Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Rudņevs "Bild" simboliskajā izlasē, Dzagojeva provocētājs bijis rupjš arī pret Cauņu

Andris Liepa
Andris Liepa

Rudņevs "Bild" simboliskajā izlasē, Dzagojeva provocētājs bijis rupjš arī pret Cauņu
HSV galvenais treneris Torstens Finks un Artjoms Rudņevs
Foto: www.kicker.de

Artjoms Rudņevs iekļuvis Vācijas pazīstamā izdevuma „Bild” 6. kārtas simboliskajā izlasē.

Artjoms Rudņevs 6. kārtas mačā guva vienīgos vārtus „Hamburger SV” labā cīņā ar „Hannover” Hamburgas 125 gadu jubilejas svinību ietvaros. Lai gan, piemēram, bosnietis Vedads Ibisevičs izcēlās ar vārtiem un rezultatīvu piespēli „Stuttgart” mačā pret „Nurnberg” (2:0), „Bild” simboliskajā izlasē priekšroka tika dota tieši Latvijas uzbrucējam un Dani Šahinam, kurš ar diviem vārtiem izglāba „Fortuna” no zaudējuma pret „Schalke” (no 0:2 uz 2:2). Simboliskajā izlasē iekļuvuši vēl divi HSV futbolisti – vārtsargs Renē Adlers un aizsargs Haiko Vestermans, kuriem atšķirībā no Rudņeva tā jau ir otrā reize sezonā.

Tikmēr Krievijā uzmanības centrā joprojām CSKA un Krievijas izlases pussarga Alana Dzagojeva sitiens Lūkam Vilkšīram un sekojošā sarkanā kartīte. Dzagojevs pēc savas nepārdomātās rīcības sacījis: „Nesavaldīju emocijas, par ko vēlos atvainoties komandai un līdzjutējiem. Pagājušas vairākas stundas, bet joprojām pārmetu sev – nu kā gan varēja uzkāpt vēlreiz uz tiem pašiem grābekļiem! Es taču jau esmu gājis tam cauri un biju reizi sodīts. Vainīgs, protams, esmu tikai pats, taču tiesneši varēja šo situāciju novērst. Vilkšīrs, kurš iebrauca man no aizmugures kājās, divreiz to pašu izdarīja arī 1. puslaikā. Plus tieši šādā pašā veidā viņš ieslīdēja kājās Sašam Cauņam. Man šobrīd uz potītes nav nevienas veselas vietas – viss zilumos. Ja tiesnesis laicīgi iedotu viņam dzelteno kartīti, viņš padomātu, vai tajā epizodē tā rīkoties. Starp citu, ar acs kaktiņu redzēju viņu aizmugurē, taču domāju, ka viņš nometīs ātrumu, jo netiek klāt bumbai. Kā tad! Tas gan mani, protams, neattaisno. Vēl jo vairāk, ka varējām to spēli glābt, bet pēc mana noraidījuma komandai spēle pajuka un zaudējām svarīgus punktus. Ar savu rīcību nevēlējos neko Vilkšīram pierādīt – vienkārši izrādīju savu sašutumu. Domāju, ka pēc notikušā noteikti pielikšu visas pūles, lai saturētu sevi rokās.”

Tikmēr portāls soccer.ru novērtējis Cauņu šādi: noderīgs spēlētājs, jo var labi nospēlēt bumbas atņemšanā, uzsist pa pretinieku vārtiem, apspēlēt pretinieku viens pret vienu, ir nepieciešamais ātrums, kad spēlē flangā. Cauņa centās gūt vārtus pat pēc otrajiem ielaistajiem vārtiem, taču Berezovskis glāba.”

Dzagojeva nesavaldība

  +1 [+] [-]

, 2012-10-01 14:31, pirms 12 gadiem
konfektes sāk birt viena pēc otras
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +10 [+] [-]

, 2012-10-01 15:07, pirms 12 gadiem
ļoti labi,ka parādās šādi raksti,jo citādi paskaties video un liekas,ka Dzagojevs ir nenormāls,bet tagad ir diezgan skaidrs,ka Vilkšīrs ir provokators,simulants un īsti normāls arī viņš nav,jo tā mēdīšanās un pirksta bakstīšana gar deniņiem nav normāla
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2012-10-01 16:21, pirms 12 gadiem
fasans rakstīja: Jācer kad Rudņevs tā turpinās
ej steidzīgi gramatiku mācīties!

  +2 [+] [-]

, 2012-10-01 17:04, pirms 12 gadiem
Atbalstu Dzagojevu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja