Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651), Fid:2965, Did:0, useCase: 3

Ščensnijs atzīstas, ka derībās ar Mesi par pendeli zaudējis 100 eiro

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Ščensnijs atzīstas, ka derībās ar Mesi par pendeli zaudējis 100 eiro
Vojcehs Ščensnijs un Lionels Mesi. Foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix

Trešdienas vakarā biļeti uz Pasaules kausa astotdaļfinālu nopelnīja Polijas izlase, kam netraucēja zaudējums pret Argentīnu (0:2). Poļu vārtsargs Vojcehs Ščensnijs pēc veiksmīgā iznākuma atzinās, ka noslēdzis derības ar Lionelu Mesi, taču zaudēto naudu negrasās maksāt.

Pirmā puslaika beigās pēc video tiesneša iejaukšanās uz Polijas vārtiem tika nozīmēts 11 metru soda sitiens. Noteikumus pārkāpa tieši Vojcehs Ščensnijs, kurš izgājienā iesita Lionelam Mesi. Kamēr galvenais tiesnesis no nepieciešamajiem rakursiem apskatīja pārkāpumu un pieņēma lēmumu, abu iesaistīto spēlētāju starpā tikušas noslēgtas derības.

"Viņam teicu, ka esmu gatavs saderēt uz 100 eiro, ka tur nebūs pendeles," atklāja Ščensnijs. "Nezinu, vai Pasaules kausā vispār atļauti šādi gājieni. Kas zina, varbūt mani izslēgs no turnīra. Taču šobrīd man tas nav svarīgi! Un arī negrasos maksāt – viņam vienalga par 100 eiro, viņam ir pietiekami daudz naudas."

Pēc tiesneša lēmuma, kas pārsteidza daudzus, Ščensnijs tika galā ar Mesi izpildīto 11 metru soda sitienu. Polija apakšgrupā ierindojās otrajā vietā –, pateicoties vārtu starpībai, tika apsteigta Meksika. Astotdaļfinālā gaida duelis pret pašreizējo čempioni Franciju.

Ščensnijs turnīrā atsitis jau divas pendeles – par varoni viņš kļuva arī uzvarā pret Saūda Arābiju. "Spēlētāja karjerā tas ir fantastisks brīdis, jo Pasaules kauss ir virsotne. Lai atvairītu pendeli, nepieciešams ieguldīt darbu, taču – lai atvairītu Mesi pendeli, nepieciešama arī veiksme," prātoja poļu vārtsargs.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/soccer/poland-...

Noderīgas saites:

PK 2022 jaunumi
Kalendārs un rezultāti
Turnīra tabulas
"William Hill" prognožu spēle

Kur skatīties spēles?

“Forum Cinemas” sadarbībā ar “WilliamHill TV” piedāvā ekskluzīvu iespēju skatīties PK futbolā uz lielā kino ekrāna k/t “Kino Citadele” tiešraidē ar oriģinālo skaņu no stadiona – ļaujot apmeklētājiem pilnībā iejusties stadiona atmosfērā.

PK futbolā lielākajos sporta bāros Latvijā O'Learys Akropolē Rīga un Riga Plaza. Vairāk kā 70 TV ekrāni, boulings, biljards, virtuālās realitātes un sporta simulatori!

     [+] [-]

, 2022-12-01 10:01, pirms gada
Messi no PSG jāiet uz Napoli, lai varētu regulāri trenēties sist pendeles Juvei!

  +1 [+] [-]

, 2022-12-01 10:09, pirms gada
nu Messi tur vārtijās tā, it kā ar kulaku būtu dabūjis pa seju, bet realitātē tāda pļauka vien bija. Atvairot pendeli, taisnība uzvarēja, jo vienpadsmitnieks bija nepamatots.

  +4 [+] [-]

, 2022-12-01 10:30, pirms gada
Visiem poļu autobusa pasažieriem jākrīt ceļos Vojceha priekšā. Citādi būtu zāģis ar krietni lielāku starpību, un skumīgs ceļojums mājup.

  -3 [+] [-]

, 2022-12-01 11:46, pirms gada
yura rakstīja: nu Messi tur vārtijās tā, it kā ar kulaku būtu dabūjis pa seju, bet realitātē tāda pļauka vien bija. Atvairot pendeli, taisnība uzvarēja, jo vienpadsmitnieks bija nepamatots.
TV ekrānos izskatās citādāk

  +1 [+] [-]

, 2022-12-01 11:54, pirms gada
sabikas rakstīja: TV ekrānos izskatās citādāk
A kādos ekrānos skatījās VAR?

     [+] [-]

, 2022-12-01 11:57, pirms gada
sabikas rakstīja: TV ekrānos izskatās citādāk
https://ltv.lsm.lv/lv/raksts/30.11....

16. sekundē, kur viņš aizripoja 3 kūleņus - TV izskatās tāpat.

  +2 [+] [-]

, 2022-12-01 12:48, pirms gada
Saderēja uz 100-ieku un negrasās maksāt?
Vojceha Ščensnija vārds nav plika graša vērts.

     [+] [-]

, 2022-12-01 14:54, pirms gada
Holacaust rakstīja: Saderēja uz 100-ieku un negrasās maksāt?
Vojceha Ščensnija vārds nav plika graša vērts.
Viņi jau nesaderēja. Ščensnijs tikai teica, ka ir gatavs derēt.