Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

"Dinamo" vadība trenera meklējumos veikusi pārrunas arī ar Jurzinovu jaunāko

Agris Suveizda

"Dinamo" vadība trenera meklējumos veikusi pārrunas arī ar Jurzinovu jaunāko
Vladimirs Jurzinovs. Foto: HC Sibir

Krievu hokeja speciālists Vladimirs Jurzinovs jaunākais portālam Russia-Hockey.ru atklājis, ka veicis pārrunas ar Kontinentālās hokeja līgas komanndu Rīgas "Dinamo", kas priekšroku tomēr deva Vladimiram Krikunovam.

"Vladimirs ir autoratīvs un pazīstams speciālists, un vēlu viņam veiksmi. Varu teikt, ka arī es nesen veicu pārrunas ar "Dinamo" vadību un kā atbilstošu redzēju pusotra gada līgumu – lai būtu laiks iepazīties ar situāciju un uzbūvēt komandu kaut tuvākajai perspektīvai. Tomēr Rīga izdarīja savu izvēli. Cerēsim, ka jaunajam treneru štābam šīs sezonas īsajā distancē viss izdosies," teica 56 gadus vecais Jurzinovs.

Iepriekš Jurzinovs 2019./20. g. trenēja Čeļabinskas "Traktor", bet 2016./17. g. sezonā strādāja citā Krievijas atklātā čempionāta ārzemju pārstāvē Pekinas "Kunlun Red Star": "Jā, starp "Kunlun" un "Dinamo" var vilkt zināmas paralēles, jo abiem klubiem nav leģionāru limita. "Kunlun" posmu savā karjerā vērtēju kā ļoti interesantu, jo jau pirmajā kluba sezonā tikām izslēgšanas spēlēs. Rīgas "Dinamo" potenciāls noteikti nav mazāks – nemaz nerunājot par kluba vēsturi un tradīcijām."

Jurzinovs jaunākais savulaik ir spēlējis "Latvijas Bērzā", jo viņa tēvs Vladimirs Jurzinovs vecākais no 1980. līdz 1989. gadam bija Rīgas "Dinamo" galvenais treneris. Rīgas "Dinamo" nedēļas sākumā par savu jauno galveno treneri gan izvēlējās Vladimiru Krikunovu, kurš Jurzinova vecākā vadībā Rīgā pavadīja sešus gadus. "Dinamo" padomes priekšsēdētājs Juris Savickis sarunā portālam Sportacentrs.com norādīja, ka bijuši četri kandidāti – arī no Skandināvijas un Rietumeiropas: "Ilgās diskusijās nolēmām, ka galvenais treneris būs Vladimirs, kuram par labu runāja viņa pieredze un sasniegumi. Krikunovs ir ļoti pazīstams cilvēks."

Izmantotie resursi:
Владимир Юрзинов-младший: «Вел переговоры с...

     [+] [-]

, 2021-12-01 17:19, pirms 2 gadiem
Krievi vien, it kā citu nebūtu.
Ģinama Rašša, odna paraša, što igra, što rezuļtat.

     [+] [-]

, 2021-12-01 19:04, pirms 2 gadiem
Jurzinovs jaunākais savulaik ir spēlējis "Latvijas Bērzā", jo viņa tēvs Vladimirs Jurzinovs vecākais no 1980. līdz 1989. gadam bija Rīgas "Dinamo" galvenais treneris. Rīgas "Dinamo" nedēļas sākumā par savu jauno galveno treneri gan izvēlējās Vladimiru Krikunovu, kurš Jurzinova vecākā vadībā Rīgā pavadīja sešus gadus.
_______
Autoram, pirms rakstīt konkrētus gadskaitļus un sezonu skaitu, nedaudz bija jāpastudē krievu laiku Rīgas Dinamo vēsture....
Vladimirs Krikunovs Rīgas Dinamo spēlēja no 1976.-1982.gadam....

https://www.eliteprospects.com/play...