Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Freimanim 11, "Kalev" piedzīvo sakāvi pret CSKA

Andrejs Siliņš

Freimanim 11, "Kalev" piedzīvo sakāvi pret CSKA
Rolands Freimanis
Foto: vtb-league.com

Pēdējo ceturtdaļu zaudējot ar 10:28, Tallinas "Kalev/Cramo" komanda svētdien VTB Vienotās Basketbola līgas spēlē izbraukumā ar rezultātu 67:100 atzina Maskavas CSKA pārākumu. Rolands Freimanis zaudētāju labā guva 11 punktus.

"Kalev" pēc diviem zaudējumiem sezonas ievadā bija izcīnījusi divas uzvaras, taču šodien sēriju neizdevās turpināt. Viesojoties Maskavā pie CSKA, Tallinas komanda kā līdzīgs ar līdzīgu spēlēja pirmās 20 minūtes, tomēr otrajā puslaikā mājinieki pārslēdza ātrumus. Otrajā puslaikā "armijnieki" uzvarēja ar 54:25, bet visā mačā panākums ar 33 punktu pārsvaru - 100:67.

Rolands Freimanis zaudētāju rindās devās laukumā pamata pieciniekā, spēlēja 24 minūtes un 38 sekundes, guva 11 punktus (2p. 4/7, 3p. 1/4), izcīnīja vienu atlēkušo bumbu, pieļāva vienu kļūdu un saņēma trīs piezīmes. Šosezon Freimanis vidēji nepilnās 28 minūtēs guvis 11,4 punktus, izcīnījis piecas bumbas un atdevis 1,6 piespēles.

Rezultatīvākais "Kalev" sastāvā bija amerikāņu aizsargs Brendis Reilijs-Ross, kuram 18 punkti, kā arī piecas atlēkušās bumbas. CSKA sastāvā četri spēlētāji guva vismaz desmit punktus, bet rezultatīvākais ar divdesmit bija Korijs Higinss.

"Kalev" nākamais mačs VTB līgā jāaizvada pēc nedēļas, nākamajā svētdienā izbraukumā tiekoties ar otru galveno favorīti Maskavas apgabala "Khimki".