nebija, un galarezultātā kreditoriem graujoša uzvara ar 12:4.

Ar diviem vārtu guvumiem un divām rezultatīvām piespēlēm uzvarētāju sastāvā izcēlās bijušais Latvijas izlases spēlētājs Sergejs Pečura. 1+3 Marekam Jasam, bet pa trīs rezultativitātes punktiem Jurijam Kļujevskim (2+1) un Andrejam Maslovskim (1+2). ''Rīga/Prizma-2'' sastāvā vārti un piespēle Didzim Jansonam.

''SMSCredit.lv'' ar izcīnītajiem 70 punktiem 27 spēlēs ieņem pirmo vietu, par desmit punktiem apsteidzot ''Junioru'', bet ''Rīga/Prizma-2'' pēc šī zaudējuma ir izstājusies no cīņas par vietu ''play-off''.

Izmantotie resursi:
Latvijas Hokeja federācija

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja