Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Ronaldu: "Man nav pienākuma runāt ar medijiem"

Ronaldu: "Man nav pienākuma runāt ar medijiem"
Krištianu Ronaldu
Foto: AFP/Scanpix

Portugāļu superzvaigzne Krištianu Ronaldu Čempionu līgas mačā pret „Malmo” ar diviem gūtiem vārtiem kaldināja Madrides „Real” uzvaru, pārkāpjot 500 vārtu slieksnim. Pēc gandrīz sešu mēnešu nerunāšanas ar medijiem uzbrucējs uzskatīja, ka ir pienācis laiks pārtraukt šo klusuma periodu.

„Kad nerunāju ar medijiem, tas nozīmē, ka kaut kas nav kārtībā,” Ronaldu atklāja pēcspēles intervijā. „Katrs var domāt, ko grib. Es nerunāju ar medijiem, jo viņu uzdotie jautājumi ir slikti. Kāpēc ir jāuzdod jautājumi par to, kas notika pirms pieciem vai sešiem mēnešiem? Jautājiet man par to, kas notika šodien, nevis kādu laiku atpakaļ. Kāpēc man vienmēr ir jārunā? Tas nav mans pienākums runāt. Ja es nerunāju, tad to darīs kāds cits spēlētājs.”

30 gadus vecais futbolists īpaši izcēla pēdējā laika vārtu guvumus, atzīstot, ka nekad nebūtu iedomājies, ka viņš būs vienā līmenī ar kluba leģendu Raulu. „Esmu patiesi priecīgs par to, ka izdevies ierakstīt savu vārdu kluba vēsturē. Tas nav tas, ko gaidīju, kad pārcēlos uz Madridi. Esmu apmierināts ar paveikto un jau runāju ar Raulu. Viņš piezvanīja, lai mani apsveiktu.”

Ronaldu atzina, ka viņa vieta ir Madridē, tomēr neizslēdza iespēju nākotnē pārcelties uz citu klubu. „Nezinu, kas var notikt, bet šobrīd jūtos labi un esmu laimīgs šeit. Manas attiecības ar treneri un kluba prezidentu ir labas. Man šeit ir labi, bet nezinu, kas var notikt nākotnē. Es nezinu.”

Krištianu Ronaldu savā profesionālajā karjerā pretinieku vārtsargus pārspējis jau 501 reizi, panākot kluba labāko snaiperi Raulu, bet, pateicoties, portugāļa diviem gūtajiem vārtiem, Madrides „Real” ar sešiem punktiem dala pirmo vietu A grupā.

Izmantotie resursi:
Real Madrid news: Ronaldo in spiky rant at...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +8 [+] [-]

, 2015-10-01 08:41, pirms 9 gadiem
krasutrepe rakstīja: Uzpūsts ego gailim..
Kads tur ego.Pedeja intervija pec speles chalim prasa jautajumus par speli,kas bija pirms entiem menesiem.Vai ari kad sak prasit par Blateriem un citiem mesliem.

  -3 [+] [-]

, 2015-10-01 10:57, pirms 9 gadiem
Rauls bija spēlētājs ar lielo burtu. Arī kā cilvēks. Ronaldo var iesist kaut tūkstoti, nekad viņu necienīs tā kā Raulu.

  +9 [+] [-]

, 2015-10-01 11:06, pirms 9 gadiem
Uzpūsts ego? Kāds vispār ir paskatījies intervijas, kādus viņam jautājumus uzdod? Speciāli uzdod jūtīgus jautājumus, kas varētu viņu aizskart, lai varētu kārtējo rakstu uzbliezt dzeltenā presē un bezsmadzeņiem lielie prieki, lai kārtējo reizi varētu nolikt C.Ronaldo.

Jā, Rauls ir spēlētājs ar lielo burtu, bet teikt, ka C.Ronaldo nav? Viņš kā cilvēks ir vēl lielāks ! Kaut vai dēļ tā fakta, ka viņš labdarībā no VISIEM pasaules sportistiem IR NOZIEDOJIS visvairāk. Palīdzējies tiešām daudziem cilvēkiem, bet ziniet kas? Viņš nepatīk cilvēkiem, jo ir pašpārliecināts un nebaidās teikt to, ko domā.

  +2 [+] [-]

, 2015-10-01 11:07, pirms 9 gadiem
sveiks rakstīja: Rauls bija spēlētājs ar lielo burtu. Arī kā cilvēks. Ronaldo var iesist kaut tūkstoti, nekad viņu necienīs tā kā Raulu.
tas nav tik viennoziimiigi, jo rauls bija ATM kanteraa, un radikaaliem RM liidzjuteeji to vinjam piemineeja liidz pat madrides karjeras beigaam... savukaart CR ir tikai algotnis. vinjiem ir savi elki, kas staav veel augstaak bariibas kjeedee, piemeeram, huanito.

     [+] [-]

, 2015-10-01 11:26, pirms 9 gadiem
Rauls nebija ATM audzeknis nospeleja tur 2 sezonas un viss. Huanito ir cits stasts ne velti katraa majas speelee stadions septitajaa minuutee "chanto" "Illa, illa, illa, Juanito maravilla"

     [+] [-]

, 2015-10-01 13:49, pirms 9 gadiem
sveiks rakstīja: Rauls bija spēlētājs ar lielo burtu. Arī kā cilvēks. Ronaldo var iesist kaut tūkstoti, nekad viņu necienīs tā kā Raulu.
Bet tieši tur arī ir atšķirība, labākos, pašus labākos daži cienīs, citi nē