Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Hovardam uzvara pār Kazinsu, Veids un "Bulls" grauj Bruklinu

Rolands Eliņš

Hovardam uzvara pār Kazinsu, Veids un "Bulls" grauj Bruklinu
Dvaits Hovards un Demarkuss Kazinss
Foto: Atlanta Journal-Constitution/TNS/Scanpix

Bez zaudējumiem savās jaunajās komandās turpina NBA zvaigznes Dveins Veids, kurš palīdzēja "Bulls" ar 118:88 pieveikt "Nets", un Dvaits Hovards, kurš "Hawks" sastāvā savāca "double-double" uzvarā pār Sakramento (116:95).

Dvaits Hovards savā trešajā spēlē Atlantas „Hawks” rindās izcēlās ar 18 punktiem un 11 atlēkušajām bumbām, palīdzot komandai gūt trešo uzvaru. Viņam šajā mačā bija nepateicīgais uzdevums spēlēt pret individuāli vienu no šobrīd labākajiem līgas centriem Demarkusu Kazinsu, bet Hovards ar savu uzdevumu tika galā salīdzinoši veiksmīgi – Kazinss aizmeta garām 10 no 16 metieniem no spēles, savāca 12 atlēkušās bumbas un pieļāva četras kļūdas, kamēr Hovards izcēlās ar četriem blokiem.

Hovards arī ļoti bieži tika pie soda metienu izpildīšanas, taču šajā ziņā gan vecās nelaimes nekur nebija pazudušas, un viņš trāpīja tikai astoņus no 20. Ar pieciem precīziem tālmetieniem toties izcēlās viņa komandas biedrs Kails Korvers, un „Hawks” izšķirošo pārsvaru ieguva pēdējā ceturtdaļā, kurā ļāva pretiniekiem gūt tikai 14 punktus, kamēr paši iemeta 27.

Trīs uzvaras trīs spēlēs guvusi arī Čikāgas „Bulls”, kas šonakt jau pirmajā ceturtdaļā salādēja 38 punktus Austrumu konferences pastarītes „Nets” grozā. Spēlē kopumā pārliecinoša uzvara ar 30 punktu pārsvaru, kurā Džimijs Batlers bija rezultatīvākais ar 22 punktiem. Dveins Veids pieļāva piecas kļūdas un guva 12 punktus, kas bija viņa statistiski sliktākā spēle kopš pievienošanās „Bulls” komandai.

„Raptors” tikmēr ar krietnām pūlēm savā laukumā pieveica „Nuggets” (105:102). Demārs Derouzans un Kails Laurijs, kurš guva izšķirošo grozu pēdējā minūtē, kopā sameta 62 punktus, bet lietuviešu centrs Jons Valančūns pirmoreiz šosezon palika bez „double-double” – viņam 12 punkti un deviņas atlēkušās bumbas.

Ar bilanci 3:0 var lepoties arī Losandželosas „Clippers”, kas otrajā ceturtdaļā salauza „Suns” pretestību, uzvarot šo ceturtdaļu ar 24:12. Otrajā puslaikā pārsvars vairs netika izlaists, un ar Krisa Pola 24 gūto punktu palīdzību „Clippers” uzvarēja ar 18 punktu pārsvaru. Polam arī astoņas rezultatīvas piespēles, kamēr Bleiks Grifins ar tikai septiņiem no spēles izdarītiem metieniem pamanījās sakrāt 21 punktu.

Savukārt Fīniksas rindās trešo spēli pēc kārtas bez punktiem palika 18 gadus vecais horvātu talants Dragans Benders. Šovasar ar ceturto numuru draftētais Benders nospēlēja septiņas minūtes, izdarīja divas rezultatīvas piespēles, taču kopš debijas mačā gūtajiem 10 punktiem pret „Kings” palicis tukšā un nākamajās trīs spēlēs arī savācis tikai divas atlēkušās bumbas.

