Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Golden Knights" turpina labot rekordus, aizsargs Hols raksta "Maple Leafs" vēsturi

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Golden Knights" turpina labot rekordus, aizsargs Hols raksta "Maple Leafs" vēsturi
Deivids Perons saņem apsveikumus
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas jaunpienācēju rekordus turpina labot Lasvegasas "Golden Knights", kas aizvadītajā naktī ar 3:2 pagarinājumā pieveica Vinipegas "Jets". Tikmēr līgas labākā komanda Tampabejas "Lightning" iemeta septiņus vārtus un sagādāja Kalgari "Flames" sesto zaudējumu pēc kārtas.

Lasvegasas "Golden Knights" uzvaru nodrošināja Deivida Perona rezultatīvais metiens minūti pirms pagarinājuma beigām, un panākums Vinipegā ļāva labot rekordu – nevienai debitantei pirmajā sezonā nebija izdevies uzvarēt 34 spēlēs. Iepriekšējais rekords turējās kopš 1994. gada, kad Floridas "Panthers" un Anaheimas "Mighty Ducks" izcīnīja 33 panākumus, taču tolaik mači varēja noslēgties arī neizšķirti.

Debitante ieņem otro vietu, par vienu punktu atpaliekot no Austrumu konferences labākās komandas Tampabejas "Lightning", kas izbraukumā ar 7:4 sakāva Kalgari "Flames", pretiniekiem sagādājot sesto zaudējumu pēc kārtas, lai gan pirms tam izdevās septiņu uzvaru sērija. Andrejs Vasiļevskis atvairīja 42 metienus, bet par galveno varoni kļuva Alekss Kilorns, kurš diviem vārtiem pievienoja divas piespēles.

Toronto "Maple Leafs" viesos ar 4:0 pieveica Ņujorkas "Rangers". Džastins Hols kļuva par pirmo aizsargu kluba vēsturē un par sesto līgas vēsturē, kurš guvis vārtus gan debijas, gan arī otrajā mačā. Saņēmis ripu pie zilās līnijas, Hols devās pa labi un izdarīja plaukstas metienu, ripai ielidojot tālajā stūrī. "Maple Leafs" otro reizi vēsturē izcīnīja divas sausās uzvaras divās dienās.

Ņūdžersijas "Devils" savā laukumā ar 4:3 pieveica Filadelfijas "Flyers", un par galveno varoni kļuva pēdējā drafta pirmais numurs Niko Hišers, kurš uzvaras vārtus iemeta 87 sekundes pirms beigām. Viņš vairākumā pielaboja partnera metienu no distances, pārtraucot 11 maču sauso sēriju.

Sešu zaudējumu sēriju izdevās pārtraukt Otavas "Senators", pateicoties kapteiņa Ērika Kārlsona realizētajam vairākumam pagarinājumā. Pretinieki izlīdzinājumu panāca pagarinājuma pēdējā minūtē. Peka Rinne tika galā ar 19 metieniem un palīdzēja Nešvilas "Predators" izcīnīt pārliecinošu uzvaru ar 5:0.

Regulārā sezona, 2. februāris

SpēleRez.SpēleRez.
Bruins – Blues3:1Sabres – Panthers2:4
Devils – Flyers4:3Rangers – Maple Leafs0:4
Hurricanes – Canadiens2:0Senators – Ducks2:1 P
Jets – Golden Knights2:3 PPredators – Kings5:0
Flames – Lightning4:7Oilers – Avalanche3:4 P
Coyotes – Stars1:4Canucks – Blackhawks4:2

     [+] [-]

, 2018-02-02 09:51, pirms 6 gadiem
Ērikš kārlšjūns
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja