Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

11 vārtu spēlē "Capitals" pagarinājumā uzveic "Red Wings"

11 vārtu spēlē "Capitals" pagarinājumā uzveic "Red Wings"
"Capitals" hokejisti svin uzvaras vārtu guvumu
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) 2.februārī (pēc vietējā laika) notiek divas spēles, un abi mači jau ir noslēgušies. Rezultatīvā spēlē Vašingtonā vietējais "Capitals" ar 6:5 pagarinājumā uzveica Detroitas "Red Wings".

Otro reizi trīs dienu laikā savā starpā tikās Detroitas "Red Wings" (#10 Austrumu konferencē, 59 punkti 54 spēlēs) un Vašingtonas "Capitals" (#13 Austrumu konferencē, 57 punkti 55 spēlēs). Pirmajā spēlē Detroitā laukuma saimnieki uzvarēja pēcspēles metienos (4:3), bet šovakar Vašingtonā "Capitals" tika pie revanša.

Vašingtona sāka apņēmīgi – pirmajā periodā izcēlās Džeisons Čimera, Džoels Vords un Džons Karlsons, bet "Capitals" izvirzījās vadībā ar 3:1. Detroita tomēr nenokāra rokas un, lielā mērā pateicoties Gustava Nīkvista rezultativitātei, panāca izlīdzinājumu. Nīkvists guva trīs vārtus un atdeva vienu rezultatīvu piespēli, bet mača pamatlaiks noslēdzās ar rezultatīvo 5:5.

Pagarinājuma trešajā minūtē kāroto revanšu tomēr nokārtoja "Capitals" līderis Aleksandrs Ovečkins, lieliskā stilā pārspējot Džimiju Hovardu. Spēles pamatlaikā Vašingtonas kapteinis ar rezultativitātes punktiem neizcēlās, bet pa trim punktiem Vašingtonas labā guva Vords (2+1) un Čimera (1+2).

Otrajā spēlē Vinipegas "Jets" (#12 Rietumu konferencē, 57 punkti 56 spēlēs) izbraukumā ar 2:1 uzveica Monreālas "Canadiens" (#5 Austrumu konferencē, 64 punkti 55 spēlēs). Teicamas spēles abiem vārtsargiem – Els Montoija "Jets" vārtos tika galā ar 30 no 31 pretinieku metiena, savukārt Kerijs Praiss "Canadiens" labā neitralizēja 33 ripas.

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League

  -3 [+] [-]

, 2014-02-02 23:07, pirms 10 gadiem
žēl Wings gribējās lai viņi uzvar jo gribu redzēt viņus Playoffā prieks par Jets uvaru
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2014-02-02 23:27, pirms 10 gadiem
Vecais_Nazis rakstīja: prieks par Oviju, OS varēs iznīcināt vienu pēc otra. nezinu, kas tur spēlē un kā, bet skaidrs, ka Gudļevskis ielaistu pret Krieviju 5 ripas, bet Masaļskis, rūdīts khl spēlētājs tikai 3 ripas. tāpēc, OS 1 nummuram jābūt Edžam, kas tomēr prot labāk nostāvēt vārtos.
Jā,Masaļskis ir pieredzējušāks,bet viņš ir nospēlējis knapi 5 spēles šajā sezonā....Gudļevskis ir nospēlējies AHL šosezon,spēļu prakse,ir pierādījis ka var būt vilcējs,labs augums priekš vārtsarga.....Gudijam pirmā vārtsarga loma.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2014-02-02 23:34, pirms 10 gadiem
StravojosaisZutis rakstīja: Nekad mūžā nedotu Gudļevskim pirmā vārtsarga lomu, jo tik nestabils vārtsargs derētu kā 3. numurs. Piedod viņa slavinātāji ar aizmiglotajām acīm, bet būsim reālisti un beidzot sapratīsim, ka Edža ir daudz labāks bez visas spēļu prakses. Tiešām nesaprotu šos Kristera slavinātājus. Man, protams, ir prieks par viņu, bet nevajag pārspīlēt ar šo visu.
Gudļevskis jau PČ parādīja,ka ir labāks par Masalu.Visu cieņu Masaļskim,bet šobrīd nr.1. ir Gudļevskis.

     [+] [-]

, 2014-02-02 23:41, pirms 10 gadiem
mavaans rakstīja: Gudļevskis jau PČ parādīja,ka ir labāks par Masalu.Visu cieņu Masaļskim,bet šobrīd nr.1. ir Gudļevskis.
Nevajag pārvērtēt Kristeru...man nekas nav pret viņu, pat liels prieks, ka mums nākotnē varētu būt stabils NHL vārtuvīrs, bet jāatcerās ir tas, ka Masaļskis PČ spēlēja pusklibs, bez īpašas spēļu prakses, bet kā būtu, ja viņš būtu formā...šis vairāk līdzinās ''ja tantei būtu riteņi''...Treneri izlems kurš ies vārtos un uz doto brīdi būs labāks.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-02-03 12:27, pirms 10 gadiem
Torins rakstīja: Detroita spēlē austrumos tagad? tad jau Pitsburgai nav izredžu
Detroitai vispirms jātiek PO.

  -1 [+] [-]

, 2014-02-03 14:45, pirms 10 gadiem
NHL mājas lapā ovechkinam nav pieskaitīts gols jo viņam jau bija 39 goli, pēc spēles ar detroietu palika 39 WTF? :O:O

  -1 [+] [-]

, 2014-02-03 14:49, pirms 10 gadiem
Kaut kas tur nav tīrs tgd skatos ka ovechkinam pirmaja spēlē ar detroietu nav vārtu guvuma bet gan divas piespeeles??tad rodas jautājums kurš vēl alexandrs ovechkins 7 sekundes pirms pamatlaika beigām izlidzināja rezultātu???

  +1 [+] [-]

, 2014-02-03 17:09, pirms 10 gadiem
Ovechkinfan rakstīja: Kaut kas tur nav tīrs tgd skatos ka ovechkinam pirmaja spēlē ar detroietu nav vārtu guvuma bet gan divas piespeeles??tad rodas jautājums kurš vēl alexandrs ovechkins 7 sekundes pirms pamatlaika beigām izlidzināja rezultātu???
Paskaties drusku uzmanīgāk. Šaiba no Joel Ward maina virzienu, tāpēc arī tika noņemta Avečkinam.