NBA spēļu rezultāti, 1. novembris

KomandasRez.Rezultatīvākie
Raptors-Nuggets105:102Derouzans 33 – Mudiejs 16
Nets-Bulls88:118Bogdanovičs 15 – Batlers 22
Hawks-Kings106:95Hovards 18 – Gejs 22
Clippers-Suns116:98Pols 24 - Naits 18

Izmantotie resursi:
NBA.com

     [+] [-]

, 2016-11-01 08:48, pirms 7 gadiem
Benders ir tik vājš fiziski,ka pat puiku vairs īsti laukumā nelaiž.
Bulls turpina pārsteigt..Aizver muti visiem nolicējiem tai skaitā ari man Tad redzēs cik ilgi izturēs

     [+] [-]

, 2016-11-01 09:09, pirms 7 gadiem
Tā arī ir viena no Valančūna lielajām problēmām-stabilitātes trūkums. Un nu jau piekto sezonu pēc kārtas. Pirmajā mačā sameta karjeras rekordu, bet nākamajos knapi tiek pāri 10 punktu atzīmei.

     [+] [-]

, 2016-11-01 09:26, pirms 7 gadiem
kino rakstīja: Tā arī ir viena no Valančūna lielajām problēmām-stabilitātes trūkums. Un nu jau piekto sezonu pēc kārtas. Pirmajā mačā sameta karjeras rekordu, bet nākamajos knapi tiek pāri 10 punktu atzīmei.
Grūti būt statistiski stabilam garajam spēlētājam komandā, kurā ir divi tādi aizsargi kā Derouzans un Laurijs. Par cik Valančūnam pāri laukumam driblēt neļauj, tad ir spēles, kurās viņš pie bumbas tiek tikai tad, kad pats to izcīna pēc neprecīza komandas biedra metiena. Attiecīgi - par cik Nuggets garais gals ir ļoti fizisks un atlētisks, šajā mačā arī pie atlēkušajām bumbām nebija viegli tikt. Nesaku, ka Valančūns ir ļoti stabils uzbrukuma spēlētājs, taču viņa relatīvajai nestabilitātei ir diezgan loģisks izskaidrojums.

     [+] [-]

, 2016-11-01 09:32, pirms 7 gadiem
Bostonietis rakstīja: Benders ir tik vājš fiziski,ka pat puiku vairs īsti laukumā nelaiž.
Bulls turpina pārsteigt..Aizver muti visiem nolicējiem tai skaitā ari man Tad redzēs cik ilgi izturēs
Izskatās, Suns cerēja uz KP6 veiksmes stāstu, kad itkā fiziski vārgs garais-baltais spēlētājs, patiesībā ir gatavs spēlēt uzreiz, nevis pēc 3-4-5 gadiem, taču kļūdījās. Ja Porziņģis apgāza mītu par Barnjani un Miličiča tipa spēlētājiem, tad Benders atkal ir licis aizdomāties. Ok, vēl jau sezonas sākums un tā, bet nu, ja arī pēc Jaunā gada nekas nemainīsies, tad neapskaužu puiku - uz viņu tiks izdarīts milzīgs spiediens. Šajā ziņā Kristaps visiem tievajiem Eiropas džekiem ir izdarījis "lāča pakalpojumu", uzstādīdams latiņu ļoti augstu...

  -1 [+] [-]

, 2016-11-01 09:41, pirms 7 gadiem
Kazinss labākais centrs? Looool? Vai tad jau Aprīlis klāt?

  +1 [+] [-]

, 2016-11-01 09:52, pirms 7 gadiem
Mandaliina rakstīja: Kazinss labākais centrs? Looool? Vai tad jau Aprīlis klāt?
Nosauc kādu labāku? Kazinss ir viens no retajiem, kurš vēl māk spēlēt ar muguru pret grozu. Reti, kurš vēl to māk, principā izmirusi šī spēles sastāvdaļa garajiem. Prātā nāk vēl Horfords, Marks Gazols no centriem.

  +1 [+] [-]

, 2016-11-01 09:57, pirms 7 gadiem
Jā, lai arī tikai Bruklina, bet sezonas starts ir pārliecinošs. Rezervisti sāk mest, sniegums pagaidām priecē Ar nepacietību gaidu nakti uz sestdienu un Rouza atgriešanos Čikāgā😅
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-11-01 10:09, pirms 7 gadiem
Krisons_bez_olām2 rakstīja: Nosauc kādu labāku? Kazinss ir viens no retajiem, kurš vēl māk spēlēt ar muguru pret grozu. Reti, kurš vēl to māk, principā izmirusi šī spēles sastāvdaļa garajiem. Prātā nāk vēl Horfords, Marks Gazols no centriem.
Kazins ir labs, bet viņa raksturs ir katastrofa, viņš komandas garu velk uz leju ar savu raksturu vien!

     [+] [-]

, 2016-11-01 10:15, pirms 7 gadiem
Bostonietis rakstīja: Benders ir tik vājš fiziski,ka pat puiku vairs īsti laukumā nelaiž.
Bulls turpina pārsteigt..Aizver muti visiem nolicējiem tai skaitā ari man Tad redzēs cik ilgi izturēs
Nesaprotu, kas tur pārsteidzošs. Veids bija TOP3 spēlētājs 3 čempiontituli, Rondo čempions labākais piespēlētājs līgā. Batlers labs kaplis, labs defs, Gibsons viens no labākajiem rezervistiem, kas tagad ir pamatā, Lopezs tendēts tikai uz komandas interesēm, otrais piecinieks diezgan labs no soliņa, Mirotich,McDermonts,MCW,Canans,Felecio, Portis. Tā ir laba komanda ar pieredzi ar nesavtību. Drīzāk pārsteigums ir Bostona, kas pagājušo sezonu uzleca augstāk par savu galvu, šosezon viņiem tik viegli neies.

     [+] [-]

, 2016-11-01 10:42, pirms 7 gadiem
Emilio rakstīja: Izskatās, Suns cerēja uz KP6 veiksmes stāstu, kad itkā fiziski vārgs garais-baltais spēlētājs, patiesībā ir gatavs spēlēt uzreiz, nevis pēc 3-4-5 gadiem, taču kļūdījās. Ja Porziņģis apgāza mītu par Barnjani un Miličiča tipa spēlētājiem, tad Benders atkal ir licis aizdomāties. Ok, vēl jau sezonas sākums un tā, bet nu, ja arī pēc Jaunā gada nekas nemainīsies, tad neapskaužu puiku - uz viņu tiks izdarīts milzīgs spiediens. Šajā ziņā Kristaps visiem tievajiem Eiropas džekiem ir izdarījis "lāča pakalpojumu", uzstādīdams latiņu ļoti augstu...
Ļoti no svara ir cik daudz spēles laika dod treneris, un cik ļoti uzticas spēlētājam. KP6 gadījumā bija tā, ka Fišers uzreiz deva labu spēles laiku un laida pamatā, kurā, protams, Kristaps sevi attaisnoja izcili. Kā arī NYK bija garo spēlētāju trūkums, nu vismaz stabilu. Bendera gadījumā ir tā, ka viņu laukumā laiž ļoti maz, pat Dāvim ir lielāks spēles laiks. Protams, tas ir Popa spēlētāju rotācijas nopelns, bet tāpat. Un Benderam priekšā ir divi C- Čendlers un Lens + vēl viens draftēts jaunais 4. numurs, kuram uzticas vairāk un kurš sevi nedaudz labāk pierāda. Ja Benders pēkšņi neizšauj, tad viņš tā arī paliks aiz tiem 3 spēlētājiem.

     [+] [-]

, 2016-11-01 10:47, pirms 7 gadiem
chubaki rakstīja: Kazins ir labs, bet viņa raksturs ir katastrofa, viņš komandas garu velk uz leju ar savu raksturu vien!
Šoreiz jau runa nebija par raksturu, kuru gan viņš ļoti cenšas uzlabot, pagaidām gan tā pa posmiem - ir labi, tad atkal slikti . Šoreiz bija runa par to vai viņš ir labākais centrs līgā.

  +1 [+] [-]

, 2016-11-01 10:50, pirms 7 gadiem
Krisons_bez_olām2 rakstīja: Šoreiz jau runa nebija par raksturu, kuru gan viņš ļoti cenšas uzlabot, pagaidām gan tā pa posmiem - ir labi, tad atkal slikti . Šoreiz bija runa par to vai viņš ir labākais centrs līgā.
Raksturs norok to "labākais"...

