Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Tkačukam 2+1, "Flames" 11 vārtu drāmā atspēlē -3 un pārtrauc Nešvilas sēriju

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Tkačukam 2+1, "Flames" 11 vārtu drāmā atspēlē -3 un pārtrauc Nešvilas sēriju
Metjū Tkačuks un Dāvids Ritiks svin Kalgari "Flames" uzvaru. Foto: Mark Zaleski/AP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) pārtrūkusi Nešvilas "Predators" četru uzvaru sērija, "plēsējiem" šonakt izlaižot 4:1 pārsvaru un beigās ar 5:6 pagarinājumā atzīstot Kalgari "Flames" pārākumu. Divi vārti un viena rezultatīva piespēle uzvarētāju labā Metjū Tkačukam.

Pirmajos divos periodos liels pārsvars piederēja "Predators" vienībai, kas 40 minūšu laikā izdarīja par 18 metieniem vairāk (27:9), kā arī guva par trim vārtiem vairāk, iegūstot šķietami komfortablu 4:1 pārsvaru. Pirmajā trešdaļā līdz 11. minūtei Niks Bonino un Ostins Vatsons spēja panākt 2:0 "Predators" labā, kamēr Dereks Raiens starpību samazināja līdz 1:2. Savukārt īpašs bija otrais periods, kura gaitā divreiz skaitliskajā mazākumā izcēlās Kalle Jarnkruks.

Cīņas gaita krasi mainījās noslēdzošajās 20 pamatlaika minūtēs, "Flames" pārņemot iniciatīvu un Rasmusam Andersonam, Eliašam Lindholmam un Alanam Kvinam viesus līdz 57. minūtei atgriežot paritātē ar mājiniekiem - 4:4. Tiesa 102 sekundes līdz finālsirēnai vadību (5:4) pēc lieliskas Koltona Sisonsa piespēlesplēsējiem atguva Ostins Vatsons. Dramatiskā pamatlaika izskaņā gan Metjū Tkačukam izdevās vēlreiz atgūt līdzsvaru (5:5), kā arī pašam vēlāk sekojošā pagarinājuma priekšpēdējā sekundē izraut "Flames" uzvaru ar 6:5. Abās reizēs Tkačuks vārtos trieca Pekas Rinnes sev priekšā atvairītās ripas.

Par spīti zaudējumam "Predators" sastāvā divus vārtus un divas rezultatīvas piespēles sakrāja Ostins Vatsons. Divi vārti arī Kallem Jarnkrukam. Savukārt "Flames" uzvaru ar trim rezultatīvām piespēlēm kaldināja Šons Monahans.

Nakts otrajā mačā divu vārtu deficītu (2:4) pamatlaika pēdējās septiņās minūtēs atspēlēja Monreālas "Canadiens", kas izbraukumā ar 5:4 pagarinājumā pieveica Lasvegasas "Golden Knights", izcīnot savu trešo panākumu pēc kārtas. Uzvaras ripu pagarinājuma 26. sekundē iemeta Makss Domi, kuram šajā mačā arī rezultatīva piespēle. Tāda pati statistika arī Domi komandas biedram slovākam Tomāšam Tatāram.

"Canadiens" ar 13 spēlēs iegūtiem 16 punktiem pakāpās uz septīto vietu Austrumu konferencē, kamēr "Golden Knights" ar 17 punktiem 14 mačos saglabāja sesto vietu Rietumos. Nešvilai, kurai šobrīd ir 18 punkti, neizdevās panākt Rietumu konferences līdervienību Edmontonas "Oilers", kam ir par vienu vairāk, bet "Flames" ar 16 punktiem Rietumos pacēlās uz astoto pozīciju.

NHL regulārais turnīrs, 1. novembris

SpēleRez.
Predators - Flames5:6 P
Golden Knights - Canadiens4:5 P

     [+] [-]

, 2019-11-01 08:51, pirms 4 gadiem
Tkačuka 2+1 nav tik grandīgi kā viņa ''between the legs'' gols pēdējā OT sekundē .. Vot tas bija woooow.

     [+] [-]

, 2019-11-01 10:33, pirms 4 gadiem
Es ieteiktu NHL, NBA u.c, aizliegt spēlētājiem grauzt zobu aizsargus!! Tas vienkārši mani kaitina skatoties hokeju kā veči žļambā to aizsargu. Gribās uzraut uzreiz! Tā kā kaut kādi zīdaiņi!!! Un tas sāk izplatīties ar vien vairāk. Tāds mans novērojums!!

     [+] [-]

, 2019-11-01 11:44, pirms 4 gadiem
EUcerin rakstīja: Es ieteiktu NHL, NBA u.c, aizliegt spēlētājiem grauzt zobu aizsargus!! Tas vienkārši mani kaitina skatoties hokeju kā veči žļambā to aizsargu. Gribās uzraut uzreiz! Tā kā kaut kādi zīdaiņi!!! Un tas sāk izplatīties ar vien vairāk. Tāds mans novērojums!!
Ja Tkačuks būtu krievs, tad raksta nosaukums būtu: "Tkačukam gada skaistākie vārti"...