Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

NHL soda Tortorellu par dusmu izvirdumu un nosaka pārbaudes laiku

Agris Suveizda

NHL soda Tortorellu par dusmu izvirdumu un nosaka pārbaudes laiku
Džons Tortorella. Foto: Zumapress.com/Scanpix

Nacionālā hokeja līga pavēstījusi par Kolumbusas "Blue Jackets" galvenā trenera Džona Tortorellas sodīšanu par uzvedību pēc 29.decembra spēles pret Čikāgas "Blackhawks" (2:3 bullīšos). Tortorella ir sodīts ar 20 tūkstošiem ASV dolāru (aptuveni 17,8 tūkstošiem eiro), bet vēl no 25 tūkstošiem viņam būs jāšķiras, ja līdzīga rakstura pārkāpumu atkārtos līdz šā gada 29. decembrim.

Kolumbusas "Blue Jackets" trešajā trešdaļā izsēja divu vārtu pārsvaru, bet pagarinājumā vairākumā ripu vārtos raidīja nieka 0,3 sekundes pēc beigu sirēnas. "Blue Jackets" uzskatīja, ka tiesneši šīs dārgās desmitdaļas nozaga, neilgi pirms tam fiksējot kļūdainu laiku. Tiesneši vārtus neieskaitīja, un pēcspēles metienu sērijā menisku saplēsa somu vārtsargs Jonass Korpisalo, kurš izlaidīs 4-6 nedēļas un nevarēs piedalīties arī Zvaigžņu spēlē.

"Svilpe [Čikāgai fiksējot skaitliskā sastāva pārkāpumu] skanēja 19,2 sekundes līdz [pagarinājuma] beigām. Kāda iemesla dēļ laiks tika pabīdīts 1,1 sekundi uz priekšu – līdz 18,1 sekundei. Kaut kāda iemesla dēļ, par ko man nav ne mazākās sasodītās jausmas. Tātad tiesneši tā vietā, lai laiku pabīdītu atpakaļ, mūsu kapteinim saka, ka to nedarīs. Toronto [NHL tiesnešu centrs] neiejaucas, tiesneši nepilda savu sasodīto darbu, bet mēs zaudējam spēli un zaudējam savu vārtsargu," pēc spēles pret Čikāgu sacīja Tortorella.

"Tātad notikumu ķēde, ja viss būtu izdarīts pareizi, būtu tāda, ka mēs nezaudētu savu vārtsargu un nezaudētu spēli. Tā visa sasodītā tehnoloģija…Tehnoloģija un lietu pareizības panākšana…tiesnešu, līgas un Toronto stūrgalvība, lai kā arī tam nebūtu, sasodīts, jāstrādā, mūs piečakarēja. Tas ir smieklīgi!" toreiz turpināja treneris.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/columbus-c...

     [+] [-]

, 2020-01-02 13:23, pirms 4 gadiem
Apelāciju!!

     [+] [-]

, 2020-01-02 20:44, pirms 4 gadiem
Nu pārāk skarbi. Patiesība līgas varenajiem kaulā kož, jebkāda kritika ir aizliegta - ja runā, tad tikai labu, vai arī turi muti ciet... Taisnības cīnītājiem NHL ir elle, jo tur ir tikai viena - nekļūdīgo un pareizo tiesnešu taisnība!