     [+] [-]

, 2016-11-01 10:59, pirms 7 gadiem
Man kā latvietim prieks par Benderu

     [+] [-]

, 2016-11-01 11:10, pirms 7 gadiem
cobham rakstīja: Man kā latvietim prieks par Benderu
Jap, tas tev nav KP ar pārliecību jau rūkija sezonā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2016-11-01 11:16, pirms 7 gadiem
Krisons_bez_olām2 rakstīja: Šoreiz jau runa nebija par raksturu, kuru gan viņš ļoti cenšas uzlabot, pagaidām gan tā pa posmiem - ir labi, tad atkal slikti . Šoreiz bija runa par to vai viņš ir labākais centrs līgā.
šo sezonu Kufus iet Kings komandā centra pozīcijā. Kazins iet pa 4.nr. un arī spēlē vairāk pa 4.nr. Defa noteikti viņš nav labākais centrs, bet uzbrukumā posta spēlē Gazols ir labāks, bet Kazins ar seju pret grozu ir labāks, bet tas jau vairāk velk uz 4.nr pozīciju.

  -1 [+] [-]

, 2016-11-01 11:23, pirms 7 gadiem
Benders bija jaunākais čalis draftā, vēl tikai 18 gadu. Dodiet puikam laiku.

  +1 [+] [-]

, 2016-11-01 11:24, pirms 7 gadiem
Ja par Benderu, tad laiks pierast pie tā, ka Novicka stila UN līmeņa spēlētāji parādās reizi padsmit gados. Vēl deviņdesmito gadu beigās parādījās Dirks un tagad, krietnus padsmit gadus vēlāk KP.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-11-01 11:47, pirms 7 gadiem
Ar4ers rakstīja: Vai nebūtu tā kā pēdējais laiks šo rakstu galvenajā lappusē aizstāt ar Dinamo šodienas spēles rakstu?

Nevienam neinteresē NBA
Līdz tam zāģim vēl laiks gana, nevienam tāpat neinteresē.

Labāk tad jau par ČL kautko ielikt.

  +1 [+] [-]

, 2016-11-01 12:21, pirms 7 gadiem
Ar4ers rakstīja: Vai nebūtu tā kā pēdējais laiks šo rakstu galvenajā lappusē aizstāt ar Dinamo šodienas spēles rakstu?

Nevienam neinteresē NBA
tad ej uz hokeja sadaļu un izklīsti pa krūmiem

  +1 [+] [-]

, 2016-11-01 12:34, pirms 7 gadiem
chubaki rakstīja: Nesaprotu, kas tur pārsteidzošs. Veids bija TOP3 spēlētājs 3 čempiontituli, Rondo čempions labākais piespēlētājs līgā. Batlers labs kaplis, labs defs, Gibsons viens no labākajiem rezervistiem, kas tagad ir pamatā, Lopezs tendēts tikai uz komandas interesēm, otrais piecinieks diezgan labs no soliņa, Mirotich,McDermonts,MCW,Canans,Felecio, Portis. Tā ir laba komanda ar pieredzi ar nesavtību. Drīzāk pārsteigums ir Bostona, kas pagājušo sezonu uzleca augstāk par savu galvu, šosezon viņiem tik viegli neies.
Ja godīgi es nesaprotu haipu ap Bos, nu kas tur tāds ir? kamēr tur nebūs pirmā kaluma zvaigznes kā KD un nesavtīguma paraugu kā Iguodala, tikmēr titulu neredzēt kā savas ausis!

     [+] [-]

, 2016-11-01 12:36, pirms 7 gadiem
Krisons_bez_olām2 rakstīja: Nosauc kādu labāku? Kazinss ir viens no retajiem, kurš vēl māk spēlēt ar muguru pret grozu. Reti, kurš vēl to māk, principā izmirusi šī spēles sastāvdaļa garajiem. Prātā nāk vēl Horfords, Marks Gazols no centriem.
https://www.youtube.com/watch?v=giR...

