Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Kasāno saķeras ar "Inter" treneri un nedodas ar komandu izbraukumā

Agris Suveizda

Kasāno saķeras ar "Inter" treneri un nedodas ar komandu izbraukumā
Antonio Kasāno (ar bumbu) nesenajā Milānas derbijā
Foto: AFP/Scanpix

Vakar pēc Milānas "Inter" treniņa noticis incidents starp kluba galveno treneri Andrea Stramačoni un futbolistu Antonio Kasāno, vēsta Itālijas prese. Runas apstiprināja "Inter" sastāvs izbraukuma mačam pret "Catania" - Kasāno netika iekļauts braucēju skaitā.

Gazzetta dello Sport un La Repubblica ziņo, ka pēc vakardienas treniņa saķērās Antonio Kasāno un Andrea Stramačoni. Viss esot sācies ar parastu diskusiju starp treneri un futbolistu, taču drīz pēc tam pārējiem spēlētājiem esot nācies abus izšķirt, lai strīds nenonāktu līdz dūru vicināšanai. Kā vēsta Gazzetta dello Sport, no malas strīda pārtraukšanā visaktīvāk iesaistījās Dejans Stankovičs un bijušais "Inter" spēlētājs Ivans Kordova, kurš tagad ir komandas menedžeris. Lai arī Kasāno šodien piedalījās rīta treniņā, uz Katāniju viņš nedosies.

"Kas notika ar Kasāno? Viņš rīt nebūs kopā ar mums," preses konferences sākumā paziņoja Stramačoni. "Tā bija situācija, kas var izveidoties "A Sērijas" komandas ģērbtuvē. Kas zina, cik daudz reižu līdzīgas lietas notikušas bez publicitātes medijos. Nebija fiziska kontakta, bija tikai diskusija. Mani tas kaitina, ka tas nonāca ārpus treniņlaukuma, jo šādām lietām vajadzētu palikt aiz slēgtām durvīm. Atstāt Kasāno ārpus sastāva bija mans lēmums. Tas notika ģērbtuvēs, un mums nevajadzētu no tā taisīt traci. Lai arī kurš to iznesa ārpusē, viņš noteikti nevēl "Inter" labāko. Ģērbtuve ir svēta lieta."

"Mums ir maz uzbrucēju un tikai divi Eiropā, tāpēc mums ir nepieciešama rotācija [lai atpūtinātu spēlētājus]. Žēl, ka Tomāzo Roki nav Eirokausu pieteikumā, bet neviens negaidīja Djego Milito savainojumu. Viņš [Roki] pēdējo dažu spēļu laikā nav bijis pilnībā gatavs, bet tagad tiks daudz izmantots līdz pat sezonas beigām," Stramačoni turpināja. "Kasāno tiks izsaukts uz Eiropas līgas spēli pret "Tottenham", kas notiks nākamnedēļ. Tas ir mans lēmums, un viņš nav sodīts vai atstumts."

"Inter" rīt viesosies pie "Catania", kas Itālijas čempionāta tabulā ieņem septīto vietu. "Inter" ar 44 punktiem 26 spēlēs "A Sērijā" pagaidām ir piektajā pozīcijā un no Čempionu līgas zonas atpaliek tikai par vienas uzvaras tiesu.

Izmantotie resursi:
Football Italia - Serie A news, fixtures,...
Ultime notizie sportive - La Gazzetta dello Sport

  +1 [+] [-]

, 2013-03-02 18:19, pirms 11 gadiem
Daži cilvēki nekad nemainās...

     [+] [-]

, 2013-03-02 18:55, pirms 11 gadiem
Vīlos viņā jau tad, kad viņš pametot "Milan", rupji sakot ap*irsa klubu, kura fani viņu dievināja, sūtīja laba vēlējumus, kad viņam bija sirds operācija, plus tam visam "Milan" to visu sedza. Nenovēlu viņam neko labu arī turpmāk.