Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651), Fid:2965, Did:0, useCase: 3

Dramatiski no grupas laukā netikusī Meksikas izlase palikusi bez galvenā trenera

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Dramatiski no grupas laukā netikusī Meksikas izlase palikusi bez galvenā trenera
Herardo Martino. Foto: AFP/Scanpix

LETA--STATS Perform/DPA. Herardo Martino pēc Meksikas futbola izlases nekvalificēšanās Pasaules kausa astotdaļfinālam trešdien atkāpās no valstsvienības galvenā trenera amata.

Meksikas futbolisti trešdien Pasaules kausa finālturnīra trešajā mačā ar 2:1 uzvarēja Saūda Arābiju, taču ar to nebija gana izkļūšanai no apakšgrupas. Meksikai iekļūt izslēgšanas spēlēs bija izdevies septiņos finālturnīros pēc kārtas, bet tagad sērija pārtrūkusi.

"Man nav pamata domāt, ka varētu būt citādāks lēmums. Līgums beidzās ar finālsvilpi, un tur neko vairs nevar darīt," teica Martino. Argentīniešu speciālists Martino, kurš Pasaules kausa pirmajā dienā svinēja savu 60 gadu dzimšanas dienu, amatā tika apstiprināts 2019. gadā.

Iepriekš karjerā viņš ar Atlantas "United" komandu uzvarēja MLS meistarsacīkstēs un 2018. gadā tika atzīts par turnīra labāko treneri. Martino vadījis arī Spānijas klubu "Barcelona" (2013.-2014. gadā), kā arī bijis pie stūres Argentīnas un Paragvajas izlasēm.

Viņš ir trīskārtējs "Copa America" vicečempions ar Argentīnas un Paragvajas izlasēm. 2019. gadā Martino aizveda Meksikas izlasi līdz uzvarai Ziemeļamerikas, Centrālamerikas un Karību zonas (CONCACAF) Zelta kausā.

Noderīgas saites:

PK 2022 jaunumi
Kalendārs un rezultāti
Turnīra tabulas
"William Hill" prognožu spēle

Kur skatīties spēles?

“Forum Cinemas” sadarbībā ar “WilliamHill TV” piedāvā ekskluzīvu iespēju skatīties PK futbolā uz lielā kino ekrāna k/t “Kino Citadele” tiešraidē ar oriģinālo skaņu no stadiona – ļaujot apmeklētājiem pilnībā iejusties stadiona atmosfērā.

PK futbolā lielākajos sporta bāros Latvijā O'Learys Akropolē Rīga un Riga Plaza. Vairāk kā 70 TV ekrāni, boulings, biljards, virtuālās realitātes un sporta simulatori!

     [+] [-]

, 2022-12-01 11:34, pirms gada
Poļi jau nu riktīgi "nabagi",nu nebija pelnījuši tikt takt.Meksika malači,skaists futbols.

  -1 [+] [-]

, 2022-12-01 12:06, pirms gada
Poļi malači!
Absolūtais vairums komentētāju visā Pasaulē, bet it īpaši Polijā un Izraēlā, uzskata, ka mačs Meksika - POLIJA ir līdz šim visskaistākais mačs šajā čempionātā!
PAR POLIJAS UZVARĀM ATLIKUŠAJĀS 4 SPĒLĒS!

     [+] [-]

, 2022-12-01 12:31, pirms gada
AMBALS rakstīja: Poļi jau nu riktīgi "nabagi",nu nebija pelnījuši tikt takt.Meksika malači,skaists futbols.
Ko nozīmē nebija pelnijuši? Nebūtu pelnijuši, tad arī netiktu. Bija pelnijuši vairāk par Meksiku, jo vismaz 1 rādītājā no kritērijiem bija labāki (vārtu attiecība), tapēc aizveries!