Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:813, Did:0, useCase: 3

Viljamsa: "Mans zaudējums nav pārsteigums"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Viljamsa: "Mans zaudējums nav pārsteigums"
Serēna Viljamsa pēc zaudējuma pamet Vimbldonas centrālo kortu
Foto: AP/Scanpix

WTA ranga līdere Serēna Viljamsa pēc zaudējuma Sabīnei Liziki Vimbldonas 4. kārtā atzina, ka neveiksme pret vācieti (2:6, 6:1, 4:6) nav uzskatāms par pārsteidzošu rezultātu.

"Tas nav pārsteigums," savu pēcspēles preses konferenci iesāka Viljamsa. "Viņa uz zāliena spēlē ļoti labi, Liziki ir milzīga serve. Tas jāapzinās un jāgatavojas grūtai spēlei, it īpaši Vimbldonas centrālajā kortā. Tas noteikti nav šoks, man vienkārši bija jāspēlē labāk."

Viljamsa apzinās zaudējuma iemeslus: "Lielos punktus nespēlēju pietiekami labi. Man bija minstināšanās. Katram zaudējumam ir grūti tikt pāri. Jāņem rokā treniņu tāfelīte un jācenšas saprast, kā šādās spēlēs uzvarēt. Biju ļoti tuvu uzvarai, jūtos labi un pārliecināta, taču tobrīd vienkārši fiziski nespēju noturēt servi. Pret tik labu servētāju kā Sabīne nevaru atļauties zaudēt savu servi."

Ranga līderei tas bija tikai trešais zaudējums šogad un pirmā neveiksme pēc 34 uzvarām. Amerikāniete mačā uzvarēja par trim izspēlēm vairāk nekā vāciete, taču uzvaru guva pretiniece. Viljamsa Melburnā pusfinālā zaudēja Slounai Stīvensai un tic, ka viņas tautiete var uzvarēt Vimbldonā: "Domāju, ka Slounai ir ļoti labas izredzes, viņai ir laba izloze. Būtu jauki, ja viņa uzvarētu."

Allaž emocionālā Liziki, uzreiz pēc mača vaicāta, kādas ir viņas sajūtas, izplūda prieka asarās: "Joprojām trīcu, esmu tik ļoti laimīga! Serēna nospēlēja fantastisku maču, ir ļoti spēcīga pretiniece. Uzvarēt tādā mačā ir īpaši. Skatītāji bija lieliski, paldies viņiem par atbalstu. Ļoti mīlu centrālo kortu, kas man ir ļoti īpaša vieta."

Liziki par vietu pusfinālā sacentīsies ar igaunieti Kaju Kanepi. Abām tā būs pirmā savstarpējā spēle. Pirms diviem gadiem viņām bija jāspēlē Pekinā, taču toreiz mačs nenotika vācietes savainojuma dēļ.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-07-01 19:54, pirms 11 gadiem
Es personīgi ieteiktu ņemt rokās treniņu tāfelīti un analizēt kļūdas

  +4 [+] [-]

, 2013-07-01 20:06, pirms 11 gadiem
Vareeji shito aatraak pateikt, buutu toto uzlicis.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-07-01 22:18, pirms 11 gadiem
Cereal Guy rakstīja: Totalizatori uzsprāga?
toto vienmēr ir plusā

     [+] [-]

, 2013-07-02 01:15, pirms 11 gadiem
sasperjods rakstīja: MILZĪGA SERVE

varbūt tomēr iespaidīga
Ja google translate iztulko ''milzīga'',tad Bērziņa kungs ari raksta milzīga...un punkts