     [+] [-]

, 2016-11-01 12:39, pirms 7 gadiem
Emilio rakstīja: Izskatās, Suns cerēja uz KP6 veiksmes stāstu, kad itkā fiziski vārgs garais-baltais spēlētājs, patiesībā ir gatavs spēlēt uzreiz, nevis pēc 3-4-5 gadiem, taču kļūdījās. Ja Porziņģis apgāza mītu par Barnjani un Miličiča tipa spēlētājiem, tad Benders atkal ir licis aizdomāties. Ok, vēl jau sezonas sākums un tā, bet nu, ja arī pēc Jaunā gada nekas nemainīsies, tad neapskaužu puiku - uz viņu tiks izdarīts milzīgs spiediens. Šajā ziņā Kristaps visiem tievajiem Eiropas džekiem ir izdarījis "lāča pakalpojumu", uzstādīdams latiņu ļoti augstu...
Bet, ja atmiņa neviļ tad vasaras līgā viņš visai labi nospēlēja... Tā kā iekšā ir, iespējams jāapbružājas... bet nu... KP tomēr ir klase augstāk
Arī no sava drafta līdzīgajiem, ka snāk no EIrpas, lai ko runāja pirms drafta, KP ir visiem priekšā.. Visiem Hezjonam ieskaitot

     [+] [-]

, 2016-11-01 12:41, pirms 7 gadiem
Raitcha rakstīja: Bet, ja atmiņa neviļ tad vasaras līgā viņš visai labi nospēlēja... Tā kā iekšā ir, iespējams jāapbružājas... bet nu... KP tomēr ir klase augstāk
Arī no sava drafta līdzīgajiem, ka snāk no EIrpas, lai ko runāja pirms drafta, KP ir visiem priekšā.. Visiem Hezjonam ieskaitot
Tak Hezonja ir mutes bajārs, nekas vairāk, jā NBA spēlēs, bet nāks no beņķa!

     [+] [-]

, 2016-11-01 12:49, pirms 7 gadiem
Raitcha rakstīja: Bet, ja atmiņa neviļ tad vasaras līgā viņš visai labi nospēlēja... Tā kā iekšā ir, iespējams jāapbružājas... bet nu... KP tomēr ir klase augstāk
Arī no sava drafta līdzīgajiem, ka snāk no EIrpas, lai ko runāja pirms drafta, KP ir visiem priekšā.. Visiem Hezjonam ieskaitot
Summer league viņš bija tāds pats pilnīgi nekāds Hezonjam jau daudz nedod spēlēt tāpat

     [+] [-]

, 2016-11-01 13:41, pirms 7 gadiem
Raitcha rakstīja: Bet, ja atmiņa neviļ tad vasaras līgā viņš visai labi nospēlēja... Tā kā iekšā ir, iespējams jāapbružājas... bet nu... KP tomēr ir klase augstāk
Arī no sava drafta līdzīgajiem, ka snāk no EIrpas, lai ko runāja pirms drafta, KP ir visiem priekšā.. Visiem Hezjonam ieskaitot
Iekšā viņam ir, taču ķermenis ir kā tādam tievam želejas vīriņam. Kad viņš nonāk kaut kādā divcīņā, rodas iespaids, ka puika salūzīs tiešā vārda nozīmē. Labi, ka NBA ir labas arēnas, jo sliktā arēnā, kur velk caurvējš, puikam būtu problemātiski spēlēt - nēsātu pa laukumu.
Hezonja ir labs - talantīgs, fizisks, atlētisks, taču galvā ir totālas samazgas, pie kā vainojams gan paša milzīgais ego, gan apkārtējo(jo īpaši tēva) negatīvā ietekme. Nē, nu var jau būt, ka tas ir pozitīvi un ar laiku šis viņa briesmīgais raksturs būs kaut kādā mērā attaisnojies(es gan nespēju iedomāties kā ), bet nu... ja viņš būtu kaut uz pusi tik jēdzīgs čalis kā mūsu Kristaps, pieļauju, arī viņa NBA karjera attīstītos kaut kā vieglāk un labāk.