Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Marko Simončelli tēvs pēdējā posmā minūtes ilgo klusuma brīdi grib aizstāt ar skaļu troksni

Marko Simončelli tēvs pēdējā posmā minūtes ilgo klusuma brīdi grib aizstāt ar skaļu troksni
Paulo Simončelli
Foto: AFP/Scanpix

Marko Simončelli tēvs Paulo paziņojis, ka sezonas pēdējā Valensijas "Grand Prix" posma laikā par godu savam dēlam viņš labprāt minūtes ilgajā klusuma brīdī dzirdētu skaļu troksni.

Vakar jau ziņojām, ka MotoGP komandas "Gresini Honda" vadība tomēr nolēmusi piedalīties Valensijas "Grand Prix", kas norisināsies šajā nedēļas nogalē, lai tādā veidā godinātu Malaizijas posmā bojā gājušo komandas braucēju Marko Simončelli.

''Nākamajā Valensijas posmā gribētu, lai minūtes ilgo klusuma brīdī aizstātu pilnīgs haoss un skaļš troksnis. Gribu, lai tās minūtes laikā vienlaicīgi tiktu iedarbināti visi 125 cc3, Moto2 un Moto GP motociklu dzinēji,” laikrakstam Gazzetto dello Sport atklāj Paulo Simončelli.

''Cilvēki uz Marko bērēm bija ieradušies gan no Itālijas, gan no citām valstīm. Viņi raudāja, un man bija jāmierina viņi. Dažreiz domāju, ka Marko bija eņģelis, tāpēc šīs jūtas man liek justies labāk un palīdz mums. Domāju, ka daudziem viņš patika ar savu smaidu.”

Atgādināsim, ka zemes klēpī Marko Simončelli tika guldīts pagājušajā ceturtdienā, kur no jaunā un talantīgā sportista atvadīties bija atnākuši apmēram 60 000 cilvēku.

Izmantotie resursi:
www.autosport.com

  +6 [+] [-]

, 2011-11-01 18:56, pirms 12 gadiem
Tas būtu kaut , kas nebijis. Es par.

  +2 [+] [-]

, 2011-11-01 19:41, pirms 12 gadiem
Izklausās neslikti! Ir ok.

  +2 [+] [-]

, 2011-11-01 20:17, pirms 12 gadiem
jā tas būtu super, visiem vajag vēl iegriezt līdz ierobežotājam. Tas būtu kas līdzīgs, kad kodina karavīrus šaujot gaisā